Gość: KIMowiec IP: *.acn.waw.pl 07.06.03, 18:43 Kogo, procz mnie, drazni widok tej wyszczerzonej dwojki idiotow z nienaturalnie bialymi zebami na reklamie Lazarskiego w Warszawskim Metrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek Re: Mam do Was pytanie. 07.06.03, 18:48 Wolałbyś żeby mieli czerwone ty LEWACKI KMIOCIE?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIMowiec Re: Mam do Was pytanie. IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 00:48 Nie, kretynie!!! Zarowno ja jak i moi rodzice zawsze popieramy prawice wiec zle trafiles baranie! Po prostu nie moge juz patrzec na te usmiechniete ryje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Mam do Was pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 19:22 Mnie, może dlatego że chodziłam do tej "wspaniałej" szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mam do Was pytanie. 07.06.03, 19:58 Gość portalu: Agata napisał(a): > Mnie, może dlatego że chodziłam do tej "wspaniałej" szkoły. A ja chodzilam do Lazarskiego jak byl dyrektorem studium na Ogrodowej. I w ogole nie rusza mnie ta reklama emocjonalnie. Czy to prawda ze Lazarski nie zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Moja dziewczyne IP: *.acn.pl 07.06.03, 22:22 1. Panu_Pendzelkowi jeszcze raz przypomina, ze jest cisza wyborcza. 2. Jutro mozemy sobie podyskutowac o polityce 3. Moja dziewczyne wkurza ta reklama. 4. Ja ma to gdzies. Taka reklame zrobili i ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Mam do Was pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 10:01 Łazarski nie żyje i to od ładnych paru latek. Czterech conajmniej Odpowiedz Link Zgłoś