Gość: martica a moze lepiej nauczyc ich jak rozmawiac z ofiarami IP: 195.33.129.* 15.12.06, 10:21 ...molestowania seksualnego, gwaltow i przemocy domowej...To sa prawdziwe problemy, a nie jakies wydumane urazone ego ;) Ale to nie bedzie takie proste i nie da sie tego ywpromowac na zewnatrz. Moje pytania: po co i za czyje pieniadze? Jesli za swoje prywatne - prosze bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Policja, partner dla gejów? 15.12.06, 10:22 Nie rozumie tego problemu? "Lambda" robi szum dookoła siebie,bo chce zaistnieć,a nie chować się w "ubikacjach".Napewno było by zdrowiej,żeby mieli lepsze niż dotychczas porozumienie z ministrem Religą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Jeszcze kilka dwuznacznych tekstów... IP: *.rwe.com 15.12.06, 10:22 ...których policja powinna unikać w rozmowach z gejami: 1. Chcesz w dziub? 2. Potraktować Cię pałą? 3. Chcesz w d**ę? 4. Ręce na ścianę i szeroko nogi! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m15 jak rozmawiać z pedziem-przy pomocy pały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A pojutrze Ty Re: dzisiaj pedały jutro pedofile a pojutrze ??? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.06, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Policja, partner dla gejów? IP: *.unknown.uunet.be 15.12.06, 10:31 a niby gej to nie czlowiek i zeby rozmawiac z nim trzeba sie uczyc tego? chyba to nie jest najlepszy pomysl na wydawanie pieniedzy obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sodoma i Gomorra Nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji IP: *.dsl.bell.ca 15.12.06, 10:45 Kiedy policja zrobi porzadek z plaga gejowskich dewiacji w kiblach publicznych? Kiedy organizacje dewiantow poumywaja napisy swoich dewiantow ze sraczow? Te zboczone dewianckie napisy czytaja takze nieletni. I pomyslec ze tacy zboczency chca sie "zenic". Zgroza. Im trzeba psychiatry nie parad. Oto dowod naukowy: CYTAT: 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji 15.12.06, 11:01 Och, och!!! Jaka zgroza!!! Aaaa! Oni chcą się żenić! Co to będzie??!! Koniec świata pewnikiem. A coś sensownego masz do powiedzenia? No i jakie napisy masz na myśli, bo ja w życiu takich nie widziałem, za to widziałem pełno wulgarnej i hamskiej twórczości heteroseksualnej, ale to nie jest dla mnie przyczynkiem do ataku na tą orientację. Twój dowód naukowy nie jest żadnym dowodem, to tylko opinia jakieś faceta, sprawdź sobie jakie warunki musi spełniać dowód naukowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji IP: *.ppp.asahi-net.or.jp 15.12.06, 13:02 ...Im trzeba psychiatry nie parad... Dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary kazali rozebrać się do naga, a on posłusznie... IP: 217.153.205.* 15.12.06, 10:31 ... się rozebrał. I żadnej skargi nie złożył na poniżające i niczym nie uzasadnione szykany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziut Re: Policja, partner dla gejów? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.06, 10:32 Hmmmm, ciekawa argumentacja. Skoro są chorzy to tym bardziej dlaczego ich poniżać? Czy poniżasz tak swoich bliskich jak są chorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Policja, partner dla gejów? 15.12.06, 10:40 A czy policjanci nauczyli się już rozmawiać ze zgwałconymi kobietami? Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Policja, partner dla gejów? 15.12.06, 10:56 Mnie zastanawia czy oni w ogóle nauczyli się rozmawiać... Odnoszę wrażenie, że kadry policyjne rekrutują się pośród bardzo charakterystycznej grupy ludzi; mianowicie takich, którzy skorzy są do poniżania innych korzystając ze swego stanowiska. Oczywiście nie wszyscy są tacy, na szczęście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa(l)dek [...] IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.12.06, 10:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Niech się policja nauczy poprawnie pisać 15.12.06, 10:50 zgodnie z zasadami ortografii i gramatyki hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tsheshek dobra inicjatywa, 15.12.06, 10:52 oczywiscie ze moze calkowicie sie nie zmienia po czterech pogadankach, ale trzeba sie uczyc drugiego czlowieka, zwykle jak sie kogos czy czegos nie zna to jest sie nieufnym, jako bialy heterosuksualny mezczyzna bylem nieco nieufny do odmiennosci, w trakcie podrozy po swiecie poznalem zarowno ludzi innych ras jak i gejow, krtorzy np w stanach mniej sie kryja ze swoja orientracja. Nadal nie uwazam homoseksualizmu za norme (bo jednak nie sluzy prokreacji), ale niezawiniona odmiennosc (jak np b.niski czy b.wysoki wzrost nie sa norma, ale nie ma w tym nic zlego). Szacunek nalezy sie kazdemu, a Policja (czasem, bo tez nie nalezy generalizowac) zachowuje sie skandalicznie, traktujac np studentow, czy ludzi z wyzszym wyksztalceniem z wrogoscia i agresja. Tymczasem jak sie jest na sluzbie to jest sie w pracy i swoje uprzedzenia trzeba gleboko schowac. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: dobra inicjatywa, 15.12.06, 11:18 dokładnie,powinna może powstac jakaś specjalna "ludzka" policja ktora by dzialała tylko w obronie zwykłego obywatela i jej dzialania skierowane bylyby tylko w kierunku zwykłej policji.Bacznie by ja kontrolowała i jej dzialaniom by sie przyglądała.Musiała by byc to inna i niezależna policja,wykrztałcona,obyta kulturalnie do której można zadzwonić po pomoc gdy policja obecna upokarza,jest agresywna itd...czyli jakaś policja na policje by sie przydała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gay Power Koniec świata... IP: 195.136.168.* 15.12.06, 11:36 Pederaści będą szkolić policję... PS: Dlaczego cenzor to wykasował ?... Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Policja, partner dla gejów? 15.12.06, 10:53 Cóż, jeśli homoseksualizm jest chorobą, to podobnie jak twoje schorzenie, czyli głupota i całkowity brak empatii, jest nieuleczalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: biedni ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:00 Jestem gejem. Jestem także nauczycielem akademickim, naukowcem i szefem dobrze prosperującej firmy, zatrudniającej dużo ludzi. Nie uważam, że moi podwładni, którzy są hetero, są ode mnie gorsi, chorzy czy też, że mają "pomieszane umysły". Oczekuję tego samego. Szkolenia są potrzebne. Nie tylko dla Policji. To społeczeństwo potrzebuje w ogóle edukacji, aby zrozumieć, że nie wszyscy są "pszenno-buraczanymi Polakami", bo są także Polacy-geje, Polacy-feministki, Polacy-single, Polacy- Żydzi, Polacy-Arabowie etc. Wydaje się Wam, że jesteście Europejczykami? To myślcie jak Europejczycy. Jeśli nie zaczniecie mentalnie przypominać reszty Europy, to zawsze pozostaniecie dziwolągiem, pół-Azją, pół-Teksasem. Za to marzącymi o pracy na Soho w Londynie :) Wokół Was jest wielu gejów i wiele lesbijek. Znacie ich i lubicie. To członkowie Waszych rodzin, współpracownicy, szefowie, podwładni, nauczyciele, sąsiedzi, księża, artyści itd. Są homoseksualistami, którzy nie chcą ujawnić swojej orientacji. Może gdyby to zrobili, zrozumielibyście, że gej czy lesbijka to nie karykatura człowieka, dysząca żądzą dobrania się do Was, ale zwykły człowiek, zasługujący na szacunek. Jest mi przykro, gdy czytam wypowiedzi polaków (tak właśnie, nie "Polaków"), poniżające i wyszydzające homoseksualistów. Leczycie kompleksy? Wiem, że geje mogą drażnić, bo są zwykle zamożni, wykształceni, odnoszą sukcesy (także dlatego, że nie mają na barkach wychowania dzieci). Ale czy Wasze rozdrażnienie usprawiedliwia nienawiść? Odpowiedź jest jasna - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie gej Re: biedni ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:54 Po przeczytaniu tych glupot, ktore wypisujesz, nawet ci nie wspolczuje, biedny, chory czlowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: biedni ludzie IP: *.catv.net.pl 15.12.06, 17:49 a ja współczuję tobie - nic nie zrozumiałeś i nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: biedni ludzie 15.12.06, 11:57 Gość portalu: gej napisał(a): > Jestem gejem. Jestem także nauczycielem akademickim, naukowcem i szefem dobrze > prosperującej firmy, zatrudniającej dużo ludzi. Nie uważam, że moi podwładni, > którzy są hetero, są ode mnie gorsi, chorzy czy też, że mają "pomieszane > umysły". > Oczekuję tego samego. > Szkolenia są potrzebne. Nie tylko dla Policji. > To społeczeństwo potrzebuje w > ogóle edukacji, aby zrozumieć, że nie wszyscy są "pszenno-buraczanymi > Polakami", > To myślcie jak Europejczycy. Jeśli > > nie zaczniecie mentalnie przypominać reszty Europy, to zawsze pozostaniecie > dziwolągiem, pół-Azją, pół-Teksasem. Typowa "tolerancja" zboczeńca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: biedni ludzie IP: *.4web.pl 15.12.06, 17:25 Z wiekszoscią takich jak ty nie ma co w ogóle gadać na tym forum, bo jesteście za głupi i tylko człowiek chamieje w kontakcie z takimi indywiduami... Niemniej jednak - ja bym wolała, zeby policjanci nauczyli sie najpierw rozmawiać ze zgwałconymi kobietami i od reki dawali im postinor, zamiast zajmować się rozmową z gejami...Bo to jedna wielka neiprawda , ze z kobietami rozmawiaja policjantki - rozmawia kto się trafi, a poszkodowana sobie moze posiedzieć na korytarzu przez godzinę ... Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Policja, partner dla gejów? 15.12.06, 11:25 Gość portalu: Felicjan napisał(a): > To nie jest żadna "orientacja seksualna", to degeneracja i choroba, która > powinna być przymusowo leczona. Cóż za subtelność?, - "orientacja", pewnie też > to pedał wymyślił dla dowartościowania swojego kuku?. bzdura, to jest orientacja seksualna - do przyjęcia i deklarowania której ma PEŁNE PRAWO każdy obywatel Rzeczpospolitej - i nie jest żadną chorobą. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: biedni ludzie 15.12.06, 11:29 Gość portalu: miki napisał(a): > Geje to biedni chorzy ludzie, nie powinno sie śmiać z chorych. Choroba ta ma > źródło w pomieszaniu umysłu. Bądźmy ludźmi! Bzdura. To nie jest choroba a jedynie odmienna od twojej (i mojej) orientacja seksualna. Nie jesteś Bogiem aby sądzić innych świętoszku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzefO Policja, partner dla gejów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:47 Sprawa jest prostsza niż wszyscy myślą niech policja zatrudnia homoseksualistów specjalnie do takich właśnie intrwencji oni już będą wiedzieli jak sie taki biedak czuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Policja, partner dla gejów? 15.12.06, 12:08 Czy normalnie po polsku, po ludzku nie można z gejami rozmawiać? Przypominają mi się czasy kiedy policjanci (wtedy milicjanci, ale ja różnicy nie widzę) chodzili parami. Jeden umiał czytać, drugi pisać. Teraz pewnie dojdzie trzeci. On będzie umiał mówić. paranoja za nasze podatnikow pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Policja, partner dla gejów? IP: *.scr.east.verizon.net 15.12.06, 13:58 potrzebny im jest lekarz a nie policjant, ojjjj.jak on sie bal. Homo to niewyrosnieci chlopcy, ktorzy nie zaznali uczuc w dziecinstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.palucki Do Autorów artykułu ! 15.12.06, 15:03 Warto zaczerpnąć informacji zanim się coś napisze a cytowanie tutaj Szymona Niemca - pariasa (bo już nawet nie działacza) środowiska lgbt jest tylko sianiem zamętu. Rozumiem "krwiste" kawałki, cytaty i szukanie sensacji ale od dziennikarzy pracujących w agorze mam większe wymagania co do profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
uszy_urbana Niesforni policjanci 15.12.06, 16:49 A takiego niesfornego policjanta, co nie bedzie chcial sie nowych obyczajow nauczyc, rzuci sie zgrai biedroniow i niemcow (szymonow oczywiscie) na pozarcie. Nadzieja go na bolec i sie nauczy raz, dwa. W sumie takie ciacho w mundurze to nie lada gratka... Pomysl bzdetny i nieludzki ale politycznie poprawny, czemu by nie sprobowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka.3 Re: Do Autorów artykułu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:01 tego się nie da czytać, wstyd mi jest za tych polaków, gdy wypisują takie poglądy. czy wy ludzie nigdy nie byliście na zwykłych "nie gejowskich" dyskotekach np.? wejdźcie tam do kibli to zobaczycie jak się zabawiają hetero. a jakie napisy są, aż oczy bolą. ktoś powyżej napisał, że tylko pedał poprze pedała, ja jakoś pedałem czy lesbijką nie jestem, a rozumiem i bronić będę. a już porównywanie do pedofili jest karygodne. jakoś rzadko słyszy się o pedofilu homoseksualiście, niestety najczęściej są to "zwykli", święci hetero, tatusiowe , wujkowie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o kurde Policja, partner dla gejów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:19 Znowu jakieś bzdety za pieniądze podatników MOże kolejne szkolenie jak postepować z sadomasochistami albo z fanami skórzanej bielizny. Pzreciez ich też mozna obrazić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goj Re: Policja, partner dla gejów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:45 Uwa, to Biedroń ma zwolenników w policji!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komnen3 W sprawie tego Pawla... 15.12.06, 18:28 To nie jest kwestia "niezrozumienia" problemow gejow. Za takie cos ci policjanci powinni dostac nagany i zostac przynajmniej na jakis czas zawieszeni... Ludzie, ktorzy znecaja sie nad innymi niczym "bullies" w szkole podstawowej nie powinni sluzyc w policji Odpowiedz Link Zgłoś
tjedynak To bez sensu 15.12.06, 19:10 Raczej powinno sie przystosowywać gejów do życia w społeczeństwie a nie głównie społeczeństwo do życia wśród gejów. To choroba która powinni leczyć. Takie szkolenie na pewno tez troche kosztuje... Tą kase lepiej było wydać na leczenie gejów , z tym trzeba walczyć bo oni myślą że są normalni, a co groźniejsze, wmawiają innym że to normalne (parady,małżeństwa, adopcje etc.)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuruś Re: Policja, partner dla gejów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:21 na takie dyskusje szkoda czasu,a policji lepiej zrobić kurs nuki jazdy na rumuńskim złomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gej Re: Policja, partner dla gejów? IP: *.chello.pl 15.12.06, 19:54 Policja musi zrozumiec, ze geje stanowiacy w tym kraju 4 procent spoleczenstwa, czyli grubo ponad milion ludzi maja takie same prawa jak heteroseksulaisci. Bardzo dobra inicjatywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuruś Re: Policja, partner dla gejów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 20:32 geju,jeszcze jedno Polska nie ma 100milionów obywateli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuruś Re: Policja, partner dla gejów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 20:08 gej napisał że 4%to ponad milion.nucz się matematyki chyba że wliczasz do tego wszystkie kobiety i dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: Policja, partner dla gejów? IP: *.chello.pl 15.12.06, 20:53 Gość portalu: kuruś napisał(a): > gej napisał że 4%to ponad milion.nucz się matematyki chyba że wliczasz do tego > wszystkie kobiety i dzieci no widzisz, sam znalazles rozwiazanie :-))) chodzilo o osoby homoseksualne oczywscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuruś Re: Policja, partner dla gejów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 20:57 skąd znasz preferencje niemowlaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng2006 Re: Policja, partner dla gejów? IP: *.cable.ubr05.brom.blueyonder.co.uk 15.12.06, 21:36 Te wypowiedzi przerażaja mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: Policja, partner dla gejów? IP: *.chello.pl 15.12.06, 22:02 Gość portalu: kuruś napisał(a): > skąd znasz preferencje niemowlaków jesli w spoleczenstwie 4 procent to homoseksualisci a z biseksualistami nawet 6 procent, to latwo policzyc ile ludzi nalezy do naszej mniejszosci. Jeden na dwudziestupieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polucjant W policji jest więcej gejów niż nam się wydaje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 00:25 Mężczyźni o skłonnościach homoseksualnych (często nieuświadomionych) wybierają zawody, gdzie mogą obcować na codzień w męskim gronie. Czyli właśnie policja, wojsko, drużyny sportowe itp. Zastanawialiście się, dlaczego żony policjantów są zwykle niezadowolone? Właśnie dlatego, że policjant woli bawić się- nomen omen- pałką. Z kolegami zamiast z własną żonką. Odpowiedz Link Zgłoś