Dodaj do ulubionych

Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem

20.07.07, 22:16
tak tanczy jak i strzela bramki :D
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Oj, Weber, Weber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:32
      Nie, żebym był jakimś kibicem Zagłębia, ale
      "A pan został w kraju, w dodatku - z całym szacunkiem - na lekkiej prowincji."
      to lekkie przegięcie. Ta "prownicja" to aktualny Mistrz Polski, zatem chyba nie jest z nimi najgorzej?
      • Gość: Glonojad Re: Oj, Weber, Weber IP: *.chello.pl 21.07.07, 08:34
        Tytuł mistrza Polski nie zrobi z Lubina Krakowa ;]
        • Gość: Henio Weber to opozniony o miesiac jest. IP: *.bsk.vectranet.pl 21.07.07, 09:30
          Weber to chyba opozniony o miesiac jest, lub gość nie ma wogóle własnej
          inwencji. NIe dobrze sie robi jak wałkuje sie setny raz ten sam temat o tym jak
          Włodarczyk złozył pismo do klubu i nie dostał odpowiedzi, o tym ze ma blisko
          do domu itp. Te tematy juz były oklepane przez wszystkich redaktorow z miesiac
          temu. Podobie rzecz sie ma z wywiadem z Ekwueme z przed kilku dni. Tam znow
          pytania na ktore pan Weber musiał znac odpowiedz, bo były obcykane w 10
          wczesniejszych wywiadach roznych gazet. np. pytania o szkólke rodzinną, o to
          czy nie przyjezdza do Polski z opoznieniem, dlaczego polska itd. itp. Panie
          Weber, niech pan wydorośleje.
          • Gość: piotrek Re: Weber to opozniony o miesiac jest. IP: *.aster.pl 21.07.07, 16:01
            No, pewnie zaraz ktoś napisze, że jestem bratem Webera. Albo Nedzy. Albo nawet
            Nędzą. Ale mnie się podoba ten wywiad, bo bez napinki taki. "Jak się pan
            odnalazł w nowym środowisku? Chociaż jak nigdzie się nie zgubiłem, to gdzie
            miałem się odnaleźć?" To chyba smieszne jest. A co z tego, że o prowincji. Jak
            ktoś został mistrzem w piłkę to jego miasto od razu stolicą nie jest. Nie musi
            być nawet dużym miastem w centrum kraju. Ci spoza Warszawy to straszny kompleks
            mają, bo przecież słowo prowincja wcale nie musi brzmieć źle. Chodzi tylko, że
            jak się w Warszawie pomieszkało to szkoda się daleko wyprowadzać. Bo Włodar z
            własnej woli sie nie wyprowadził. Mnie dwa tygodnie nie było w kraju, więc nie
            przeszkadza mi, że taki wywiad już gdzieś był. Poza tym ci z Warszawy to rzadko
            wchodzą na inne strony lokalne. A ci inni na stołeczną ciągle. Bo to na
            stołecznej jest, dlatego musi byc lekkie skrzywienie na stolice.
      • Gość: Asr Re: Oj, Weber, Weber IP: *.chello.pl 21.07.07, 10:05
        a co mógł napisać Maciej "Kocham Legię i Stolycę" Weber?

tak beznadziejnie nieobiektywnego "dziennikarza" nigdy nie czytalem...
        • Gość: Norwalk Re: Oj, Weber, Weber IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:02
          To przy okazji poczytaj niejakiego Kordyla Waldemara z krakowskiego dodatku GW.
          Ten kibic Hutnika ma za zadanie pisać o Cracovii. To co gość wyprawia, to
          ludzkie pojęcie przechodzi. Jakos po innych redakcjach lokalnych kibice
          pisujący o danym klubie na codzień, są danemu klubowi przychylni. Są jednak
          takie rodzynki jak Waldek K. Co do Webera, to z tą 'prowincją' przesadza mocno.
          Ogólne wrazenie wywiadu jest takie jakby PAN DZIENNIKARZ ze STOLYCY przyjechał
          odwiedzić swojego krajana za kręgiem polarnym, czy innej dżungli amazońskiej.
    • Gość: (L)evi's Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: 89.174.33.* 20.07.07, 22:34
      Dobrze że go juz niema w warszawie. Gościu jest po prostu nałogowym
      alkoholikiem. Jak ktoś nowy przychodził do Legii to włodar już go ciągnął na
      wódkę. GoodBye Nędza. I nie wracaj tutaj więcej
      • wiloughby Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 20.07.07, 22:38
        zdaje się, że kibicujemy tej samej ekipie... szkoda, że go tak nazywasz. gość w
        ostatnich 2 sezonach strzelał najwięcej bramek dla legii. tzn, że on jest
        kiepski, czy to znaczy że legia jest kiepska??
        • Gość: (L)evi's Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: 89.174.33.* 20.07.07, 23:10
          Zdaje się ja chodzę na wszystkie mecze i widzę go w akcji i mam sporo informacji
          o tym co dzieje sie w Nazym klubie od kuchni a ty tylko czytasz relacje na
          gazecie.pl (z całym szacunkiem).
          • Gość: Widzewiak Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 01:13
            W Wilnie pewnie też byłeś? :-P
          • wiloughby Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 21.07.07, 10:42
            to tylko swiadczy o legii, niestety
            • Gość: XXL Co niby świadczy?... IP: *.chomiczowka.waw.pl 22.07.07, 16:04
              Zgadzam się z (L)evisem w całej rozciągłosci...krzyżyk na droge, chocizby za
              ten jeden mecz.... ten co "my" wiemy a wy sie tylko możecie domyslać... no
              chyba, że przestaniecie obserwowac polska pikę tylko zza monitora tudziez
              ekranu...
              Reasumujac..zegnej i nie wracaj włodar nikt po tobie nie bedzie płakał i masz
              szczescie, że i w interesie klubu i twoim lepij było zachować dyskrecję...a ty
              jeszcze pisma piszesz..smieszny jesteś człowieczek
              (L)
          • Gość: bjwb levi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:05
            Levi: a nie lepiej poznac kogos, zanim zaczniesz oceniac? Nie znasz faceta, a
            stwierdzasz czego nie robi. Za to wyliczssz to, co Ty (niby) robisz. To
            niepowazne, nie sadzisz?

P.S. "Wiadomosci od kuchni"? To jakis jezykowy koszmarek. Co chciales napisac,
            chlopcze?
      • Gość: Engel Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:03
        Na mój gust gość jest rocznik 1977.
    • Gość: ed Prowincja Panie Weber? IP: 213.17.223.* 20.07.07, 22:44
      • Gość: ed Re: Prowincja Panie Weber? IP: 213.17.223.* 20.07.07, 22:45
        a Pan to rodzimy Warszawiak?
    • Gość: eg4 weź wyjdź, Piotruś IP: *.zdnet.azartsat.pl 20.07.07, 23:28
      i nie wracaj, chyba że za jakieś 10 lat po podbiciu III ligi Cypru
    • zigolo22 Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 21.07.07, 00:12
      tak tanczy jak i strzela bramki :D- dobre!!
    • Gość: Chris Łódź Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: *.lodz.msk.pl 21.07.07, 00:19
      Przeczytaj i pośmiej się ze swojej mądrości:
      "W polskiej lidze strzeliłem do tej pory 89 goli. W Legii strzelałem regularnie
      po dziesięć rocznie. Wystarczy ciut lepiej i jestem w klubie 100. Chcę ten cel
      osiągnąć już w najbliższym sezonie."
      • Gość: n Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 01:43
        strzelic 10 bramek w sezonie przy 100 okazjach moze kazdy . Ci ktorzy maja w
        domu canal+ mogli obserwowac ile to 100 % akcji marnowal "Nędza". Zresztą taki
        przydomek nie bierze sie z niczego , a jego dluga obecnosc w Legii mozna
        tlumaczyc kontraktem , bo sportowo byl sredni.
    • mirza83 Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 21.07.07, 02:54
      jestem ciekawy jak zatanczy na boisku...

---
      Poderwij kobietę którejpożądasz
      Moje Mieszkanie
      Jak Pisze MGR
      Co to jest Cashflow?
      Zjedz w Krakowie
    • blog224 Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 24.07.07, 19:55
      było sie nauczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • legiaw-wa Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 27.07.07, 15:42
        legia to stara k...a!!!
        legia j...na jest!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka