popelina 11.04.03, 02:43 Gdzie mozna kupic dobre cygaro? Mam na mysli dobre kubanskie Cohiba albo Montecristo. Dzieki za cynk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ani Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! IP: 157.25.119.* 11.04.03, 08:23 Co prawda nie pale cygar ale ostatnio widzialam duza szafe z tymi cudenkami w kawiarni w Starej Papierni w Konstancinie. Ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietia Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! IP: *.chello.pl 11.04.03, 11:40 Polecam sklep MONTI. Jeden jest na vis-a-vis wejścia do Teatru Wielkiego, a drugi w Galerii Mokotów. Kłaniam się uprzejmie Pietia _________________________________________ I to by było na tyle co i na przodzie.... a reszta jest milczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 12:40 Duży wybór i stosunkowo przystępna cena jest w Paparazzi na Mazowieckiej 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! IP: 66.207.104.* 11.04.03, 15:46 Gość portalu: Anonim napisał(a): > Duży wybór i stosunkowo przystępna cena jest w Paparazzi na Mazowieckiej 12 Jaka to jest przystepna cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 16:36 Tam pracuje mój kolega, który wciągnął mnie w ten nałóg :-) Niektóre cygara mają ceny niższe niż w sklepach. Poza tym są to na pewno oryginały i przechowywane w odpowiednio nawilżanym kooh-i-noorze. Fajną sprawą jest katalog dostępnych cygar łącznie z opisami smaku i czasu palenia. Ostatnio były jakies obniżki. Czasem miło sobie poczytać przy szklaneczce czegoś mocniejszego, a na koniec posmakować co nieco. Innym kupującym cygara proponuję nie kierować się tylko ceną, bo cygaro wyschnięte na wiór stojące w szklanej gablocie pali się jak słoma w 5 minut. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smok27 Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! 11.04.03, 14:00 sklep Fajka na Kruczej, vis a vis Grand hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esscort Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 14:31 Nie znam sie na cygarach, ale widziałem, że jakieś (także drogie, więc może i dobre?) są w sklepie Mini-Europa przy pl Wilsona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! IP: *.sympatico.ca 12.04.03, 07:24 Gos´c´ portalu: esscort napisa?(a): > Nie znam sie na cygarach, ale ,,, Dzieki ... hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! IP: *.proxy.aol.com 12.04.03, 16:45 Prezydent Bill tez lubil cygara i chodzila fama ze wyjezdzajac za granice wysylal chlopcow z obstawy, aby mu dostarczyli te najlepsze kubanskie, jako ze w swoim kraju nie mogl ich kupic. Lubila je tez Monisia................... Mysle, ze wasze ciagoty do cygar nie maja z tym nic wspolnego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kantroll Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! 13.04.03, 15:18 Za posiadanie "havanos" (nawet nie za palenie) zwykly Jankes idzie do puszki - do dupy z taka demokracja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Numbat Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! IP: 203.62.205.* 14.04.03, 03:20 kantroll napisała: > Za posiadanie "havanos" (nawet nie za palenie) zwykly Jankes idzie do > puszki - do dupy z taka demokracja! wiesz nie jest tak zle:))) wcale do puszki, nie idzie to zwyczajna propaganda:)))), a jezeli zwykly Jankes ma chec naprawde, zapalic dobre, "havanos" to zwyczajnie leci...jedzie do Canady i ma wspaniala uczte cygar, przy dobrej kawie...dobrej muzyce i do tego dobry V.S.O.P.(smakuje przednio ) ( supposed to stand for " very special old pale" pozdrawiam zwolennikow cygar. ps...dobre cygara lagodza, zle obyczje:)))) czasami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEW Re: Cygara, oj chce mi sie cygara! IP: *.proxy.aol.com 16.04.03, 09:06 Welcome everybody to Canada. A tak na marginesie, czy pamietacie "sprawe cygara" w czasie przesluchania Bila przez komisje parlamentarna: " - Mr President, did you use any object? - Yes, I did. - What it was - It was a cigar..... Pamietam to jak dzisiaj. Lecialo na zywo transmitowane przez wiekrzosc stacji radiowych........... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś