radca 08.03.03, 19:58 Jestem wstrzasniety - tym co uslyszalem (((((((((((: BOZE - Prosze Cie Daj Mu szanse - by mogl cieszyc sie zyciem.... KAMILU jestem z Toba radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxa Re: KAMIL DURCZOK IP: *.visp.energis.pl 08.03.03, 20:04 radca napisał: > Jestem wstrzasniety - tym co uslyszalem (((((((((((: > > BOZE - Prosze Cie > Daj Mu szanse - by mogl cieszyc sie zyciem.... > > KAMILU jestem z Toba > > radca On wygra bo to mocny Gość, ważna jest rodzina i przyjaciele, ktorzy też muszą o Niego walczyć. W tej chorobie bardzo ważne jest wsparcie. Oraz ograniczone zaufanie do białych fartuchów należy konsultować u wielu. Wiem coś o tym. Powodzenia Kamil! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KAMIL DURCZOK 08.03.03, 20:28 Dzisiaj ogladalem " Wiadomosci " w TV-POLONIA.Kamil byl lysy,nawet zastanawialismy sie w domu - cos ie stalo ? Dlaczego ??? W takich sytuacjach niegdy nie mysle o najgorszym,wiec zaczalem sugerowac,ze moze ;zalozyl sie o cos ? Wstapil do Buddyzmu ? itd. itd. Na koniec Wiadomosci - KAMIL sam powiedzial,ze pragnie "wytlumaczyc sie " dlaczego ma ogolona glowe ? Otoz jak powiedzial; "nie jest to wynik jakichkolwiek zakladow itp - jest to spowodowane LECZENIEM,PONIEWAZ MA RAKA (((: Wyrazil NADZIEJE i przekonanie,ze bedzie wszystko dobrze i wroci do ZDROWIA. Ja rowniez mam taka NADZIEJE i jestem mysla razem z KAMILEM. Boze.... nie zapomnij tylko o Nim radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidea Re: KAMIL DURCZOK IP: *.acn.pl 08.03.03, 20:32 Panie Kamilu, trzymam kciuki,życzę szybkiego powrotu do zdrowia, wytrwałości i wiary w to,że się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: KAMIL DURCZOK 08.03.03, 23:29 Panie Kamilu, jeśli ma Pan czas i ochotę zaglądać na to Forum - TRZYMAJ SIĘ PAN I NIE DAJ CHORÓBSKU! Trzymam za Pana kcikuki i moja Rodzina też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: KAMIL DURCZOK IP: *.chello.pl 08.03.03, 20:37 uważam, że Durczok jest stronniczym dziennikarzem, ale z całego serca życzę mu powrotu do zdrowia... P.S. a jak się nazywa ten facet z TVN, który miał podobny problem? wiem, że wiem, ale wyleciało mi z głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
jawix Re: KAMIL DURCZOK 08.03.03, 23:53 Wszyscy jestesmy z Panem Panie Kamilu-trzeba tylko wierzyc a wszystko bedzie dobrze i ja oraz moja rodzina w to wierzymy-niech Pan sie trzyma!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: KAMIL DURCZOK IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 09.03.03, 02:10 Panie Kamilu, zdrowia, zdrowia i niech Bóg ma Pana w opiece. Trzymam za Pana kciuki! Bolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Panie Kamilu! IP: *.chello.pl 09.03.03, 14:51 Dobrze, że Pan o tym powiedział. W jednej chwili frunęło do Pana tyle dobrych mysli i serdecznych życzeń! Moje także, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Panie Kamilu! 09.03.03, 19:51 Mam nadzieję, że terapia przyniesie pożądany skutek - będzie dobrze. Panu Durczokowi życzę powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karuzelowy Re: Brawo forumowicze!!!:) IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 10.03.03, 02:04 Durczok nie jest moim ulubionym dziennikarzem i nie będzie.Jest natomiast ZAWODOWCEM w każdym calu. To co zrobił,mówiąc o swojej chorobie ,też jest wielkie.I dobrze reagują jego szefowie dając mu możliwość pracy. Panu Kamilowi można tylko współczuć i życzyć powrotu do zdrowia,co czynię,jednak przed chwilą przeczytałem inny wątek w tej sprawie z jakimiś debilnymi postami. BRAWO dla Was Kochani /wypowiadający się w tym wątku/ przywracacie wiarę w ludzi. Szczere pozdrowienia dla Was i p.Kamila szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElNino Re: Brawo forumowicze!!!:) IP: *.icpnet.pl 10.03.03, 02:11 Czytaj całość postów, a nie tylko wybrane fragmenty. Gdybyś to zrobił, to nie pieprzyłbys tak na innych. Kamil Durczok-do zdrowia (życze mu tego szczerze), a następnie do innej stacji, najlepiej komercyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma9 Re: KAMIL DURCZOK IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.03.03, 22:18 Nie wypada sie nie dolaczyc: Z calego serca zycze powrotu do zdrowia, mysle ze nasze dobre slowa juz sa ukojeniem duszy, i oby bylo ich jak najwiecej. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: KAMIL DURCZOK IP: *.chello.pl 11.03.03, 11:56 Dużo siły w walce z chorobą - musi się udać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Adach Re: KAMIL DURCZOK IP: router:* / *.gazeta.pl 11.03.03, 23:47 Panie Kamilu - MUSI BYĆ DOBRZE !!!! Pozdrowienia z Zabrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KAMIL DURCZOK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.03, 19:56 uda się Panie Kamilu. Musi sie udac... trzymam kciuki i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: KAMIL DURCZOK 13.03.03, 07:35 Nie jestem milosnikiem dziennikarstwa w wykonaniu pana Durczoka, a jego deklaracja publiczna budzi moje ambiwalentne uczucia. Zycze panu Durczokowi, zeby jego walka z nowotworem okazala sie zwycieska, zeby otaczali go ludzie zyczliwi, dajacy mu sile i chec do zycia. Zycze wszystkim - anonimowym dla nas - ofiarom chorob nowotworowych, wiele sily, energii do walki z rakiem, jak najlepszej opieki, checi zycia, wytrwalosci. Kochani, tu nie chodzi tylko o pana Durczoka, tu chodzi o miliony ludzi, ktorzy bardzo ciezko cierpia. Odpowiedz Link Zgłoś