Gość: antek IP: *.crowley.pl 09.06.03, 16:03 Niegdyś pan_pndzelek był osobą na poziomie a jego posty, chociaż dosadne, czytało się z przyjemnością. Dzisiaj to niestety pospolity cham i degenerat. Ignorujmy go po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niech Re: Ignorować posty pndzla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 16:07 Pozwolisz, ze jako cham i degenerat nie ulegne twoim namowom. PS. Ale za to mnie tez mozesz ignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrażliwy [...] IP: *.chello.pl 09.06.03, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Ignorować posty pndzla IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.06.03, 17:06 Brawo! Tak trzymaj, mlodzieniaszku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrażliwy Re: Ignorować posty pndzla IP: *.chello.pl 09.06.03, 18:10 Gość portalu: niech napisał(a): > Brawo! Tak trzymaj, mlodzieniaszku! Jebać gnoja. Admin, nie śpij !!! Tnij ten post !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Ignorować posty pndzla IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.06.03, 18:24 I jaki dowcipny! Toz to geniusz! Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Ignorować posty pndzla 09.06.03, 20:03 Gość portalu: niech napisał(a): > I jaki dowcipny! Toz to geniusz! To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Ignorować posty pndzla 09.06.03, 20:27 Gość portalu: antek napisał(a): > Niegdyś pan_pndzelek był osobą na poziomie a jego posty, chociaż dosadne, > czytało się z przyjemnością. > Dzisiaj to niestety pospolity cham i degenerat. Ignorujmy go po prostu. Przyłączam się ŻABCIU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Tak IP: *.acn.pl 09.06.03, 22:15 Pan_Pendzel faktycznie ostatnio strasznie przesadza i obraza ludzi ale to nie znaczy, ze ma sie z nim nie dyskutowac. Ja np. mimo, ze obrazili mnie juz wielokrotnie, przeklal mnie wielokrotnie, czytam (w wiekszosci) jego posty i staram sie z nim dyskutowac. Ostatnio nawet zrodzila sie z tego (choc w wielkich bolach) dyskusja calkiem na poziomie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_spndzlony Re: Cham dysponuke w swoim arsenale również 10.06.03, 09:16 innymi słowami. Co za odmiana tego kmiotowego parobasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Cham dysponuke w swoim arsenale również IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 10:35 Moja wyrocznio w dziedzinie wszelkich jezykow!!! Wyjasnij kretynowi zbolalemu tresc tytulu twojego postu! Napisz przynajmniej jakim jezykiem sie teraz poslugujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Cham dysponuke w swoim arsenale również 10.06.03, 19:13 On się nie posługuje, on prawdopodobnie DYSPONUKE... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Ignorować posty pndzla 09.06.03, 23:03 Gość portalu: antek napisał(a): > Niegdyś pan_pndzelek był osobą na poziomie a jego posty, chociaż dosadne, > czytało się z przyjemnością. > > Dzisiaj to niestety pospolity cham i degenerat. Ignorujmy go po prostu. Chcesz , to ignoruj . Twoja broszka . Jego posty bywają dosadne i chamskie , lecz wolę je od tego "kulturalnego" i kłamliwego chamstwa u naszej postkomunistycznej elity . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twórca Normalsa Re: Ignorować posty pndzla IP: 195.94.207.* 10.06.03, 08:32 Masz całkowitą rację. Koleś przegina. Nawet nie warto go czytać. Zszedł do poziomu willy'ego 2. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Ignorować posty pndzla 10.06.03, 09:16 Gość portalu: Twórca Normalsa napisał(a): > Nawet nie warto go czytać. Zszedł do > poziomu willy'ego 2. ... i tu cię spotkałem, nareszcie... Odpowiedz Link Zgłoś