Dodaj do ulubionych

drogi prezent pod choinke <----------torebki

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 16:20
dla pań np. można kupić eksluzywny wyrób ze skóry np. torebke, autoryzowany
salon Gianfranco Ferre znajduje sie w Warszawie, ceny torebek 1800-5000 zł ale
można też kupić torebke ze skóry aligatora za 25 tys.zł. W salonie firmowym
Sergio Rossi ceny torebek kształtują sie następująco 2000 -3000 zł. W
autoryzowanym salnie Eskady który jest w Warszawie najbardziej ekskluzywne
torebki to koszt 1900-3500 zł. W sklepie firmowym Hugo Bossa w Warszawie
miesięcznie sprzedawamych jest kilkanaście torebek i teczek(2000-4500 zł) i
portfeli(400 - 800 zł). W Warszawie ma sklep firmowy Montblanc, jedna czwarta
to wyroby ze skóry, torebki 3000 -4000 zł(sprzedają sie bardzo dobrze).Cartier
producent zegarków i biżuterii sprzedaje od niedawna również wyroby ze skóry,
torebki ok.4000 zł, porfel 700-1500 zł
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: 217.11.134.* 27.11.01, 16:38
      A nie wiesz przypadkiem gdzie można kupić dobrą, najlepiej markową marynarkę
      męską w angielskim stylu, taki klasyczny tweed i ile by kosztowała? Byłem w
      Lordzie, Domach Centrum i różnych takich w centrach handlowych typu Galeria
      Mokotów ale to wszystko tandeta. Pytam poważnie.

A co do damskich torebek to proponuję wymienić jeszcze polską markę Batycki.
      • Gość: vinc Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 16:49
        tego nie wiem, to następny cel mojej ekspansji jesli chodzi o zainteresowania
        ale wiem że w Warszawie są 3 sklepy Paradise Group autoryzowanego dystrybutora
        m.in. Kenzo, Bossa i Eskady (nie znam dokładnej lokalizacji), warto też zajrzeć
        do Lilla Moda, na przykład wiosną ma sie pojawić kolekcja Jean-Paula Gultiera,
        za którego spodnie trzeba będzie wyłożyć ok 6 tys, ostatnio gość kupił tam
        płaszcz Gianfranco Ferre za 8 tys
      • palker Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki 27.11.01, 21:10
        Gość portalu: maciek napisał(a):

> A nie wiesz przypadkiem gdzie można kupić dobrą, najlepiej markową marynarkę
        > męską w angielskim stylu, taki klasyczny tweed i ile by kosztowała? Byłem w
        > Lordzie, Domach Centrum i różnych takich w centrach handlowych typu Galeria
        > Mokotów ale to wszystko tandeta. Pytam poważnie.
        >
        > A co do damskich torebek to proponuję wymienić jeszcze polską markę Batycki.

A sklepie Marks & Spencer w Al.Jerozolimskich byłeś?
        • Gość: maciek Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: 217.11.134.* 28.11.01, 10:53
          palker napisał(a):

> A sklepie Marks & Spencer w Al.Jerozolimskich byłeś?

Byłem. Nawet mają z wełny Harris Tweed po 980zł. Ale niestety nie ma mojego
          rozmiaru.
    • Gość: vinc Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 16:52
      dobra odzież z kolei to np. Baldessarini dostępna w sklepie Redford & Grant
      • Gość: maciek Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: 217.11.134.* 27.11.01, 16:55
        Gość portalu: vinc napisał(a):

> dobra odzież z kolei to np. Baldessarini dostępna w sklepie Redford & Grant

Nazwa sklepu brzmi klasycznie po angielsku. Gdzie on jest? Może tam mają takie
        marynarki.
        • Gość: vinc Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 16:57
          jutro będe wiedział
          • Gość: maciek Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: 217.11.134.* 27.11.01, 17:01

> jutro będe wiedział

To jak to jest? Reklamujesz towar w sklepie w którym nawet nie byłeś i nie
            widziałeś go? To skąd wiesz, że on w ogóle tam jest.
            • Gość: vinc Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 17:02
              znajomości i dobrzy informatorzy :)
              • Gość: maciek Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: 217.11.134.* 27.11.01, 17:07

> znajomości i dobrzy informatorzy :)

No tak. Skoro nawet wiesz ile gość zapłacił za płaszcz a nie wiesz gdzie jest
                sklep.:)))A nie wiesz jaką kartą płacił? A może gotówką?
                • Gość: vinc Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 17:55
                  wiem też gdzie mieszka i czym sie zajmuje ;)
                  • Gość: req Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: *.telia.com 27.11.01, 23:14
                    a nie wiesz przypadkiem w jakim ekskluzywnym klubie bawi sie jego kuzyn?
                    hahahaha sorry ale musialem
                    dla tych co nie zrozumieli radze przewertowac forum i znalezc post "exluzywne
                    kluby w wawie" czy cos takiego
                    pozdrowienia
                  • Gość: req Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: *.telia.com 27.11.01, 23:15
                    zapomnialem sie zapytac czy w wawie jest znana taka marka jak louis vuitton? bo
                    sklepu chyba nie ma?
          • Gość: maciek Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: 217.11.134.* 28.11.01, 17:41

> jutro będe wiedział

Co z tym adresem??

• Gość: vinc Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 17:57
              Gość portalu: maciek napisał(a):

> Gość portalu: vinc napisał(a):
              >
              > > jutro będe wiedział
              >
              > Co z tym adresem??
              >
              ul.Moliera 8

• eela Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki 28.11.01, 15:09
      vinc, a znasz moze ekskluzywne sklepy z torebkami tanszymi o jedno zero? :-))
      • Gość: agulha Re: drogi prezent pod choinke <----------torebki IP: 10.131.128.* 02.12.01, 16:40
        A ja się bezwstydnie przyznaję, że przechodziłam koło sklepików na Dworcu
        Centralnym, zobaczyłam napis "Wyprzedaż" przy torebkach, weszłam i kupiłam
        czarno-brązową torbę, z syntetyku oczywiście, za 20 zł. Nie mam kasy i tę
        kupiłam sobie tak na tymczasem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka