Gość: gość portalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:41 Jedzonko pyszne ale porcje za takie pieniądze mogłyby być odrobinkę większe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Zen Jazz Bistro IP: 195.164.255.* 09.06.07, 19:42 Mają pyszne sushi, cudne tagiolini z kaczką, świetny wystrój, ceny da się przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
super_benek Re: Zen Jazz Bistro 03.08.07, 15:50 Powiem krótko: przerost formy nad treścią. Byłam tam dwa razy, bo za pierwszym razem nie uwierzyłam, że nie jest wspaniale i zorganizowałam tam kolację firmową. A czemu wspaniale nie jest? Wszystkie dania brzmią lepiej w karcie i wyglądają na talerzu niż smakują: większość dań jest bez wyrazu, jakby były niedokończone (sałaty i przystawki), inne z kolei są wykończone na amen (wysmażony na wiór stek z tuńczyka). Do tego wyszystkiego dochodzi ekonomiczność porcji: po zjedzeniu przystawki, zupy i dania głównego myśli się nie o deserze, tylko o ....kolejnym daniu głównym. Co biorąc pod uwagę ceny w Zenie nie jest dobrym pomysłem. I w ogóle dochodzi się do wniosku, że z tym Zenem to nie był taki dobry pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamart Zen Jazz Bistro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 13:24 Niestety knajpa jest słaba albo bardzo słaba, wystrój tak "nowoczesny" że po dłuższym pobycie staje się niestrawny, ma się wrażenie że siedzi się we wzorcowni firmy produkującej meble kuchenne. A przede wszystkim jest tam strasznie ciemno i przygnębiająco, niestety wizja architekta się nie sprawdziła. Jedzenie jest przeciętne i generalnie bardzo mały wybór jak na taką wysoko pozycjonującą się knajpę. Porcje małe, ceny chore. Dużżży przerost formy nad treścią. Wspaniała knajpa dla dorobkiewiczów żeby się pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś