comte 16.11.06, 14:41 moje drogie arkadianki czy jakieś ciekawe sklepy i promocje pojawiły się ostanio ? nie byłam tam chyba z rok, pewnie sporo się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Arkadia 16.11.06, 14:42 comte napisała: > czy jakieś ciekawe sklepy i promocje pojawiły się ostanio ? Tak. ## > nie byłam tam chyba z rok, pewnie sporo się zmieniło? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 Re: Arkadia 17.11.06, 15:46 Buahahahahahahahahahahah!!! :))) dobre, yavorius! Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Arkadia 16.11.06, 15:13 comte napisała: > moje drogie arkadianki czy jakieś ciekawe sklepy i promocje pojawiły się > ostanio ? > nie byłam tam chyba z rok, pewnie sporo się zmieniło? droga marketanko, jeśli na codzień zaopatrujesz się w Biedronce, to Arkadia nie spełni twoich oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanowcza Re: Arkadia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 14:22 urocze odpowiedzi moich poprzedniczek skwituję tym, ze jak sie nie nic do powiedzienia to lepiej milczeć. Z nowości oprocz akcentów już świątecznych wpadł mi w oko sklep atlantica mają bardzo fajną nową bielizną misitque i chyba zmienili wystrój na lepszy. Staniki są usztywniane i mają dużo koronek, wstążeczek. Wpadaj do arkadii moze sie spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Śpieszmy się kochać tanie sklepy... 17.11.06, 14:27 ... tak szybko je zamykają... (Leader Price i Albert są pierwsze w kolejce, kto wie, co za nimi; może będziecie jeszcze tęskinić za tą Biedronką...) :)) warszawianka_jedna napisała: > jeśli na codzień zaopatrujesz się w Biedronce, to Arkadia nie spełni twoich > oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Leader Price wiecznie żywy! 17.11.06, 14:30 Czy znikną niepowtarzalne, oryginalne marki piwa honorowane znakiem jakości Leader Price? Wielu piwoszy by tego nie przeżyło. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Ale czy jego klienci również? 20.11.06, 14:23 Zwłaszcza po tym piwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardzo-dowcipna Re: warszawianka ze sloma w butach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:35 Niektórym wydaje się że są bardzo dowcipni ale nieststy nie są. Zenada moja droga, lepiej sie zamknac niz wypisywac takie bzdury. A w biedronce powinnas pare miesiecy popracowac to by Ci sie pod kopulką poukładało nedzna kreaturo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: Arkadia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:58 jest promocja w sklepie zoologicznym - siano do syta za jedyne 5 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lovingt Re: Arkadia IP: *.chello.pl 18.11.06, 18:39 Wyprzedaze zimowe jak co roku zaczna sie po swietach i potrwaja do polowy lutego Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: Arkadia 20.11.06, 23:26 Na moje oko w Arkadii nic się nie zmieniło. Te same sklepy co wszędzie, te same kina, ten sam wyzysk siły roboczej ;) Osobiście wolę Wola Park albo Blue City, w ostateczności Klifa lub Promenadę. W Arkadii jest za duży tłum aby zakupy robić, ciągle ktoś na mnie włazi, ciągle te mordy i gęby... Nie polecam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkajda Re: Arkadia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:00 Czy Arkadia to jest to miejsce, gdzie znowu przed swietami beda podkladac bomby? Odpowiedz Link Zgłoś
siara66 Re: Arkadia 21.11.06, 09:31 powiem wam jedno Arkadia przy poznańskim STARYM BROWARZE to jedno wielkie, tandetne, obsmarkane, żenująco irytujące SHIT!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka byłam dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:52 Dno jak zwykle. Sto dresiar w przecieranych dżinsach i białych kozaczkach na sklep. W markecie masę nowych zabawek na prezenty. Żadnych przecen nie było na widoku, ale teraz to trochę za wcześnie. Najwięcej podejrzewam, będzie w styczniu,lutym(posezonowe). Pozdrawiam lav p.s. Do tych najdroższych sklepów nie wchdziłam, tama nawet przcenione produkty są na kieszeń ludzi z innego progu podatkowego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś