Dodaj do ulubionych

romantyczna randka z mezem

13.01.07, 16:41
cena nie wazna, wazne wystrój i wnetrze. Coś romantycznego i zacisznego.
Znacie??
Obserwuj wątek
    • Gość: BUC Re: romantyczna randka z mezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 20:55
      Musisz nam Babo koniecznie napisac, jaki CIe interesuje termin. Zeby posty ni
      epojawialy sie przez pol roku po :)
      Moze podpowiesz, czy macie preferencje co to rodzaju kuchni lub chociaz dzielnicy?

ciekawe jaka jest roznica miedzy wystrojem i wnetrzem ....
      • Gość: babawawa Re: romantyczna randka z mezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:26
        taka sama gafa jak z faktami autentycznymi wiem:)
        22.01. najchetniej mokotow, ale utem to wszedzie dojade, a kuchnia albo polska,
        albo francuska, w ostatecznosci grecka
        • radiomis Re: romantyczna randka z mezem 14.01.07, 17:22
          "malo casu krucabomba, malo casu..."
          na mokotowie, polskie: Rozana przy CHocimskiej (salonik na 406 osob na pietrze),
          Flik (stolik w tzw. krzakach) , Pulawska przy Morskim oku, Tradycja przy
          Belwederskiej 18a (albo na I pietrze, albo sala kominkowa na parterze)... co by
          tu jeszcze....Belvedere? moze w oranzerii... A moze Klub Cavallo - w stajni w
          Lazienkach? kontakt via Belvedere...
          w Galerii Ursynow, na parterze jest Deska - w glebi, w sali dla niepalacych
          mozna usiasc cichutko w kaciku...

francuska kuchnia? nie mam o tym pojecia...oni jedza rozne paskudztwa przeciez..

Grecka - na Ochocie - Meltemi przy Szczesliwickiej. Choc nie jestem przekonany
          czy nie lepiej na Ursynowie w Zorbie. Za diabla nie pamietam adresu, ale po
          prawej od wejscia mozna usiasc w polmroku bez innych gosci na plecach.

-
          • Gość: radiomis Re: romantyczna randka z mezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:43
            Jak to jest ze zgoda kierownika stajni by móc skorzystac z klubu Cavallo.Moze
            wiesz jak to nalezy załatwić??
            Pozdrawiam
            • Gość: babawawa do radiomis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:44
              przepraszam za wczesniejszy Nie chcący podpisałam się jako Ty
              • radiomis Re: do radiomis 15.01.07, 17:45
                nie z kierownikiem stajnie nie ze stajennym czy mastalerzem. z biurem
                Belvedere :) 8412250 w.23

a moze Babo - idac troche tropem "gubego" i vipow - "Hawelka na Wiejskiej"?
                tam bylo kilku vipow. od 1-2 tygodni jest nowa karta, jest parking pod oknem,
                tylko...trudno wejsc tam 14-16 lutego....

Robert
                a moze nazwe podasz? bywasz - znasz ....
                "jak na Twoj gust wysmienite jedzienie" jak na moj gust "greckie" :))

gruby
                "w orange na kruczej jest vip room"
                w orange maja tez taryfe dla vipow :)
                tyle ze w tym na kruczej zadnego vipa jeszcze nigdy nie bylo
            • Gość: Robert Re: romantyczna randka z mezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:33
              Wystarczy zadzwonić do restauracji belvedere i zrobić rezerwację w Cavallo
          • Gość: Robert Re: romantyczna randka z mezem IP: *.acn.waw.pl 15.01.07, 12:22
            Polecam w 100% grecką, przy Szczęśliwickiej. Bardzo dobre jedzenie. Wnętrze...
            coż, chyba nie jest bardzo romantyczne, takie... greckie jak na mój gust. Ale
            pożywienie - wyśmienite.
            • Gość: gruby Re: romantyczna randka z mezem IP: *.aster.pl 15.01.07, 12:46
              w orange na kruczej jest vip room
    • Gość: andzia Re: przytulny lokal IP: *.kalisz.mm.pl 19.01.07, 00:27
      ja też zwracam się z prośba o polecenie lokalu...w okolicach rynku
      Wrocławskiego... Gdzieś gdzie można przytulnie i niedrogo zjeść..
      ps to ma byc romanyczna kolacja:)(niespodzianka)

juz od tygodnia próbuje cos znależć a czas płynie....bo poniedziałek (22.01)
      juz tuż tuż:(
      • Gość: babawawa wybralam, zarezerwowałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:01
        Restaurację Różana odwiedze w poniedziałek wieczorem, dziękuję za rady, mam
        nadzieje ze mój wybór okaze się słuszny:)
        • radiomis Re: wybralam, zarezerwowałam 19.01.07, 17:09
          zadzwon babo :), bo ruch w gastronomii w tym miescie jest nieprzewidywalny
          polecam zupe rakowa... jesli robale Ci smakuja :)
          bezdyskusyjnie na deser beza!! zarowno kawowa jak i migdalowa
          • Gość: andzia Re: przytulny lokal IP: *.kalisz.mm.pl 20.01.07, 00:29
            a czy znajdzie sie jakiś bywalec Wrocławia by i mnie cos miłego zaproponować?

proszę...
            • hmmm Re: przytulny lokal 19.02.07, 17:16
              jesteś na Forum>Regionalne>Mazowieckie>Warszawa>Tematyczne

może spróbuj tu:
              Forum>Regionalne>Dolnośląskie>Wrocław
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=187

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka