szymszon76 11.12.06, 11:44 witam czy ktoś z Państwa dostał klucze do skrzynek pocztowych i drzwi wejsciowych na klateke schodowa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vombatus Re: KLUCZE 11.12.06, 13:27 Nie. a jak wczoraj pytałam ochroniarzy o to, to odsyłali mnie do administracji (czytaj: pani Gruel z firmy PRO). Pani G. oczywiście nic wie nt. skrzynek pocztowych. Ochroniarz jak mi otwierał klatkę to robił to w ten sposób żebym czasem nie zobaczyła jaki kod wstukuje... Troche to śmieszne - chronią mieszkanie przed jego właścicielem??? Odpowiedz Link Zgłoś
itivi Re: KLUCZE 12.12.06, 17:15 my nie mamy nawet jeszcze licznika (a więc i prądu). Podobno mają być w tym tygodniu, w STOENIE zabraklo liczników, taki jest na nie popyt. Tak więc dopóki nie ma prądu, nie możemy ruszyć z robotą. pozdr, IT Odpowiedz Link Zgłoś
aga.i Re: KLUCZE 12.12.06, 21:46 Jutro mamy odbiór i mam pytanie: Jeśli nie ma jeszcze prądu, to w jaki sposób sprawdzaliście czy działa instalacja elektryczna? Czy informacja o braku licznika pojawiła sie w protokole odbioru? Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
itivi Re: KLUCZE 13.12.06, 09:28 hej, Tak informacja o braku licznika pojawiła się w protokole. Dzisiaj pojedziemy na budowę i sprawdzimy czy już jest - liczniki miały już być do wtorku. pozdr, IT Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkajam Re: KLUCZE 13.12.06, 08:46 Pozdrawiam również i proponuję, żebyś na publicznym forum napisał jeszcze, gdzie trzymasz klucze do mieszkania. Na pewno pomożesz sasiadom, a przy okazji złodziejowi, który wejdzie nocą na twoją klatkę schodową. Nie pisz nawet o kluczach, bo rozwalić zamek nocą to żaden problem. Zastanów się, zanim po raz kolejny będziesz miał zamiar pisać na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś