Gość: tv9 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 15:31 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocomment Re: JAKA JEST WASZA ULUBIONA TV 15.11.01, 16:00 Jakbym nie napisał, że TVN to moja posada byłaby mocno zagrożona;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: JAKA JEST WASZA ULUBIONA TV IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 16:01 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Między "napisał"a "że" powinien być przecinek? 15.11.01, 16:35 nocomment napisał(a): > Jakbym nie napisał, że TVN to moja posada byłaby mocno zagrożona;))) Ten przecinek po "napisał" to chyba niepotrzebny, co? (ale ze mnie analfabeta, że takich rzeczy nie wiem...) No to poprawna wersja: "Jakbym nie napisał, że TVN to moja posada byłaby mocno zagrożona" Aha, i jesazcze ";)))" na końcu. Analfabeta pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Między IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 16:38 nocomment napisał(a): > nocomment napisał(a): > > > Jakbym nie napisał, że TVN to moja posada byłaby mocno zagrożona;))) > > Ten przecinek po "napisał" to chyba niepotrzebny, co? (ale ze mnie analfabeta, > że > takich rzeczy nie wiem...) No to poprawna wersja: > > "Jakbym nie napisał, że TVN to moja posada byłaby mocno zagrożona" > > Aha, i jesazcze ";)))" na końcu. Analfabeta pozdrawia. musisz jeszcze potrenować bo znowu postawiłeś przecinek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Między 15.11.01, 16:44 Gość portalu: vinc napisał(a): > nocomment napisał(a): > > > nocomment napisał(a): > > > > > Jakbym nie napisał, że TVN to moja posada byłaby mocno zagrożona;))) > > > > Ten przecinek po "napisał" to chyba niepotrzebny, co? (ale ze mnie analfab > eta, > > że > > takich rzeczy nie wiem...) No to poprawna wersja: > > > > "Jakbym nie napisał, że TVN to moja posada byłaby mocno zagrożona" > > > > Aha, i jesazcze ";)))" na końcu. Analfabeta pozdrawia. > > > musisz jeszcze potrenować bo znowu postawiłeś przecinek :)) O kurna! rzeczywiście...:))))))))))))) No to ostatecznie: "Jakbym nie napisał (tu nie ma przecinka) że TVN to moja posada byłaby mocno zagrożona" Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: a przecinek po TVN ? 15.11.01, 16:51 Jezus, ludzie, co ja polonista jestem czy co???;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: a przecinek po TVN ? IP: *.*.*.* 15.11.01, 16:52 musisz iść na korki do pani Tereski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: do lesia o pani Teresce 16.11.01, 15:11 Gość portalu: lesio napisał(a): > musisz iść na korki do pani Tereski :))) No to zważywszy na moje problemy z napisaniem "Jakbym nie napisał, że TVN to moja posada byłaby mocno zagrożona" napiszę tak: "Jakbym nie napisał, że najbardziej lubię TVN to by mnie wypiep....li!;)))" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: JAKA JEST WASZA ULUBIONA TV IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 16:12 fajne są filmy dokumentalne na Wocie no i prawie zawsze oglądam o 18 Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: JAKA JEST WASZA ULUBIONA TV 15.11.01, 16:49 Gość portalu: vinc napisał(a): > fajne są filmy dokumentalne na Wocie no i prawie zawsze oglądam o 18 Właśnie lubię ze względu na dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: JAKA JEST WASZA ULUBIONA TV 15.11.01, 16:30 eela napisał(a): > WOT WOT jest Ok, dosyć często oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do vinca i nocommenta 15.11.01, 16:48 czy będziecie wsobote na spotkanie forum, bo nie można się od Was niczego dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: do vinca i nocommenta 15.11.01, 16:50 eela napisał(a): > czy będziecie wsobote na spotkanie forum, bo nie można się od Was niczego > dowiedzieć Podaj dokładne dane (gdzie, kiedy itp.), OK? Jak jutro będę w robocie to przeczytam, bo teraz już na serio kończę. Na-razie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: do vinca i nocommenta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 16:51 eela napisał(a): > czy będziecie wsobote na spotkanie forum, bo nie można się od Was niczego > dowiedzieć w sobote nie dam rady, może innym razem Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: VH-1 15.11.01, 16:54 To moja ulubiona - jako tło do czytanej książki, choć osobiście wolałbym VH-1 Classic ale mój kablooperator tego nie ma, a drugiej anteny sat na balkonie nie powieszę, bo by powiedzieli, żem snob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: JAKA JEST WASZA ULUBIONA TV IP: *.chello.pl 16.11.01, 17:38 TV1, TV2, ostatnio także WOT - dziś chyba film Sydneya Lumeta, a ostatnio za... pozycje filmowe. Na jedynce i dwójce też się trochę zmieniło, wreszcie trochę dobrego kina zza wschodniej granicy: "Wniebowstąpienie", "Andriej Rublow" i jeszczę parę. Czekam na więcej. To jedyne stacje, na których można obejrzeć dobre kino, a poza kinem super dokumenty. A czy ktoś pamięta - był taki kanał, na którym pokazywane były stare polskie kroniki filmowe i stare filmy dokumentalne, nawet przedwojenne. Wszystko okraszone komentarzem Michała Komara. Zdjęty! A szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv0 Re: JAKA JEST WASZA ULUBIONA TV IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 09:07 wyłączona Odpowiedz Link Zgłoś