Dodaj do ulubionych

Homoseksualiści przyszli do ministra

IP: *.proxy.aol.com 20.03.07, 01:23
Po prostu wraca sredniowiecze czy tez pozny Gomulka, co zreszta na to samo
wychodzi...
Obserwuj wątek
    • Gość: nsas Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.chello.pl 20.03.07, 01:33
      Gość portalu: Pawel M napisał(a):

> Po prostu wraca sredniowiecze czy tez pozny Gomulka, co zreszta na to samo
      > wychodzi...

Jak dla mnie jest nawet gorzej. wraca prehistoria a nie sredniowiecze. Nie wiem czy mozna ta promocje dewiacji mozna nazwac innaczej niz zupelnym zezwierzeceniem. w sredniowieczu jeszcze trzymali jako taki poziom.
      • Gość: gecko Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.acn.waw.pl 20.03.07, 02:28
        W średniowieczu wręcz przeciwnie, wcale poziomu nie trzymali. Długie wieki nie
        odróżniano sodomii homoseksualnej od heteroseksualnej, a ten rodzaj seksu był po
        prostu klasyfikowany jako wyraz rozbuchanej chuci, bez względu na płeć
        praktykujacych go osób. A homoseksualizm jako pojęcie rozpowszechnił się dopiero
        pod koniec XIX wieku.
        • Gość: ada Pedaliero wszystkich krajów łączcie się :] IP: *.aster.pl 20.03.07, 09:07
          Pedaliero wszystkich krajów łączcie się :]
          • kochanek_michnika Największy problem homosiów to rozmnażanie się 20.03.07, 09:50
            Dlatego też usiłują robić to w sposób sztuczny, np. przez adopcję dzieci z
            sierocińców - na co u nas jeszcze prawo na szczęście nie zezwala - lub przez
            deprawację normalnych, najbardziej podatnych dzieciaków w wieku gimnazjalnym i
            licealnym.
            • wojtek45-1 Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si 20.03.07, 09:51
              widzisz cipciusiu, chyba nie jast tak źle skoro jeszcze nie wyginęli.
              Zatem do istnienia homo, rozmnażanie nie jest niezbedne
              • almagus Re: Szkoła LPR, czyli potwora PiSiORa! 20.03.07, 10:01
                Szkoła LPR, czyli potwora PiSiORa!

Jak widzę szkołę, idę na drugą stronę,
                przecież te dzieciaki są takie zboczone.
                Jak taki mnie mija, patrzę na rozporek
                czy wystaje jemu przypadkiem PiSiORek.
                Ręka w kieszeni gniecie przyworek orzechowski,
                ogląda goliznę co wywieszą kioski.
                Jeszcze pewnie was to za bardzo nie zdziwi,
                widziałam jak taki zajadał hiwi.
                A na tym hiwi są takie ostre włoski,
                to pewnie wirusy panie Orzechowski?
                Jak wkładam moherek, to jest taki boski,
                a włożyć hiwi to zostają włoski!
                • Gość: milha Polska won z Unii Europejskiej IP: *.maast1.lb.home.nl 21.03.07, 01:11
                  ten zasciankowy, nietolerancyjny kraj nie kwalifikuje sie do czlonkostwa, zostal przyjety na wyrost i
                  powinien zostac na zbity pysk wyrzucony z unii, w ktorej stwierdzenia w stylu Orzechowskiego po prostu
                  nie uchodza. W Azji jest wasze miejsce a nie w Europie.
                  • Gość: mul Re: Polska won z Unii Europejskiej IP: *.aber.ac.uk 21.03.07, 07:36
                    to mogłoby być całkiem kłopotliwe dla Ciebie, bo bez obywatelstwa w Niderlandach musiałbyś wracać bez pracy >:)
                    • guantanamero Re: Polska won z Unii Europejskiej 21.03.07, 12:58
                      a co ty wiesz o moim obywatelstwie...
              • Gość: am Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si IP: *.aster.pl 20.03.07, 10:10
                wojtek45-1 napisał:

> widzisz cipciusiu, chyba nie jast tak źle skoro jeszcze nie wyginęli.
                > Zatem do istnienia homo, rozmnażanie nie jest niezbedne

dla istnienia raka również, a nikt nie powie że to normalna praca organizmu.
                to jest ciężka choroba, którą można leczyć.

• wojtek45-1 Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si 20.03.07, 10:14
                  ajajaj
                  Ano leczono przez stulecia..
                  i co???
                  ano nic.
                  zaraźliwe nie jest, a może po prostu Bóg tak chciał??przemyśl to synu.
                  Podobno bez Jego woli nic na świecie zdarzyć sie nie może.
                  • Gość: am Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si IP: *.aster.pl 20.03.07, 10:23
                    > ajajaj
                    > Ano leczono przez stulecia..
                    > i co???
                    > ano nic.
                    może nauki medyczne były na zbyt niskim poziomie ? teraz można więcej ;)

> zaraźliwe nie jest, a może po prostu Bóg tak chciał??przemyśl to synu.
                    rak też nie jest zaraźliwy ...
                    gdyby miano postępować zgodnie z twoimi sugestiami, to wszyscy mieliby dziurawe
                    zęby. to ku przemyśleniom ;)

> Podobno bez Jego woli nic na świecie zdarzyć sie nie może.
                    słusznie, niektórych Bóg karze, innym błogosławi :)
                    • Gość: Laubzega Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si IP: *.chello.pl 20.03.07, 11:02
                      Rak nie jest zaraźliwy? Tyle wiesz o raku, co i o homoseksualiźmie. Zanim więc
                      znowu coś napiszesz, dokształć się może?
                      • Gość: am Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si IP: *.aster.pl 20.03.07, 11:19
                        to dokształć mnie i innych czytelników forum ;)

miło by było, gdybyś swoje tezy poparł jakimiś linkami do dokumentów źródłowych :)
                        • Gość: Delfina Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si IP: *.zaodrze.punkt.pl 20.03.07, 12:58
                          Twoje porównania są co najmniej chybione - na raka się umiera, a od bycia
                          homoseksualistą nie. Chyba, że się zarażą HIVem, ale jak wiemy, to dotyka
                          również heteroseksualnych.
                          • pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 21.03.07, 00:29
                            oczywiście ze tak
                    • dzialkowiec27 Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si 20.03.07, 12:28
                      Ale LPR i na to znalazł radę. Towarzysz Wierzejski bohatersko zapładnia żonę, ta
                      rodzi mu w poczuciu dobrze pojętego obowiązku dzieci i tylko Wojtusiowi czasem
                      żal tego skina z Leszna. "Gdzież jesteś piękny goły efebie, ach gdzie..."
                    • desunia Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si 20.03.07, 23:41
                      Nie cierpię takich świętoszków jak ty, moralista się znalazł, żone ma i już
                      będzie w związku z tym innych pouczał jak mają zył, homoseksualistów potepiał za
                      to, że nie są tacy sami jak on. Jakoś panem "am" świątobliwym, na Pana Boga się
                      powołującym nie wstrząsnęły te słowa: "Studentka Ola czytała: - Chłopak
                      krzyknął: "Jakby Hitler żył, ty i twoja dupa byłylibyście dawno w komorze".
                      Rzucił mnie o ścianę". Przeciez to straszne! Czy potepianie homoseksualistów
                      pomaga ci utwierdzić się w twoim heteroseksualizmie? I cię zaślepia? Myślisz
                      sobie: mam żonę więc nic mi nie grozi, nikt sie do mnie nie przyczepi, żyję jak
                      Kaczor przykazał, a inni jak odstają, niech za to ponoszą konsekwencje.
                      Małostkowa mentalność. Człowieku, żyj jak chcesz i daj żyć innym.
                    • desunia Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si 20.03.07, 23:45
                      Frajer myśli, że jak z żonką będzie sobie żył pod piecem, to mu Bozia
                      pobłogosławi. Ale to żadna gwarancja, może może pokarać np. bezpłodnością (i co
                      wtedy, pójdzie się po cudze dziecko do sierocińca?), rakiem macicy u żony lub
                      fujary u "am" i wieloma innymi rzeczami. A za co? A za pychę i zadufanie w
                      sobie. A za pogardę wobec bliźnich, za moralizowanie. Za obojętność, gdy dzieje
                      się zło w postaci słów Orzechowskiego et consortes.
                  • Gość: m Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:52
                    List otwarty w sprawie odwołania Orzechowskiego i Giertycha mozna podpisac na
                    stronie www.spam.art.pl
                • Gość: BAires Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 10:16
                  Dla wiadomości twojej i takich ograniczonych palantów jak ty.
                  Jestem gejem i jestem dumny z tego powodu, a tacy ludzie jak ty mogą mi tylko
                  zazdroscić.
                  • Gość: am Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si IP: *.aster.pl 20.03.07, 10:19
                    Gość portalu: BAires napisał(a):

> Dla wiadomości twojej i takich ograniczonych palantów jak ty.
                    > Jestem gejem i jestem dumny z tego powodu, a tacy ludzie jak ty mogą mi tylko
                    > zazdroscić.

schizofrenicy też nie wiedzą że są chorzy.
                    a zazdrościć :) czego?

• Gość: BAires czego zazdrościć? IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 10:46
                      Jestem młody, przystojny, bogaty, wszyscy faceci na mnie lecą. Nie mam żadnych
                      zobowiązań, nie musze sie martwić o rodzine. Czeka mnie wspaniałe bezstresowe
                      życie.
                      Nie wiem jak u Ciebie, ale większośc hetero facetów w Polsce jest sfrustrowana
                      więc o czymś to świadczy.
                      • Gość: am Re: czego zazdrościć? IP: *.aster.pl 20.03.07, 11:27
                        Gość portalu: BAires napisał(a):

> Jestem młody, przystojny, bogaty, wszyscy faceci na mnie lecą.
                        > Nie mam żadnych
                        > zobowiązań, nie musze sie martwić o rodzine. Czeka mnie wspaniałe bezstresowe
                        > życie.
                        i taka starość :) rodzina też nie będzie się o ciebie martwić.

> Nie wiem jak u Ciebie, ale większośc hetero facetów w Polsce jest sfrustrowana
                        > więc o czymś to świadczy.
                        podobnie jak większość homo. twoja wypowiedź czego to można zazdrościć
                        homoseksualiście świadczy o tym, że bez pieniędzy oraz różnorodnych i
                        wielokrotnych związków życie homoseksualisty jest wyprane.
                        ja jestem w stałym związku hetero zwanym małżeństwem i poziom frustracji
                        wynikający z tego powodu do zera :)
                        • Gość: BAires Re: czego zazdrościć? IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 11:32
                          Cieszę się Twoim szcześciem, aczkolwiek nie chciałbym sie znaleźć w twojej
                          sytuacji :)
                          • Gość: am Re: czego zazdrościć? IP: *.aster.pl 20.03.07, 11:34
                            i vice versa ;)
                            • Gość: BAires Re: czego zazdrościć? IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 11:39
                              myśle że o to w calej tej dyskusji o tolerancje chodzi. mam swój styl życia i
                              nie oczekuje od państwa niczego wiecej jak takich smaych możliwości
                              realizowania go jakie mają inni obywatele.
                            • Gość: BAires Re: czego zazdrościć? IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 11:45
                              Ja przynajmniej jestem w o tyle komfortowym połozeniu, że mi nikt nie powie...
                              "Kochanie! Dziś seksu nie bedzie bo mam okres..."
                              • Gość: guzolot Re: czego zazdrościć? IP: 194.29.158.* 20.03.07, 15:09
                                Prawdziwy mężczyzna wie kiedy żona ma okres i tego co piszesz nie usłyszy.
                                Widzę, że nie miałeś do czynienia z mężczyznami.
                                • Gość: BAires Re: czego zazdrościć? IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 15:57
                                  Zdziwiłbyś się z iloma mężczyznami miałem do czynienia :)
                                  • Gość: tararara Re: czego zazdrościć? IP: *.globalconnect.pl 21.03.07, 11:09
                                    won
                      • eurypides77 Re: czego zazdrościć? 20.03.07, 11:30
                        To może się umówimy. ;-)
                        • Gość: BAires Re: czego zazdrościć? IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 11:36
                          pisz na maila damianv2@tenbit.pl
                    • Gość: ja Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 09:26
                      Tyle ze homoseksualizm nie jest choroba!!!
                      Zazdroscic nam w sumie nie masz czego..Bo czego?Nietolerancji przez takich jak
                      Ty?!
                  • wlodzimierz.ilicz Jestem gruźlikiem i mam być dumny z tego powodu ? 20.03.07, 10:46
                    No nie. Choroba homoseksualna i upośledzenie funkcji seksualnych z tego powodu
                    to nie powód do dumy.
                    • Gość: moni_f Re: Jestem gruźlikiem i mam być dumny z tego powo IP: *.icpnet.pl 20.03.07, 12:03
                      Sory, ale czegos takiego jak "choroba homoseksualna" to nie ma po prostu... i
                      nie wiem co to "uposledzenie funkcji seksualnych z tego powodu".
                      Zyj z godnoscia i daj zyc z godnoscia innym.
                      • wlodzimierz.ilicz Schizofrenicy twierdzą, że nie są umyslowo chorzy 20.03.07, 13:19
                        Homoseksualiści też twierdzą, że nie są chorzy bo takiej choroby nie ma...
                        Niedawno demokratyczna większość w WHO skreślila ją po prostu.
                        Niedawno też demokratyczna większość astronomów skreślila Plutona z listy
                        planet.
                        Ale Pluton dalej tam jest gdzie byl...
                    • anty.rydzyk Re: Jestem gruźlikiem i mam być dumny z tego powo 20.03.07, 22:03
                      A czym jest biseksualizm? Podwojnym uposledzeniem funkcji seksualnych? W takim
                      razie wiekszosc populacji meskiej jest uposledzona.
                      • pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 21.03.07, 00:30
                        ehh :/
                • pm7303 Tzn. rozumiem .... 20.03.07, 10:58
                  ze Ty, swiatowej slawy ekspert medycyny badz psychologii (kryjacy sie skromnie
                  za nickiem 'am') rozwiazales ten problem wbrew nietrafnej opinii kolegow po
                  fachu i wiesz jak mozna leczyc homoseksualizm!

Podziel sie swoja wiedza fachowa ze swiatem! Moze nawet 'nobla' dostaniesz!

Przy okazji, taka metoda mogla by byc zastosowana rowniez do leczenia glupoty,
                  nietolerancji, etc. wiec byla by szansa, ze pewnego dnia Ciebie tez by wyleczono!
                  • Gość: am Re: Tzn. rozumiem .... IP: *.aster.pl 20.03.07, 11:33
                    > Przy okazji, taka metoda mogla by byc zastosowana rowniez do leczenia glupoty,
                    > nietolerancji, etc. wiec byla by szansa, ze pewnego dnia Ciebie tez by wyleczon
                    > o!

tu zachodzi różnica zdań, co kryje się pod pojęciem głupota.
                    dla mnie twoja wypowiedź wyczerpuje definicję tego pojęcia.

nietolerancją zaś jest znieważanie innych za swoje poglądy. widzę że moje
                    poglądy są różne od wielu piszących tu osób, które reagują podobnie jak ci,
                    których krytykują :)
                    dla mnie stanowi to dowód na stwierdzenie, że nietolerancja i głupota nie zna
                    granic.
              • arius5 To przykre 20.03.07, 10:54
                Przykra jest swiadomosc, ze to wlasnie kosciol nawoluje do nienawisci i
                upodlenia drugiego czlowieka
                Jezus nauczal inaczej, ale ksieza sie wypieli na jego przeslanie
                • milo_1 Re: To przykre 20.03.07, 11:03
                  arius5 napisał:

> Przykra jest swiadomosc, ze to wlasnie kosciol nawoluje do nienawisci i
                  > upodlenia drugiego czlowieka
                  > Jezus nauczal inaczej, ale ksieza sie wypieli na jego przeslanie

Czy sektę O.Rzydzyka można nazwać kościołem.......jeżeli wykładnią wiary i
                  jedynym obrazem Świata są doktryny zawarte w............
                  www.polonica.net/
                  Nauka JPII poszła w zapomnienie dla moherowego ciemnogrodu.........

.........moherowy kraj,dla psychiatrów raj........"
                  www.dago.pmp.com.pl/monty/anim/sil.gif
            • emigrancik Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si 20.03.07, 09:51
              A tobie sola w oku jest fakt, ze homoseksualisci nie moga (rzekomo) sie rozmnazac?
              • Gość: am Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si IP: *.aster.pl 20.03.07, 10:12
                > homoseksualisci nie moga (rzekomo) sie rozmnaz
                > ac?

a co, emigrancik, jesteś synem taty i taty ?

• Gość: am Chcemy, aby wiedza o homoseksualizmie była rzeteln IP: *.aster.pl 20.03.07, 10:13
                  > Chcemy, aby wiedza o homoseksualizmie była rzetelnie przekazywana

i o to chodzi. nie ma co czarować dzieci w szkole że to normalne.
                  • kochanek_michnika Aby wiedza o homoseksualizmie była rzetelna... 20.03.07, 10:22
                    To trzeba wiedzieć, że homoseksualizm jest uleczalny - okazuje się, że metodami
                    terapeutycznymi można z tego wyjść. Np. w USA są poradnie, które umożliwiają
                    odwrócenie tej "orientacji".

A poza tym... homoseksualizm został skreślony w 1973 r. przez WHO z listy chorób
                    poprzez... głosowanie. Nie na drodze rzetelnej, naukowej debaty, w której
                    udowodniono by w sposób nie budzący wątpliwości, że nie mamy do czynienia z
                    chorobą. Po prostu na fali lewackiej kontrkultury, po wcześniejszym "ostrzale"
                    medialnym politycy tak zdecydowali.
                    • kochanek_michnika Re: Aby wiedza o homoseksualizmie była rzetelna.. 20.03.07, 10:33
                      Mała errata:
                      "W 1991 roku Światowa Organizacja Zdrowia, działająca na szczeblu
                      międzynarodowym w ramach ONZ i skupiająca 193 kraje członkowskie, wykreśliła
                      homoseksualizm z listy chorób i zaburzeń. (...) Wcześniej, w 1973 roku,
                      podobnego wykreślenia dokonało Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne w USA na
                      szczeblu krajowym."

Oczywiście na drodze "demokratycznego" głosowania.

Reszta pozostaje bez zmian.
                      • Gość: Aleksander Sluchaj, kolo, a jak ktos nie lubi IV RP to tez IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 10:48
                        jest chory? I mozna go wyleczyc? Jak? Obozy pracy? Wypuscic go kominem?
                        Sluchaj, kolo, a moze by tak gejow odizolowac? Co? Podoba ci sie taki pomysl?
                        Po gejach moze kolej przyjdzie na liberalow wszelkiej masci. A kiedy obozy beda
                        juz pelne, to ty i tobie podobni zastanowicie sie, jak wprowadzic ostateczne
                        rozwiazanie kwestii gejowskiej w Najjasniejszej IV RP? Podoba ci sie taki
                        pomysl?
                        • Gość: am Re: Sluchaj, kolo, a jak ktos nie lubi IV RP to t IP: *.aster.pl 20.03.07, 11:36
                          Gość portalu: Aleksander napisał(a):

> jest chory? I mozna go wyleczyc? Jak? Obozy pracy? Wypuscic go kominem?

i tu mogłeś zakończyć.
                          bez komentarza...
                        • Gość: Młyn nad Wisłą. Co ma piernik do wiatraka? IP: *.chello.pl 20.03.07, 18:49
                    • mark.parker Re: Aby wiedza o homoseksualizmie była rzetelna.. 20.03.07, 12:21
                      kochanek_michnika napisał:

> To trzeba wiedzieć, że homoseksualizm jest uleczalny - okazuje się, że metodami
                      > terapeutycznymi można z tego wyjść. Np. w USA są poradnie, które umożliwiają
                      > odwrócenie tej "orientacji".

Tja, "badania" przeprowadzone przez religijnych fanatyków.

> A poza tym... homoseksualizm został skreślony w 1973 r. przez WHO z listy choró
                      > b
                      > poprzez... głosowanie. Nie na drodze rzetelnej, naukowej debaty, w której
                      > udowodniono by w sposób nie budzący wątpliwości, że nie mamy do czynienia z
                      > chorobą. Po prostu na fali lewackiej kontrkultury, po wcześniejszym "ostrzale"
                      > medialnym politycy tak zdecydowali.

Popatrz, popatrz, jak świetnie znasz zagadnienie.Wbrew Twoim wyobrażeniom,
                      debata WHO się odbyła. Nie przeszkadza Ci, że Jezus został obwołany bóstwem
                      przez głosowanie, a nie na drodze rzetelnej debaty, i to dopiero w IV w. n.e.?
                    • Gość: java Re: Aby wiedza o homoseksualizmie była rzetelna.. IP: *.chello.pl 20.03.07, 13:35
                      debata powinna się odbyć u Ciebie w Ciemnogrodzie
                    • Gość: Ja <a href="http://www.homoseksualizm.pl/czernikiewicz.html" target=" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 09:38
                      Homoseksualistą się jest czy się zostaje?

Nie można zostać homoseksualistą. Nie nabywamy homoseksualizmu w procesie
                      socjalizacji, nikt nie staje się homoseksualistą, dlatego że został uwiedziony.
                      To nie choroba, nie można się zarazić. Homoseksualizm jest wrodzony i nie do
                      zmiany.

• dzialkowiec27 Re: Chcemy, aby wiedza o homoseksualizmie była rz 20.03.07, 12:41
                    Gość portalu: am napisał(a):

> > Chcemy, aby wiedza o homoseksualizmie była rzetelnie przekazywana
                    >
                    > i o to chodzi. nie ma co czarować dzieci w szkole że to normalne.

"Chcemy" - kto to "my". Chyba nie LPR???
                    W LPR można równocześnie macać się z młodocianymi chuliganami i udawać homofoba
                    oraz zapładniać niekochaną kobietę w odruchu rozpaczy.
                    Czy słowo "hipokryzja" nie wyklucza słowa "rzetelność" ?
            • Gość: Laubzega Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si IP: *.chello.pl 20.03.07, 11:00
              Stary, I Ty masz rzekomo doktorat? Z czego? Ze zbierania butelek?
            • szugerfri Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si 20.03.07, 20:46
              Czy wy nie macie innego argumentu przeciw jak rozmnazanie sie? Malo wam ludzi na
              swiecie?!
            • guru133 Re: Największy problem homosiów to rozmnażanie si 21.03.07, 00:23
              kochanek_michnika napisał:

> Dlatego też usiłują robić to w sposób sztuczny, np. przez adopcję dzieci z
              > sierocińców - na co u nas jeszcze prawo na szczęście nie zezwala - lub przez
              > deprawację normalnych, najbardziej podatnych dzieciaków w wieku gimnazjalnym i
              > licealnym.
              Gdyby to był problem, to dawno by wyginęli, ale jednak jakoś się rozmnażają i to
              bez adopcji i innych sztuczek które im przypisujesz:))
          • Gość: Normalny Uwaga ! Kolejna Homolandia ! IP: *.ket.agh.edu.pl 20.03.07, 10:42
            Uwaga, bo będzie jak w Brazylii ! cytuję za GW:
            "Jeśli ksiądz potępi z ambony homoseksualizm, według przygotowywanego właśnie w
            Brazylii prawa będzie mu grozić od dwóch do pięciu lat więzienia
            Projekt tzw. ustawy o homofobii przewiduje też, że od trzech do pięciu lat za
            kratkami powinien spędzić rektor seminarium, który odrzuci wniosek
            homoseksualisty o przyjęcie na studia. Byłoby to pierwsze tego typu prawo na
            świecie. Projekt jest właśnie opracowywany w brazylijskim senacie i zdążył już
            wywołać w całym kraju gorącą dyskusję."
            • 2brat3 Re: Uwaga ! Kolejna Homolandia ! 20.03.07, 10:59
              Oczywiscie, że poza "ekstremistami" nie chodzi o potępianie homoseksualistów
              jako ludzi ! Chodzi jedynie o potępianie zła, które może wyrządzić propagowanie
              homoseksualizmu m.in. dzieciom wprowadzanym w takie zachowania seksualne.
              Nie dla adopcji dzieci przez homoseksualistów !
              Nie dla propagowania homoseksualizmu i innych seksualnych odchyleń szkodliwych
              dla tworzenia w społeczeństwie normalnych, zdrowych rodzin!
              "Tłok powinien chodzić w cylindrze, a nie w rurze wydechowej !" - MOTORYZACYJNE.
            • Gość: Homosie out! Kogo obchodzi Brazylia? Musimy walczyć o Europę! IP: *.chello.pl 20.03.07, 18:51
        • Gość: kwaśniak Premier tez nie ma kobiety IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.03.07, 10:52
          i aby nie ktoś nie pomyślał że jest jakimś tam gejem to stara się na siłę
          udowdniać że nim nie jest zatrudniając faszystów na stanowiskach
          ministerialnych. A może jest gejem. A ojciec dyrektor jakiej jest orientacji?
          • Gość: Alex Za to ma kota samca... IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 12:15
            Mniam...
      • Gość: Geralt Zboczeńcy przyszli do ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:13
        Zboczeńcy przyszli do ministra, piszcie otwartym tekstem.

geralt.blox.pl/html
    • Gość: Autor. Nienawidze pedałów i ciot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 01:49
      Nienawidzę pedałów i ciot! Czy będziecie na tyle tolerancyjni aby tolerować i
      akceptować moje poglądy?
      • Gość: Pawel M Re: Nienawidze pedałów i ciot! IP: *.proxy.aol.com 20.03.07, 02:02
        Oczywiscie! Zawsze jest fajnie jak ktos innych nienawidzi...
        • Gość: asdsd Re: Nienawidze pedałów i ciot! IP: *.chello.pl 20.03.07, 08:53
          a jak nienawidzi tych samych? ;-) to jakby Żyd powiedzial 'Nienawidzę Żydów'
          • Gość: am czyli pogląd Autora jest akceptowalny IP: *.aster.pl 20.03.07, 10:16
            a już się bałem że wszyscy mają nagle lubić tych dziwnych ludzi, a co najmniej
            siedzieć cicho i nie ważyć się powiedzieć co o tym sądzą...
      • Gość: gecko Re: Nienawidze pedałów i ciot! IP: *.acn.waw.pl 20.03.07, 02:22
        Oczywiście. Musisz sie jednak liczyć z tym, że homseksualiści bardzo nie lubią
        być tak nazywani, a od większości z nich można dostać w zęby równie solidnie jak
        od heteryka.
        • Gość: Zenio Re: Nienawidze pedałów i ciot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 02:41
          > Oczywiście. Musisz sie jednak liczyć z tym, że homseksualiści bardzo nie lubią
          > być tak nazywani, a od większości z nich można dostać w zęby równie solidnie ja
          > k
          > od heteryka.

To mam nadstawić tyłka bo inaczej dostane w zębny?
          • Gość: gecko Re: Nienawidze pedałów i ciot! IP: *.acn.waw.pl 20.03.07, 03:47
            Jak bardzo chcesz, Zeniu, to możesz sobie nadstawiać. Mi chodziło o to, żeby nie
            wyzywać gejów od ciot i pedałów. Nie do końca mnie zrozumiałeś.
          • Gość: gecko niech żyje kakauko IP: *.acn.waw.pl 20.03.07, 03:50
            Wszakże wiadomo, że żadna para heteroseksualna nie psuwa się nigdy do takich
            okropności jak seks analny.
            • Gość: wsw Re: niech żyje kakauko IP: *.chello.pl 20.03.07, 08:35
              > Wszakże wiadomo, że żadna para heteroseksualna nie psuwa się nigdy do takich
              > okropności jak seks analny.

sa na swiecie rzeczy, ktore sie najwiekszym filozofom nie snily. a co dopiero
              tobie...
            • Gość: winnetou Re: niech żyje kakauko IP: *.jfog.net 20.03.07, 08:54
              A skad Ty takie rzeczy mozesz wiedziec? Tylko dlatego ze sam tego nie robiles?
              • Gość: sdf Re: niech żyje kakauko IP: *.aster.pl 20.03.07, 10:29
                Gość portalu: winnetou napisał(a):

> A skad Ty takie rzeczy mozesz wiedziec? Tylko dlatego ze sam tego nie robiles?

Może ma za krótkiego, żeby to samemu zrobić. Jak większość zresztą. A ty masz
                odpowiedni rozmiar?
            • Gość: Alex Oj posuwa, posuwa...:-) IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 10:23
              :-)
            • Gość: Alex 30% kobiet uwielbia sex analny. :-) IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 12:24
              :-)
          • mark.parker Re: Nienawidze pedałów i ciot! 20.03.07, 10:53
            Gość portalu: Zenio napisał(a):

> > Oczywiście. Musisz sie jednak liczyć z tym, że homseksualiści bardzo nie
            > lubią
            > > być tak nazywani, a od większości z nich można dostać w zęby równie solid
            > nie ja
            > > k
            > > od heteryka.
            >
            > To mam nadstawić tyłka bo inaczej dostane w zębny?

Kopa w d. też możesz dostać.
      • qnegunda Re: Nienawidze pedałów i ciot! 20.03.07, 07:28
        Tak, tolerujemy je i wspolczujemy Tobie.
      • Gość: CIOTKI STOP! Re: Nienawidze pedałów i ciot! Słusznie. IP: *.chello.pl 20.03.07, 08:21
      • Gość: apanaczi Re: Nienawidze pedałów i ciot! IP: *.jfog.net 20.03.07, 08:52
        Nienawisci nie mozna tolerowac!
      • Gość: pikieta3 Re: Nienawidze pedałów i ciot! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.03.07, 09:46
        oto przyklad "czlowieka", ktory co niedziela zapie.. z zonka do kosciola na
        pokaz, ktorego przekazu do konca nie rozumie. kogos tak slabego wewnetrznie, ze
        zawsze posluzy sie wpojona mu nienawiscia, powszechnie szanowanym fundamentem
        jego narodowej mentalnosci, gdy znajdzie sie w nieudacznej sytuacji, w ktorej
        stawic musi czola czemus odmiennemu.

najprosciej jest myslec jak inni, nie chciec zrozumiec, bo myslenie wymaga
        wysilku, a na milosc, uczucie obce, reagowac stara dobra NIENAWISCIA.

akceptuje to (bo nie mam innego wyjscia)
      • Gość: Johny To chyba rowniez nienawidzisz Pana Ziobre... IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 09:59
        Coz...
      • zygzag3 Re: Nienawidze pedałów i ciot! 20.03.07, 11:21
        Gość portalu: Autor. napisał(a):

> Nienawidzę pedałów i ciot! Czy będziecie na tyle tolerancyjni aby tolerować i
        > akceptować moje poglądy?

A ja nienawidze hetero jak i homo i co? Jestem obojniakiem.
        • zigzaur Re: Nienawidze pedałów i ciot! 20.03.07, 11:34
          Do kompletu brakuje jeszcze wypowiedzi aseksualnych bezpłciowców.
      • dorsai68 Oni cię kochają, ale gdybyś per "pedał" 20.03.07, 16:45
        zwrócił się do posła LPR albo innego wszechpolaka, to z pewnością dostałbyś po pysku.
      • Gość: Ja Re: Nienawidze pedałów i ciot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 09:48
        <Nienawidzę pedałów i ciot! Czy będziecie na tyle tolerancyjni aby tolerować i
        akceptować moje poglądy?
        Jestes homofobem...wydaje mi sie ze sam masz pociag do tej samej plci czego nie
        chcesz zaakceptowac.
    • Gość: Nauczycielka Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.eranet.pl 20.03.07, 06:49
      Poziom dyskusji o oświacie jaki prowadzi w gazecie stołecznej Pani redaktor
      Renata Czeladko sięgnął dna. Nawet jeśli Pan minister Orzechowski udzielił
      niezręcznej wypowiedzi a przed gmach MEN przyszło kilkunastu aktywistów partii
      liberalnych to problem jaki w tym sie objawia jest zupełnie inny niz to co w
      tym artykule napisała Pani redaktor.
      Pani Renato trochę więcej wysiłku, intelektu, polotu i zwykłej troski o
      oświatę którą Pani przypisano. To Pani swoim prymitywnym artykułem wywołuje
      prymitywną dyskusję o problemach oświaty.
      • qnegunda Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 07:27
        > Nawet jeśli Pan minister Orzechowski udzielił
        > niezręcznej wypowiedzi

Niezrecznej? Szerzenie nienawisci i nietolerancji to 'niezrecznosc'? Czyz to
        nie semantyczne naduzycie???
        • Gość: Nauczycielka Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.eranet.pl 20.03.07, 09:01
          Droga Pani chodzi o poziom dyskusji a nie meritum sprawy. Oświata to zbyt
          wrazliwa działka by hamstwem i prymitywizmem rozwiazywać jej problemy. Chodzi
          wszak o nasze dzieci i nasza przyszłość. Pani bedzie kiedyś stara osoba i jak
          Panią potraktują młodzi a no tak jak ich wychowamy.Jesli Pani Renata nie
          potrafi wznieśc się intelektualnie ponad prymitywne zachowania i znaleźć
          prawdziwego sensu dyskusji w tym przypadku to niech się zajmie kronika
          towarzyską. Moim zdaniem stać gazetę wyborczą na dziennikarza o wyższym
          poziomie intelektualnym do zajmowania sie oświatą.
          • Gość: melvin Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:40
            Chyba większym problemem polskiej edukacji jest to, że nauczycielka, a przynajmniej ktoś kto się za taką podaje, pisze "chamstwo" przez samo h. Ratunku.
          • mark.parker Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 11:25
            Gość portalu: Nauczycielka napisał(a):

> Droga Pani chodzi o poziom dyskusji a nie meritum sprawy. Oświata to zbyt
            > wrazliwa działka by hamstwem i prymitywizmem rozwiazywać jej problemy.

Mam nadzieję, że nie jest Pani nauczycielką polskiego ;) A kłamstwem,
            prymitywizmem i chamstwem operuje Orzechowski. Jeśli Pani tego nie dostrzega, to
            współczuję. A może należy Pani do tych, którzy uważają, że dzieci nie mają
            głosu? To już nie te czasy, proszę Pani!

>Chodzi
            > wszak o nasze dzieci i nasza przyszłość. Pani bedzie kiedyś stara osoba i jak
            > Panią potraktują młodzi a no tak jak ich wychowamy.Jesli Pani Renata nie
            > potrafi wznieśc się intelektualnie ponad prymitywne zachowania i znaleźć
            > prawdziwego sensu dyskusji w tym przypadku to niech się zajmie kronika
            > towarzyską. Moim zdaniem stać gazetę wyborczą na dziennikarza o wyższym
            > poziomie intelektualnym do zajmowania sie oświatą.

Może poparłaby Pani swoje wywody jakimś... dowodem, bo na razie nie widzę
            żadnego cytatu na potwierdzenie Pani tezy. Z jednym się wszakże zgadzam: dzieci
            tak traktują ludzi, jak ich wychowamy. Jeśli wychowamy je w nienawiści, ponieważ
            operujemy obiegowymi stereotypami i boimy się przyznać do niewiedzy, wyrządzamy
            krzywdę i dzieciom, i sobie. Dowodem są młodzi ludzie z Hitler Jugend, którzy
            służyli potem w SS. Powie Pani, że w Polsce to niemożliwe. Bośniacy też sobie
            takiego scenariusza nie wyobrażali. Kto rzuca w Polsce kamieniami w innych
            ludzi? Kto wrzeszczy "Pedały do gazu!"? Wychowankowie Giertychów i
            Orzechowskich. Zbrodnie też już się zdarzały. Zapewniam Panią, że nie są to
            działania kulturalne wpisujące się w walkę z chamstwem. Czy postawa nauczycielki
            z przykładu przytoczonego w gazecie.pl jest postawą pełną kultury i dydaktyki
            najwyższych lotów?
            Dominik, student polonistyki na UW: - Gdy nauczycielka kazała chłopakowi usiąść
            ze mną w ławce, powiedział o mnie: "To jest pedał, z nim nie usiądę".
            Nauczycielka na to: "Nic ci nie zrobi, nawet jeśli".
            Ani słowa na temat agresji, tylko uszczypliwość pod adresem ofiary agresji. Czy
            Pani też tak reaguje? Współczuję Pani dzieciom, jeśli je Pani ma. Jak by się
            Pani czuła, gdyby podczas zagranicznej konferencji ktoś powiedział o Pani: "To
            jest Polka, z nią nie usiądę"?
          • dzialkowiec27 Homoseksualiści tak. "Hamstwo" nie. Chamstwo? 20.03.07, 12:58

> Droga Pani chodzi o poziom dyskusji a nie meritum sprawy. Oświata to zbyt
            > wrazliwa działka by hamstwem i prymitywizmem rozwiazywać jej problemy. Chodzi
            > wszak o nasze dzieci i nasza przyszłość. Pani bedzie kiedyś stara osoba i jak
            > Panią potraktują młodzi a no tak jak ich wychowamy.Jesli Pani Renata nie
            > potrafi wznieśc się intelektualnie ponad prymitywne zachowania i znaleźć
            > prawdziwego sensu dyskusji w tym przypadku to niech się zajmie kronika
            > towarzyską. Moim zdaniem stać gazetę wyborczą na dziennikarza o wyższym
            > poziomie intelektualnym do zajmowania sie oświatą.

Jakże to tak pisać "hamstwo" pani Nauczycielko? Czyż to uchodzi? Chce pani, żeby
            chamstwo nie wiedziało jak się naprawdę nazywa?
        • wojtek45-1 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 09:50
          kochani, to taki skrót myślowy.....O ile JP orzechowskiego można posadzić o myslenie
    • jaro_ss Aktywizacja Homolilów 20.03.07, 06:50
      No i co, poszumieli, podenerwowali się, a komu tym pomogli. Z pewnej
      mentalności usiłuje isę zrobić siłe polityczną, z dobrego serca młodych ludzi i
      ich chęci do angażowania się po stronie "krzywdzonych" trmpolinę do zdobycia
      pozycji politycznej.

O żadnych homoseksualistów, ani o żadną tolerancję tu nie chodzi.
      • Gość: Nauczycielka Re: Aktywizacja Homolilów IP: *.eranet.pl 20.03.07, 09:21
        Słusznie na pewno nie chodzi o nauczycieli i mlodzież. Tu chodzi o promocje
        ugrupowań lewicowych i ich zaplecze polityczne.
        • Gość: am masz 100% racji IP: *.aster.pl 20.03.07, 10:34
          tłumem młodych i sfrustrowanych rzeczywistością środowisk, jak homoseksualiści,
          bardzo łatwo manipulować.
          normalni ludzie (od razu tłumaczę: z rodziną, zabezpieczeniem finansowym, dobrą
          pracą itd) na ulice nie wyjdą, bo i po co. pokazać że jest im dobrze?

a głos na ulicy to 10 przy urnie wyborczej, prawda stara jak świat...
        • sjoz Re: Aktywizacja Homolilów 20.03.07, 11:17
          Tu chodzi o promocje
          > ugrupowań lewicowych i ich zaplecze polityczne.

Czy twoim zdaniem LPR rozpetala te anty-gejowska nagonke, aby nie zniknac ze
          sceny politycznej jest ugrupowaniem lewicowym? Skorzystaj z rady "eurypidesa":
          najpierw mysl potem pisz!
          • Gość: am Re: Aktywizacja Homolilów IP: *.aster.pl 20.03.07, 11:42
            sjoz napisał:

> Czy twoim zdaniem LPR rozpetala te anty-gejowska nagonke, aby nie zniknac ze
            > sceny politycznej jest ugrupowaniem lewicowym? Skorzystaj z rady "eurypidesa":
            > najpierw mysl potem pisz!

lpr to również tylko politycy.
            sprytnie wykorzystali okazję podaną im na tacy przez biedronia oraz tych, którzy
            go sponsorują. każdy kij ma dwa końce.
        • mark.parker Re: Aktywizacja Homolilów 20.03.07, 11:37

> Słusznie na pewno nie chodzi o nauczycieli i mlodzież. Tu chodzi o promocje
          > ugrupowań lewicowych i ich zaplecze polityczne.

Droga Pani. Tu chodzi o ochronę praw Polaków, zadwarantowaną w Konstytucji,
          którą ten rząd łamie, a Pani udaje, że tego nie widzi. Co więcej, stawia Pani
          fałszywą tezę bez jednego dowodu. Typowa gomułkowsko-moczarowa metoda. A może
          jest Pani kimś w rodzaju Kaczyńskich, którzy wszędzie węszą spisek. W takim
          przypadku zalecałbym leczenie w trybie natychmiastowym. Jeżeli ma Pani za nic
          rzucenie kimś o ścianę i agresję słowną, to nie rozumie Pani, że kampania
          Orzechowskiego stwarza klimat przemocy wobec ludzi postrzeganych jako inni.
          Proszę mi pokazać w Konstytucji ustęp, który expressis verbis zezwala na
          dyskryminowanie homoseksualistów w polityce kadrowej. Taklowego, zapewniam, nie
          ma. Działalność Orzechowskiego, naganna moralnie, jest więc bezprawiem, jakiego
          Polska nie widziała od czasów PRL. A Pani, podobno nauczycielka, popiera to
          bezprawie.
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 08:21
      Wystarczy słowo gej zamienić na każde inne, wyobraźcie sobie że z takimi aktami
      agresji spotyka się każdy: rudy, blondyn, łysy, dres, metal, skejt, pijący piwo
      w parku, palący marihuanę...
      Czemu mamy robić wyjątki bo ktoś jest gejem? Tolerancja wybiórcza?
      • maruda.r Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 08:59
        wesoly_siewca_pesymizmu napisała:

> Wystarczy słowo gej zamienić na każde inne, wyobraźcie sobie że z takimi aktami
        > agresji spotyka się każdy: rudy, blondyn, łysy, dres, metal, skejt, pijący piwo
        > w parku, palący marihuanę...
        > Czemu mamy robić wyjątki bo ktoś jest gejem? Tolerancja wybiórcza?

Nie, tolerancja nie może być wybiórcza, bo zamienia się wtedy w uprzywilejowanie
        danej grupy. Ale dziś, w Polsce, geje nie muszą nic robić w swojej sprawie.
        Paradoksalnie, to Orzechowski ustawia ich na pozycji "poza dyskusją". Zawsze,
        gdy dana grupa jest atakowana przez aparat rządowy, zyskuje społeczne poparcie.
        Dziś, jawnie dyskryminowani, jutro staną się grupą, która na tacy dostanie
        wszystko, czego zażąda. Już dziś, geje mogą zacząć dziękować Orzechowskiemu.

• Gość: pawcio Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.aster.pl 20.03.07, 08:27
      Z wypowiedzi pana Orzechowskiego i innych homofobów wynika jedno: seks z
      mężczyzną jest nieporównywalnie atrakcyjniejszy niż seks z kobietą, a zatem
      wystarczy jakaś "promocja" i faceci będą masowo przerzucać się na stonę homo, a
      kobiety pozostaną niezpałodnione. Gdyby orientację seksualną można było zmienić
      przy pomocy promocji, toż to przez tyle wieków "promocji" heteroseksualnej i
      prześladowania homoseksualnej, gejów już nie powinno być. Coś z logicznym
      rozumowaniem u panów homofobów nie za bardzo...
      • Gość: POwieziony? ???POwiozło cię, aż tak daleko? IP: *.chello.pl 20.03.07, 08:35
      • Gość: wsw Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.chello.pl 20.03.07, 08:38
        Orzechowski o tym wie, bo sam jest homospedalony.
      • Gość: Old Shatterhand Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 08:56
        Swietnie Pawciu! Nic ujac nic dodac!
      • Gość: BAires Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 10:11
        bo jest dużo atrakcyjniejszy :)
    • Gość: wsw Re: A ty co trans? Kunegunda, czy co? IP: *.chello.pl 20.03.07, 08:36
      misiu, ciasteczko, nie rzucaj sie tak, bo ktos cie jeszcze zapnie
    • Gość: gg Homoseksualiści przyszli do ministra IP: 217.153.60.* 20.03.07, 08:50
      Nie mam nic albo prawie nic przeciwko nauczycielom gejom. Są z mojego punktu
      widzenia grzesznikami, ale inni też grzeszą. Chodzi o to aby nie chwalili się
      swoim grzechem, bo nie ma czym.
      • Gość: nszo czi Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 08:57
      • Gość: Nszo Czi Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 08:59
        Wiesz szkoda mi Ciebie, gg, i szkoda mi wszystkich niedouczonych ludzi... Jaki
        grzech? Grzech to robienie komus krzywdy! Komu robia krzywde geje?
        • Gość: gg Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: 217.153.60.* 20.03.07, 09:34
          Nie żałuj mnie . Jestem chrześcijanką i moje pojęcie grzechu kształtuje Pismo
          Święte. A czy krzewienie homoseksualizmu w szkole nie czyni krzywdy? Wg mnie
          czyni.
          • wojtek45-1 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 10:11
            ogólnie rzecz biorąc to ja jestem przeciwny deklarowaniu swojego światopoglądu,
            preferencji seksualnych, itp. na forum publicznym, Każdy ma jaki chce i nie musi
            sie tym chwalić.
            Nikt nie powinien mieć prawa żądać deklaracji (np czy jesteś gejem, katolikiem,
            itp.) Jak kto bardzo chce to może zadeklarować, ale to jest niemile widziane
            prze zemnie. A juz zupełnie niedopuszczalne jest zmuszanie do przyjęcia
            (stosowania) cudzych zasad, np. ja to uważam za grzech, więc tobie tego nie
            wolno robić (będziesz za to ukarany przez "nasze" państwo). Np aborcja. kosciół
            katolicki uważa ją za morderstwo, ich sprawa, ja uważam ja za zło (każda kobieta
            to strasznie przeżywa), ale niech sobie KK powie swoim wyznawcom : wam tego nie
            wolno bo to grzech jak sk..syn, i już, a każdy inny niech to w swoim własnym
            sumieniu rozważy. A państwo powinno robić wszystko co możliwe aby ilość aborcji
            ograniczyć, ale nie przez zakaz, tylko przez oświatę seksualną, promocję i
            dostępność (ceny!!!!) środków antykoncepcyjnych ( a fuj powie KK i to jest jego
            problem, ma do tego prawo), dostępność żłobków (może by tak przy parafiach, alb0
            i i zakonach żeńskich)i przedszkoli, płatne urlopy macierzyńskie i tysiąc innych
            działań.
            • Gość: gg Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: 217.153.60.* 20.03.07, 10:17
              Jestem dumna z tego, że jestem chrześcijanką, ale nikomu tego nie narzucam.
              Takie są moje poglądy. Zgadzam się z Tobą, że przedewszystkim trzeba wychowywać
              a nie nakazywać. Ale raczej nie dotyczy to aborcji. Aborcja to zabicie
              człowieka i po fakcie trochę za późno na zastanawianie.
              • wojtek45-1 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 10:22
                piszesz : Aborcja to zabicie
                > człowieka, i masz prawo do takiego poglądu, ale inne wyznania chrześcijańskie
                tak nie uważają, o ateistach nie wspomnę. zatem próba wymuszenia zakazu aborcji,
                jest wymuszeniem stosowania własnego światopoglądu.
                • Gość: gg Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: 217.153.60.* 20.03.07, 14:00
                  W niektórych krajach życie nie ma zbyt dużej wartości. Ludzie zabijają innych i
                  uznawani są za bohaterów. Obrona słabszego to nie sprawa światopoglądu, ale
                  konieczność. Od światopoglądu zależy czy używam środków antykoncepcyjnych, ale
                  nie aborcja. Ciekawa które wyznanie chrześcijańskie dopuszcza aborcje? Nie ma
                  takiego.
              • Gość: elwis Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 21:08
                Gdyby było Was trochę więcej...może miałoby to większy odzew.ale i tak popierra
                m popieram popieram !!!! jak najwięcej takich akcji!może coś się w końcu
                ruszy :)
            • Gość: Emigrantka Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:05
              Brawo, Wojtek!
      • Gość: Nauczycielka Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.eranet.pl 20.03.07, 09:28
        Ale im chodzi nie o tolerancję. Oni chcą promocji swoich postaw także w
        szkole.Mam wrazenie, że problemy tak wywoływane to nie problemy prawdziwych
        homoseksualistów a ludzi poigubionych także w swoim homoseksualixmie. Chcą żeby
        inni dali im poczucie siły wyboru bycia homoseksualistami. Młodzież w tym
        wypadku może pasć ofiara takich pokręconych osobowości.
        • Gość: do nauczycielki Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: 193.201.167.* 20.03.07, 10:06
          Wcale nie zagubionych. Jak Biedroń sprawdza swoje konto w banku na pewno
          doskonale wie o co walczy całe życie...
        • Gość: emigrantka Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:08
          Droga kolezanko-nauczycielko! Tez jestem nauczycielka tylko ze na onbczyznie,
          ale widze ze jestes troche niedouczona. Homoseksualizmu nie mozna wybrac.
          Rodzisz sie z pewna preferencja seksualna, nie wieszo tym? I zadna promoocja
          tego nie jest w stanie zmienic...
          • niedoszla Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 11:17
            Mnie najbardziej ciekawi jedno - jak oni sobie wyobrażają tą "promocję".
            Przecież to logiczne, że żaden nauczyciel nie wyskoczy z pogadanką typu, ja mam
            taką a taką orientację seksualną i ona jest lepsza, więc wy też tacy powinniście
            być. To przecież jest nierealne, niezależnie od tego czy nauczyciel jest homo,
            czy heteroseksualny
      • Gość: BAires Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 10:22
        na szczeście w demokratycznym państwie o zdolnosci do wykonywania zawodu (w tym
        wypadku nauczyciela) nie decyduje czystość sumienia (grzeszenie lub nie) bo sa
        tu ateiści i ludzie innych wyznań dla których miłość dwóch osób nie jest
        grzechem.
      • Gość: urke.nachalnik Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 22:11
        Mając 14 -15 lat wielokrotnie byłem zapraszany nachalnie na przystankach tramwajowych
        w warszawie...teraz jak ważę 98 kg i mam 193 cm wzrostu nikt mnie niechce zapraszać...
        nie tylko na prywatki...
    • Gość: homofob Homoseksualiści przyszli do ministra IP: 80.54.5.* 20.03.07, 08:58
      jeżeli ci pederaści go kochaja to w czym problem...
    • tom1003 Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 09:15
      parunastu frustratów bredzi o "homofobii", gazetka ma radochę.
      kochacie też zapewne dzieci, które chcecie odwiedzać w szkołach w ramach swoich
      kampanii?
    • tom1003 Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 09:21
      """"Studentka Ola czytała: - Chłopak krzyknął: "Jakby Hitler żył, ty i twoja
      dupa byłylibyście dawno w komorze". Rzucił mnie o ścianę."""

CO najmniej delikatne nadużycie. Czy Orzechowski groził homeseksualistom, rzucał
      nimi o ścianę, czy po prostu chce chronić szkołę od nachalnej propagandy gejowskiej?

Tego rodzaju manifestacja, to mniej więcej tak, jakby odczytać przed biurem
      Marka Borowskiego wspomnienia więźniów stalinowskich i mówić że manifestuje się
      przeciw "lewicy i demokratom".
      • eurypides77 Chyba nie zrozumiałeś 20.03.07, 09:30
        Te cytaty to przykłady nienawistnych, homofobicznych wypowiedzi, z jakimi geje
        i lesbijki spotykają się w szkołach. Orzechowski stwierdził niedawno w jednym z
        wywiadów, że w Polsce nie ma problemu dyskryminacji gejów i lesbijek - te
        cytaty zadają kłam tego typu twierdzeniom.

Dobra rada: najpierw pomyśl, potem pisz.
        • tom1003 Re: Chyba nie zrozumiałeś 20.03.07, 09:41
          co twój tekst ma do tematu? zanim napiszesz, naucz się czytać!

Wciskanie sie do szkoły z nachalną propagandą gejowską ... to jest problem!

a agresja wobec kogokolwiek (homoseksualisty, czy nie homoseksualisty) nie ma tu
          nic do rzeczy
          (jeśli można na ulicy oberwać np. za wygląd, to nie jest to powód do łażenia po
          szkołach i bredzenia o wyglądofobii)
          • smith_and_wesson Dajcie spokój z tą "propagandą" i "promocją"! 20.03.07, 10:22
            Naprawdę jesteście aż tak niepewni własnej seksualności, że wierzycie w te
            bzdury? Jakby Was ktoś długo namawiał, a może po prostu ładnie poprosił, to
            zaczęlibyście odczuwać pociąg do własnej płci? Współczuję Wam, szanowni "niepewni".
            ;>
            • Gość: emigrantka seksualnie niepewni IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:11
              ha, ha, ja tez!
          • Gość: BAires Re: Chyba nie zrozumiałeś IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 10:38
            a gdzie jak nie w szkole i w domu młodzi ludzie mają się nauczyć że nie należy
            innych atakowac za to kim są (niezależnie od orientacji czy też jak ty
            napisałeś wyglądu) szkoła ma wychowywac ma pokazywać że kazdemu człowiekowi
            należy się szacunek (nawet gejowi) I tego ta cała jak to nazywacie "propaganda
            homoseksualna" ma służyć. tacy ludzie jak orzechowski odmawiają szacunku gejom,
            chcą ich zepchnąć na margines społeczny. Na to nie może być zgody.
            Własnie dlatego edukacja o tolerancji jest potrzebna w szkołach aby młodzież
            nie miała w sobie wrogości i uprzedzeń do innych ludzi.
            • wlodzimierz.ilicz Pederaści są na marginesie spolecznym. Nie trzeba 20.03.07, 11:24
              ich tam spychać bo tam wlaśnie już są jako osoby o nienormalnych sklonnościach.
              • Gość: BAires Re: Pederaści są na marginesie spolecznym. Nie tr IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 11:54
                Przyjmując twoje kryteria rozumowania to cieszę sie, że jestem na tym
                marginesie.
              • Gość: BAires Re: Pederaści są na marginesie spolecznym. Nie tr IP: *.pkobp.pl 20.03.07, 11:55
                bo bardziej to chlubne niż nalezec do takiej zbiorowosci jak ta której jesteś
                przedstawicielem
                • wlodzimierz.ilicz Co kto woli. No problem 20.03.07, 13:21
          • sjoz Re: Chyba nie zrozumiałeś 20.03.07, 11:09
            Eurypides dobrze Ci radzi: najpierw mysl potem pisz!
        • Gość: cez Re: Chyba nie zrozumiałeś IP: *.onlink.net 20.03.07, 11:47
          chodzi o to, ze pedaly i lizbije maja sie w szkolach uczyc a nie pieprzyc
      • wojtek45-1 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 10:16
        oj chyba ci sie zapomniał, iż powiedział, że nauczyciele geje będą wyrzucani ze
        szkoły.
    • ssak5 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 09:24
      Odpowiadam poprzednikowi. Za Gmolki nie bylo problemu z homoseksualistami.
      Owszem byli wstydliwym tematem jak kazde inne zboczenie i to wszystko .
      nikt ich nie zwalnial z pracy praktycznue nie bylo dyskryminacji dopoki
      nie podpadli pod paragraf za jakis wystepek .Byli przedmiotem zartow ,
      ale czemu tu sie dziwic. Sztuczny problem powstal teraz gdy toto wylazlo na
      powierzchnie i chce brac śluby i wychowywac nowych "homosexow" .
      Chcialbym pouczyc filopederastow ze jednak " geje" sa zagrozeniem dla
      mlodziezy czego sam doswiadczylem jako mlody chlopak gdy 30 letni
      odmieniec zaplonał do mnie "chucia",
      zwabil mnie do łozka ,niby tak z przyjazni. Na szczescie bylem na
      tyle silny psychicznie ,ze umialem odepchnac zakusy. Inny by moze sobie nie
      poradził i mielibysmy jednego zboczka wiecej w mojej osobie . Prosze
      pamietac ze homoseksualizm to nie tylko geny,moze takze byc nabyty
      przy slabszej osobowosci.Homoseksualizm jest istnieje w populacji i
      trudno mu odbierac prawo do zycia ale trzeba mu odebrac prawo do
      szerzenia sie w ramach ochrony zdrowia naszej spolecznosci
      • Gość: Emigrantka Biedny ssak! IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:13
        Biedactwo! A myslisz ze hetereseksualni nigdy nikogo podstepem nie wciagaja?
        • eurypides77 Bo jak heteroseksualista jest gwałcicielem 20.03.07, 11:18
          to nikt z tego powodu nie obwinia wszystkich gwałcicieli, ale jak
          homoseksualista jest gwałcielem, to fakt, że jego orientacja seksualna nagle
          staje się istotna i potwierdza, że "pedały to zboczeńcy i gwałciciele".

To jest ten sam mechanizm według którego jeśli łapówkarzem jest Polak, nie
          świadczy to negatywnie o reszcie Polaków, ale jeśli np. ktoś kto ma pochodzenie
          żydowskie, to potwierdza to tylko "fakt", że "Żydzi rozkradają Polskę".

Gdy rozum śpi, budzą się upiory, i niektóre z nich bardzo ciężko przepędzić.
          • anty.rydzyk Re: Bo jak heteroseksualista jest gwałcicielem 20.03.07, 22:15
            O czym tu pisać? Toż gwałciciel brutalny zaraził go pewnikiem jakąś pedalską
            słabością umysłową. Wszystko co złe to pedały, Żydzi i komuniści! No i masoni
            jeszcze :)
      • mark.parker Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 11:48
        ssak5 napisał:

> Odpowiadam poprzednikowi. Za Gmolki nie bylo problemu z homoseksualistami.
        > Owszem byli wstydliwym tematem jak kazde inne zboczenie i to wszystko .
        > nikt ich nie zwalnial z pracy praktycznue nie bylo dyskryminacji dopoki
        > nie podpadli pod paragraf za jakis wystepek .Byli przedmiotem zartow ,
        > ale czemu tu sie dziwic. Sztuczny problem powstal teraz gdy toto wylazlo na
        >
        > powierzchnie i chce brac śluby i wychowywac nowych "homosexow" .
        > Chcialbym pouczyc filopederastow ze jednak " geje" sa zagrozeniem dla
        > mlodziezy czego sam doswiadczylem jako mlody chlopak gdy 30 letni
        > odmieniec zaplonał do mnie "chucia",
        > zwabil mnie do łozka ,niby tak z przyjazni. Na szczescie bylem na
        > tyle silny psychicznie ,ze umialem odepchnac zakusy. Inny by moze sobie nie
        > poradził i mielibysmy jednego zboczka wiecej w mojej osobie . Prosze
        > pamietac ze homoseksualizm to nie tylko geny,moze takze byc nabyty
        > przy slabszej osobowosci.Homoseksualizm jest istnieje w populacji i
        > trudno mu odbierac prawo do zycia ale trzeba mu odebrac prawo do
        > szerzenia sie w ramach ochrony zdrowia naszej spolecznosci

Wypisujesz banialuki za "naukawcem" Giertychem i Kaczyńskimi. "Silny
        psychicznie"? A może po prostu heteryk. Chcę wierzyć, że ten incydent wydarzył
        się naprawdę, ale Twoja kuriozalna konkluzja stawia to pod znakiem zapytania.
        Zapewniam Cię, że gdyby wskoczyła mi do łóżka najpiękniejsza nawet dziewczyna,
        to odmówiłbym jej, bo nie taka jest moja orientacja. Poczytaj trochę o
        homoseksualizmie w innych źródłach niż w biuletynach "NDz", "GP" i towarzystwa
        im. P. Skargi - może dowiesz się czegoś ciekawego, np., że homoseksualizm się
        nie "szerzy" w przeciwieństwie do homofobii i nietolerancji, które są w Polsce
        chorobami nabytymi i dziedzicznymi.
      • anty.rydzyk Homoseksualizm rozprzestrzenia sie drogą 20.03.07, 22:09
        kropelkową, jak wiele innych chorób, szczególnie wirusowych. Chłopie miałeś
        szczęście, że nie złapałeś kataru homoseksualnego :P A homoseksualne zapalenie
        opon mózgowych to już kaput... szczęściarz, szczęściarz!
    • eurypides77 Brawo GMKPH! 20.03.07, 09:28
      Za cywilną odwagę. Potrzebujemy takiej młodzieży, a nie Wszy Polskiej.
    • Gość: GEJHUNTER Nauczyciele - geje - precz z oświaty IP: *.toya.net.pl 20.03.07, 09:31
      MAM SYNA I JAKBY MIAŁ JAKIEGOŚ NAUCZYCIELA GEJA - TO .... BYŁOBY ŹLE !!!
      LUDZIE WPISUJCIE SIĘ - NIE MOŻEMY POZWOLIĆ TYM DEWIANTOM NA DEPRAWOWANIE
      NASZYCH DZIECI !!!!!
      ONI PODŚWIADOMIE BĘDĄ PROPAGOOWAĆ TZW. "ROWNOŚĆ". NIE POPIERAM GEJOSTWA , ALE
      ICH SEKSUALNOŚĆ TO ICH SPRAWA, TYLKO PRECZ ZE SZKÓŁ !!!!!
      • eurypides77 Może cię jakiś nauczyciel (gej lub nie) 20.03.07, 09:32
        nauczyłby gdzie jest caps-lock, ciemniaku?
        • Gość: GEJHUNTER A może cię kopnąć w d__ę ? IP: *.toya.net.pl 20.03.07, 10:19
          TYLKO NIE CIMNIAKU - PEDALE !!
          EURYPIDES77 -MASZ SZCZĘŚCIE, ŻE NIE MAM CIE W ZASIĘGU RĘKI , CIOTO.

JAK LUDZIE MAJĄ WAS LUBIC ?????!!!!!

PODSKAKUJĄ JAK WSZY
          • eurypides77 Powiedziałem ciemniaku, nie cimniaku 20.03.07, 11:02
            Naucz się pisać, ciemniaku.
            • niedoszla Re: Powiedziałem ciemniaku, nie cimniaku 20.03.07, 11:24
              Eyrpyides, z takimi ludźmi nie ma co dyskutować - niezależnie od tego co
              napiszesz do niego i tak to nie dotrze
          • mark.parker Re: A może cię kopnąć w d__ę ? 20.03.07, 12:12
            Gość portalu: GEJHUNTER napisał(a):

> TYLKO NIE CIMNIAKU - PEDALE !!
            > EURYPIDES77 -MASZ SZCZĘŚCIE, ŻE NIE MAM CIE W ZASIĘGU RĘKI , CIOTO.
            >
            > JAK LUDZIE MAJĄ WAS LUBIC ?????!!!!!
            >
            > PODSKAKUJĄ JAK WSZY

Jesteś gnidą i gierojem zza klawiatury. Nie podniecaj się tak, bo Ci żyłka
            pęknie i zabije te dwie komórki mózgowe, z którymi się urodziłeś. Straty
            wielkiej nie będzie.
      • Gość: nick Re: Nauczyciele - geje - precz z oświaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:58

> MAM SYNA I JAKBY MIAŁ JAKIEGOŚ NAUCZYCIELA GEJA - TO .... BYŁOBY ŹLE !!!

A jeśli syn okaże sie homoseksualistą? Potrafisz sobie to wyobrazić czy to za
        trudne dla Twojego ociężałego mózgu?
      • Gość: emigrantka Re: Nauczyciele - geje - precz z oświaty IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:17
        Ja tez mam syna i nie mialabymnic przeciwko nauczycielom gejom. Mam tez
        corke... Czy powinnam sie obawiac kazdego hetereroseksualnego mezczyzny w jej
        szkole ze ja uwiedzie????? Co za bzdura?
        Natomiast nie zyczylabym sobie zeby moje dzieci uczyli ludzie pokroju
        Orzechowskiego.
        Zboczeniec wg mnie to nie gej lecz ten co zaglada obywatelom do majtek tak jak
        to robi ta sitwa co aktualnie rzadzi Polska
      • niestaly_czytelnik Do Łowcy Zboczeńców. 20.03.07, 11:39
        Masz rację. To już nie są żarty - oni chcą do tego legalnie zachęcać w
        szkołach. Pamiętna jest sprawa rozłożenia w jednej z krakowskich szkół rok temu
        ulotek z instruktażem (nie będę pisał jakim). Słusznie zauważyłeś, że oni
        starają się działać metodą drobnych kroczków - jednego roku była "parada"
        ubranych, następnego już lekko rozebranych, jak im pozwolimy (a raczej jak
        nasze władze dalej się będą bały), to będą platformy z gołymi jak w berlinie. A
        docelowo chcą legalizacji pedofilii - w holandii powstała już partia takich.
        Gdyby popatrzeć na sprawę "spiskowo" to można zauważyć, że to wszystko to jakiś
        trend światowy, można się też doszukać powiązań z tzw. konferencjami
        ludnościowymi - ktoś widocznie stwierdził, że za dużo ludzi jest na świecie i
        trzeba ich ilość ograniczyć - stąd nachalna promocja nie tylko tego o czym
        mówimy, ale też aborcji i eutanazji.

Osobiście nie mam nic p-ko pedałom - wszak to przypadłość często niezależna od
        osobnika. Problem powstaje, jak zaczyna to być wykorzystywane politycznie przez
        nienawistnych lewaków, którzy często sami pedałami nie są.

Podsumowując - promocja tego w szkołach w naszym kraju nie przejdzie nigdy!
      • mark.parker Re: Nauczyciele - geje - precz z oświaty 20.03.07, 11:57

> MAM SYNA I JAKBY MIAŁ JAKIEGOŚ NAUCZYCIELA GEJA - TO .... BYŁOBY ŹLE !!!
        > LUDZIE WPISUJCIE SIĘ - NIE MOŻEMY POZWOLIĆ TYM DEWIANTOM NA DEPRAWOWANIE
        > NASZYCH DZIECI !!!!!
        > ONI PODŚWIADOMIE BĘDĄ PROPAGOOWAĆ TZW. "ROWNOŚĆ". NIE POPIERAM GEJOSTWA , ALE
        > ICH SEKSUALNOŚĆ TO ICH SPRAWA, TYLKO PRECZ ZE SZKÓŁ !!!!!

Twoja ksywka powinna brzmieć gaybasher. Jeśli nie wiesz, co to takiego, to
        zastanów się nad sensem używania angielskiego słowa. Ponadto, ponieważ rościsz
        sobie prawo do znajomości angielszczyzny, zauważę, że "gay", będące częścią tego
        słowa, powinno mieć pisownię angielską. W przeciwnym razie nie ma sensu. I
        wreszcie - seksualność to nie tylko moja sprawa, gdy spotykam się z
        dyskryminacją. To również Twoja sprawa, bo to Ty mnie dyskryminujesz. Poza tym
        jako Polak mam mieć równe prawa i koniec, bo gwarantuje mi je Konstytucja. Jeśli
        konstytucjonaliści mówią Orzechowskiemu, że nie ma racji, a on dalej robi swoje,
        to jest coś nie w porządku z Orzechowskim, a nie z konstytucjonalistami ani ze
        mną. Jeśli Kaczyńskiemu mówią w Irlandii, że się myli, to występuje podobna
        sytuacja, jak w przypadku Orzechowskiego.
        • niestaly_czytelnik Re: Nauczyciele - geje - precz z oświaty 20.03.07, 13:16
          mark.parker napisał:

>sobie prawo do znajomości angielszczyzny, zauważę, że "gay", będące częścią teg
          > o
          > słowa, powinno mieć pisownię angielską. W przeciwnym razie nie ma sensu.

Pierdu, pierdu. A jakie to ma znaczenie dla tego tematu. Typowo lewackie
          zmienianie tematu.

> wreszcie - seksualność to nie tylko moja sprawa, gdy spotykam się z
          > dyskryminacją. To również Twoja sprawa, bo to Ty mnie dyskryminujesz.

Masz rację: nie powinno się dyskryminować homoseksów, chudych, grubych, żydów,
          ani inwalidów. I MY ich nie dyskryminujemy. Za to WY (media, lewica,
          przeciwnicy Orzechowskiego, etc.) dyskryminujecie ich jak najbardziej, próbując
          ich szczuć na nas pod pozorem nadawania im jakichś praw, których jakoby nie
          mieli. Tak działa obecnie cała zachodnia lewica - to jest tzw. elektorat
          zastępczy lewicy (coś na kształt dawnych robotników i chłopów) - najpierw się
          im wmawia jakieś nierównouprawnienie, po czym się ich wodzi do urn i do walki z
          pozostałymi.

> To również Twoja sprawa, bo to Ty mnie dyskryminujesz. Poza tym
          > jako Polak mam mieć równe prawa i koniec, bo gwarantuje mi je Konstytucja.

Błąd. A jak zachorujesz na grypę, czego ci oczywiście nie życzę, to czy
          będziesz sobie rościł prawo do zarażania nią innych? Czy jak ci np. polskie
          prawo na to nie pozwoli to będziesz się czuł dyskryminowany? To jest proste
          odniesienie do prób propagandy homoseksualnej w szkołach. I nie mów, że to
          temat wyimaginowany, bo za poprzedniego rządu Biedroń przeprowadził już
          kilka "wykładów" w warszawskich liceach. Wykładał tam o tym, że rodzina homo
          jest taka sama jak zwykła. I do tego nie ma prawa.

> Jeśl
          > i
          > konstytucjonaliści mówią Orzechowskiemu, że nie ma racji, a on dalej robi
          swoje
          > ,
          > to jest coś nie w porządku z Orzechowskim, a nie z konstytucjonalistami

Jakoś nie pamiętam, żebym głosował na jakiegoś konstytucjonalistę. Mamy podobno
          demokrację przedstawicielską, a konstytucjonaliści roszczą sobie (podobnie jak
          media) prawo do rządzenia Polską. Poza tym - czy znasz sentencję ostatnich
          wyroków tego tzw. "trybunału konstytucyjnego"? Opierają się one standardowo na
          art. 2 Konst. RP, pod który podciągnąć można niemal wszystko - nawet uniewinnić
          oczywistego mordercę. Tak więc: precz z politycnym "trybunałem", ostatnią
          nadzieją czerwonych.
      • Gość: Homosie out! Re: Nauczyciele - geje - precz z oświaty - 100% IP: *.chello.pl 20.03.07, 18:54
        racji!
    • arnold_vosloo Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 09:33
      blogfm.blox.pl/2007/03/Orzechowski-do-Tok-FM-na-zywo-albo-na-pismie.html
    • Gość: Jerzy Homoseksualiści przyszli do ministra a on rzygnął? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 09:42
      Działalność gejów i lesbijek jest atakiem na ludzi heteroseksualnych i
      wmówienie nam, że mamy kochać homoseksualistów. Nie ma to nic wspólnego z
      wolnością. Gdy widzę mizdrzącego się geja to naprawdę mnie zbiera na wymioty.
      Nie wtrącam sie do nich i nie życzę sobie, aby oni wtrącali sie do mnie.
      Ostanio robią to nagminnie. Jest też grupa osób hetero popierających działania
      homoseksualistów w imię jakiejś wyimaginowanej równości. Nie chce być równany z
      gejami, ale też nie zamierzam występować przeciwko nim. Chyba, że w obronie
      własnej.
      • Gość: emigrantka Re: Homoseksualiści przyszli do ministra a on rzy IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:19
        Jerzy!
        A do kosciola w niedziele pewnie chodzisz, to moze slyszales ze Pan Jezus kazal
        nam kochac blizniego swego jak siebie samego...
        • eurypides77 Katolicyzm wybiórczy 20.03.07, 11:21
          Ma niewiele wspólnego z nauczaniem Jezusa (czy nawet Papieża). Nienawiść do
          gejów, Żydów i każdego Innego, kara śmierci itp., to jego podstawowe
          przykazania.
      • niedoszla Re: Homoseksualiści przyszli do ministra a on rzy 20.03.07, 11:30
        Gość portalu: Jerzy napisał(a):
        > Gdy widzę mizdrzącego się geja to naprawdę mnie zbiera na wymioty.

Ciekawe jest to, że jak ktoś widzi obściskującą się parę hetero na przystanku,
        lub w innym miejscu publicznym to wszystko jest w porządku. A wystarczy żeby
        ulicą przeszedł chłopak trzymający drugiego chłopaka za rękę, żeby od razu
        zrobiła się afera
        • niestaly_czytelnik Biologii nie przeskoczysz 20.03.07, 11:48
          To o czym piszesz to są normalne, atawistyczne rzekłbym, reakcje. Na widok
          normalnej pary i pary homo mamy zawsze odczucia niezależne od wieku,
          narodowości, religii i poglądów. To po prostu natura, a z naturą walczyć się
          nie powinno - reakcja na coś co nie pozwala na przedłużenie gatunku zawsze
          będzie negatywna. Obrzydliwe jest jedynie wykorzystywanie tego do promocji
          chorych lewackich ideologii, partyjek i politykierów. Kiedyś byli robotnicy i
          chłopi - teraz są homosie.
          • eurypides77 Rozumiem, że jak dziewczyna "robi loda" 20.03.07, 11:51
            chłopakowi, albo uprawiają seks z prezerwatywą, to też cię to mierzi i wzbudza
            obrzydzenie, bo przecież nie pozwala na przedłużenie gatunku?

Ludzie to nie zwierzęta - seks uprawiamy z wielu powodów, a nie tylko żeby
            przedłużyć gatunek (tym bardziej, że i tak jest nas tak dużo, że jeżeli już, to
            natura szuka sposobów aby przyrost naturalny osłabić).
            • niestaly_czytelnik Odpowiedź. 20.03.07, 13:24
              eurypides77 napisał:

> chłopakowi, albo uprawiają seks z prezerwatywą, to też cię to mierzi i
              wzbudza
              > obrzydzenie, bo przecież nie pozwala na przedłużenie gatunku?

Przepraszam, ale nie jestem podglądaczem. A trzymających się pedałów widywałem
              na zewnątrz i o tym pisała poprzedniczka. Znów typowo lewackie odwracanie
              tematu.

> Ludzie to nie zwierzęta - seks uprawiamy z wielu powodów, a nie tylko żeby
              > przedłużyć gatunek (tym bardziej, że i tak jest nas tak dużo, że jeżeli już,
              to

Biologicznie - tak, jesteśmy zwierzętami. A siły biologii są często silniejsze
              od tego co nam wmawiają media.

> natura szuka sposobów aby przyrost naturalny osłabić).

Więc pozwól jej to robić i nie pozwól, aby zaprzęgano do tego wszelkiej maści
              lewicę.
    • tom1003 Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 09:44
      Szkoła nie jest od spotkań z gejami, zoofilami, nie jest też od kursów robienia
      loda, ani też nie jest miejscem do edukacji w zakresie seksu zbiorowego.

I proszę mi nie wmawiać żadnej "homofobii"!
    • Gość: Poinformowany Geje w PiS IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 09:47
      Aleksander Szczyglo. Jest gejem, ale malo kto o tym wie.

Kto wie wiecej, niech wpisuje. Nie mam nic przeciwko gejom, ale nienawidze
      zaklamania.
      • Gość: John Ziobro rowniez. IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 09:53
        To fakt. Powaznie.
        • niestaly_czytelnik A Rycho Kalisz? 20.03.07, 11:50
          • niestaly_czytelnik Napieralski też mi tak jakoś dziwnie wygląda. 20.03.07, 11:51
          • Gość: Alex Rycho Kalisz ma zone! IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 12:13
            Ziobro i Szczyglo to "single"...:-)
            • niestaly_czytelnik Rycho się ożenił w wieku 43 lat. 20.03.07, 13:25
              i nie wiem, czy to z powodu deficytu urody.
    • Gość: gość Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 09:51
      Skąd LPR wygrzebała tego jaszczura? To,to jeszcze głupsze od promila
      Wierzejskiego i edukacyjnego Konia.Tą drogą przesyłam wyrazy współczucia dla
      grona nauczycielskiego i pobierającej nauki młodzieży.Podnieście się wreszcie z
      kolan,przepędżcie tą hołotę-miernotę,ten rydzykowy ciemnogród.Nie pozwólcie aby
      dalej Europa śmiała się z nas.Nie zasłużyliśmy sobie na to.Ciekawe,czy te
      palanty czytają co my tu piszemy?
      • Gość: emigrantka Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:22
        Gosciu!
        Zgadzam sie z Toba! Ludzie glosujcie na PO! Przepedzcie ten ciemnogrod! Dosc
        tej kompromitacji!!!!
        • niestaly_czytelnik Jakiej kompromitacji? Możesz objaśnić? 20.03.07, 11:55
          Mamy głosować na PO, którzy już wstyd przynoszą Polsce sycząc jak węże,
          kompromitując się, kłócąc, dzieląc i postawiając nogi uczciwie pracującym i
          robią to w dodatku za pieniądze podatnika? Na darmozjadów mamy głosować? A co
          oni dobrego dla Polski zrobili? A co zrobiło SLD oprócz złodziejstwa i
          pijaństwa w poprzednich kadencjach i niekończących się, nikomu niepotrzebnych
          konferencji prasowych?
          • eurypides77 W przeciwieństwo to PIS-S-LPR 20.03.07, 11:57
            którzy są szczytem uczciwości, rzetelności i prawości, tak?
            • niestaly_czytelnik Tak - są wzorcem uczciwości 20.03.07, 13:29
              a już na pewno w porównaniu z poprzednikami. Jakoś nie słyszałem o aferalnych
              przywatyzacjach za 1/1000 realnej wartości, niedokończonych fabrykach osocza,
              Dochnalach i innych Jakubowskich w wykonaniu obecnej koalicji.
    • Gość: dd niedługo złodzieje zażądają równouprawnienia IP: 195.117.22.* 20.03.07, 09:59
      niedługo złodzieje zażądają równouprawnienia
      • hanwon4 Re: niedługo złodzieje zażądają równouprawnienia 20.03.07, 10:04
        Gość portalu: dd napisał(a):

> niedługo złodzieje zażądają równouprawnienia
        bardzo trafne spostrzeżenie
      • mark.parker Re: niedługo złodzieje zażądają równouprawnienia 20.03.07, 12:03
        Gość portalu: dd napisał(a):

> niedługo złodzieje zażądają równouprawnienia

Już zostali równo uprawnieni i nagrodzeni za złodziejstwo: Giertych i Lepper.
        Dotąd nie wiadomo, skąd Kaczyńscy wzięli pieniądze na PC i PiS.
    • hanwon4 Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 10:00
      Dlaczego na ulice nie wychodzą niepełnosprawni- niewidomi,kalecy,osoby na
      wózkach inwalidzkich,którym naprawdę należą się przywileje.Dlaczego o tą grupę
      ludzi nikt nie walczy, o ich prawa,natomiast wszyscy przejmuja sie marginesem
      społeczenstwa, jakby od tego własnie marginesu zależało zbawienie świata?
      • Gość: anty-homoś Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.e-wro.net.pl 20.03.07, 10:03
        co na to wszystko osoby w związkach kazirodczych?
        czy też trzeba na nich mówić , że są normlani, bo jak synek kocha tatusia i
        uprawia z nim seks , to jest tak samo "normalny" jak dwóch zwykłych pederastów.
    • Gość: Mosze Ten Dominik to heterofob... IP: 193.201.167.* 20.03.07, 10:04
      cytat: "Dominik, student polonistyki na UW: - Gdy nauczycielka kazała
      chłopakowi usiąść ze mną w ławce, powiedział o mnie: "To jest pedał, z nim nie
      usiądę". Nauczycielka na to: "Nic ci nie zrobi, nawet jeśli".

Czyli co? Nauczycielka zachowała się dobrze, bo powiedziała że nie ma problemu,
      natomiast tenj cały Dominik narzuca swoją osobę innym. Skoro chłopak nie chce z
      nim siecdzieć bo się boi, to czy zmuszanie go do tego jest walką z homofobią.
      To jak leczenie strachu dziecka przed wodą przytapianiem w wannie...
    • Gość: maciek Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.chello.pl 20.03.07, 10:16
      Ktos tych prostych ludzi posadził na ministerialnych stołkach...i z moich
      podatkow sie im placi za szerzenie nietolerancji i pogardy dla innych.
      Zagranica musze sie tłumaczyc za tych durni..
      • Gość: emigrantka Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:23
        Ja tez, Maciek, ja tez!!!
    • Gość: st średniowiecze to piękny czas, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:22
      ludzie rozwijali się duchowa a nie biegali za bezsensowna kasą...
      • rex33 Re: średniowiecze to piękny czas, 20.03.07, 10:31
        Kodeks Nauczyciela -1872 rok (autentyk!)
        1. Nauczyciel każdego dnia powinien zadbać o to, aby lampy (naftowe) były napełnione a kominek czysty.
        2. Każdy nauczyciel winien codziennie przynosić wiadro wody i kubeł węgla.
        3. Pióra należy przygotowywać starannie. Końcówki piór można ostrzyć zgodnie z upodobaniami wychowanków.
        4. Nauczycielom płci męskiej zezwala się na wykorzystanie jednego wieczoru w tygodniu na sprawy osobiste (bądź dwóch wieczorów, jeśli regularnie uczęszcza do kościoła)
        5. Po spędzeniu dziesięciu godzin w szkole nauczyciele mogą oddać się czytaniu "Biblii) lub innych pożytecznych ksiąg.
        6. Nauczycielki, które wychodzą za mąż bądź angażują się w romanse, dostaną natychmiastowe wypowiedzenie.
        7. Nauczyciel, który pali, używa alkoholu w jakiejko;wiek formie, uczęszcza do kasyna lub domu publicznego lub też goli się u fryzjera, dostarcza znakomitych powodów, by żywić poważne wątpliwości co do jego wartości, zamiarów, prawości i uczciwości.
        8. Nauczyciel powinien odkładać drobne sumy z każdej wypłacanej mu pensji, aby w latach starości nie stać się ciężarem dla społeczeństwa.
        9. Nauczyciel wykonujący swą pracę sumiennie i wiernie przez 5 lat spodziewać się może podwyżki w wysokości dwudziestu pięciu centów tygodniowo, o ile zarząd wyrazi na to zgodę.
        • zigzaur Re: średniowiecze to piękny czas, 20.03.07, 11:39
          Z jakiego to kraju?

Centy sugerowałyby Austro-Węgry.

Najlepszy jest punkt 8. Dowodzi, że można żyć bez ZUS.
          • Gość: arturo ui Re: średniowiecze to piękny czas, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:22
            Mnie się podoba punkt 4, 6 i 7
          • rex33 Re: średniowiecze to piękny czas, 20.03.07, 12:24
            Ten kodeks pochodzi z ziem polskich zaboru austriackiego. Sugeruję żeby ministerstwo czerpało z dobrych tradycji :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka