babawawa 13.01.07, 16:41 cena nie wazna, wazne wystrój i wnetrze. Coś romantycznego i zacisznego. Znacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUC Re: romantyczna randka z mezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 20:55 Musisz nam Babo koniecznie napisac, jaki CIe interesuje termin. Zeby posty ni epojawialy sie przez pol roku po :) Moze podpowiesz, czy macie preferencje co to rodzaju kuchni lub chociaz dzielnicy? ciekawe jaka jest roznica miedzy wystrojem i wnetrzem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babawawa Re: romantyczna randka z mezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:26 taka sama gafa jak z faktami autentycznymi wiem:) 22.01. najchetniej mokotow, ale utem to wszedzie dojade, a kuchnia albo polska, albo francuska, w ostatecznosci grecka Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: romantyczna randka z mezem 14.01.07, 17:22 "malo casu krucabomba, malo casu..." na mokotowie, polskie: Rozana przy CHocimskiej (salonik na 406 osob na pietrze), Flik (stolik w tzw. krzakach) , Pulawska przy Morskim oku, Tradycja przy Belwederskiej 18a (albo na I pietrze, albo sala kominkowa na parterze)... co by tu jeszcze....Belvedere? moze w oranzerii... A moze Klub Cavallo - w stajni w Lazienkach? kontakt via Belvedere... w Galerii Ursynow, na parterze jest Deska - w glebi, w sali dla niepalacych mozna usiasc cichutko w kaciku... francuska kuchnia? nie mam o tym pojecia...oni jedza rozne paskudztwa przeciez.. Grecka - na Ochocie - Meltemi przy Szczesliwickiej. Choc nie jestem przekonany czy nie lepiej na Ursynowie w Zorbie. Za diabla nie pamietam adresu, ale po prawej od wejscia mozna usiasc w polmroku bez innych gosci na plecach. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiomis Re: romantyczna randka z mezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:43 Jak to jest ze zgoda kierownika stajni by móc skorzystac z klubu Cavallo.Moze wiesz jak to nalezy załatwić?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babawawa do radiomis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:44 przepraszam za wczesniejszy Nie chcący podpisałam się jako Ty Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: do radiomis 15.01.07, 17:45 nie z kierownikiem stajnie nie ze stajennym czy mastalerzem. z biurem Belvedere :) 8412250 w.23 a moze Babo - idac troche tropem "gubego" i vipow - "Hawelka na Wiejskiej"? tam bylo kilku vipow. od 1-2 tygodni jest nowa karta, jest parking pod oknem, tylko...trudno wejsc tam 14-16 lutego.... Robert a moze nazwe podasz? bywasz - znasz .... "jak na Twoj gust wysmienite jedzienie" jak na moj gust "greckie" :)) gruby "w orange na kruczej jest vip room" w orange maja tez taryfe dla vipow :) tyle ze w tym na kruczej zadnego vipa jeszcze nigdy nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: romantyczna randka z mezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:33 Wystarczy zadzwonić do restauracji belvedere i zrobić rezerwację w Cavallo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: romantyczna randka z mezem IP: *.acn.waw.pl 15.01.07, 12:22 Polecam w 100% grecką, przy Szczęśliwickiej. Bardzo dobre jedzenie. Wnętrze... coż, chyba nie jest bardzo romantyczne, takie... greckie jak na mój gust. Ale pożywienie - wyśmienite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: romantyczna randka z mezem IP: *.aster.pl 15.01.07, 12:46 w orange na kruczej jest vip room Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: przytulny lokal IP: *.kalisz.mm.pl 19.01.07, 00:27 ja też zwracam się z prośba o polecenie lokalu...w okolicach rynku Wrocławskiego... Gdzieś gdzie można przytulnie i niedrogo zjeść.. ps to ma byc romanyczna kolacja:)(niespodzianka) juz od tygodnia próbuje cos znależć a czas płynie....bo poniedziałek (22.01) juz tuż tuż:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babawawa wybralam, zarezerwowałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:01 Restaurację Różana odwiedze w poniedziałek wieczorem, dziękuję za rady, mam nadzieje ze mój wybór okaze się słuszny:) Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: wybralam, zarezerwowałam 19.01.07, 17:09 zadzwon babo :), bo ruch w gastronomii w tym miescie jest nieprzewidywalny polecam zupe rakowa... jesli robale Ci smakuja :) bezdyskusyjnie na deser beza!! zarowno kawowa jak i migdalowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: przytulny lokal IP: *.kalisz.mm.pl 20.01.07, 00:29 a czy znajdzie sie jakiś bywalec Wrocławia by i mnie cos miłego zaproponować? proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm Re: przytulny lokal 19.02.07, 17:16 jesteś na Forum>Regionalne>Mazowieckie>Warszawa>Tematyczne może spróbuj tu: Forum>Regionalne>Dolnośląskie>Wrocław forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=187 Odpowiedz Link Zgłoś