Gość: przem IP: *.proxy.aol.com 02.07.03, 06:19 mam nadzieje ze w przyszlym sezonie Legiunia zdobedzie mistrzostwo i wreszcie trafi do Legii sponsor na miare Kulczyka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OGI SPOKO STARY NA PEWNO TAK SIĘ STANIE - IP: 217.11.136.* 02.07.03, 07:23 W KOŃCU LEGIA TO NAJLEPSZA POLSKA DRUŻYNA - ZAWSZE W CZOŁÓWCE, OD WIELU, WIELU LAT. I TAK ZOSTANIE - LEGIA RULES!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo WISŁAAAA GOOOOOOOOL IP: gateway.d* / 10.3.36.* 02.07.03, 08:17 O CZYM WY MARZYCIE. TA DRUŻYNA STARUSZKÓW MA ZDOBYĆ MISTRZA POLSKI? CHYBA SOBIE KPICIE. NIE ZAŁAPIĄ SIĘ NAWET DO PUCHARÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiiNIE A CO MNIE OBCHODZI LEGIA??? IP: 213.25.39.* 02.07.03, 10:02 Po raz kolejny jakis zakompleksiony redaktorzyna pisze cos co interesuje najwyzej 100 ludzi w kraju (w tym prezesa, dzialaczy i pilkarzy z rodzinami). Przeciez o tym dennym klubie i jego marnych pilkarzach (kelnerach w korkach) nikt juz nie pamieta. Dlaczego nikt nie pisze o przygotowaniach do nowego sezonu Supraslanki lub innej Kotwicy Kolobrzeg (nie obrazajac tych klubow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: A CO MNIE OBCHODZI LEGIA??? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 15:52 jak Cie nie obchodzi to po kiego grzyba to cztasz?? po prostu opusc ten artykuł i nie przemęczaj opuszków palców na wypisywanie Twoich radosnych wypocin, chcesz czy nie ale co roku LEGIA walczy o zwycięstwo, nie wiem jakim jestes kibicem, ale pozstale polskie kluby w wiekszosci zaliczyly drugą ligę (wisla widzew, ruch, polonia pogon slask itepe), i nawet jesli na razie sa na gorze to... w przyszlosci beda w drugiej lidze a wtedy legia znowu bedzie grala o mistrzostwo, takie jest zycie i pogodz sie z tym maluchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re:Obrona słaba, pomoc dobra, napad bardzo dobry IP: *.acn.waw.pl 02.07.03, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALG Re: Legia wyjechała na zgrupowanie IP: *.jedrzejow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 11:16 nie jest to moze najsilniejszy sklad, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. nie ma co ukrywac ze personalnie najgorzej wygląda zdecydowanie defensywa. z calym szacunkiem i sympatią do bereta to jego miejsce jest obecnie na ławce rezerwowych. Zielo to człowiek na którego mozna zawsze liczyc i mimo wieku a także i formy z którą ostatnio bylo roznie, jest to ten zawodnik ktory przez nas kiboli Legiunii powinien być na rekach noszony. Jest to przyklad pilkarza o wielkich umiejetnosciach ale takze wielkim charakterze i honorze. Najwazniejsze jest chyba jednak to aby trener Kubicki (szacunek) zmienił ustawienie na 4-4-2. Sądze ze Piekario po odejsciu Majewskiego moze wspołpracowac z Vuko, a z czasem moze to być niesamowity duet. wiem ze obaj sa ofensywni ale wierze w trenera Kubickiego. Niepokoji mnie linia napadu nad ktora slysze zachwyty. Trzeba pamietac ze Mietowy zaraz odejdzie, być moze tak jak w tamtym roku przed waznymi meczami. jesli chodzi o Stanko to chwala mu za to co zrobil w poprzednim sezonie, ale nie wiem czy nie powinien byc sprzedany. On sam twierdzil ze chce odejsc a w tym momencie mozna na nim jeszcze zarobic, a nie wiadomo czy utrzyma taką forme w tym sezonie. Oby nie doszlo do takiej sytuacji jaka ma miejsce z debilem kosowskim. w zimie chca za niego 5,6 milionow, w lecie 3 a w rzeczywistosci moze dostaną 1.5 miliona o ile ich kosowski nie kopnie w dupe i odejdzie po koncu konttraktu za friko. Zamiast Stanko powinien byc sprowadzony Klimek ktory juz chyba niestety jedzie do grecji. Ja wiem ze nie popisywal sie on ostatnio, ale to jest naprawde dobry zawodnik z ktorego Legia moglaby miec duzo radosci. na koniec wyraze nadzieje ze w tym roku bedziemy sie cieszyc mistrzostwem. AVE LEGIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiiNIE Re: Legia wyjechała na zgrupowanie IP: 213.25.39.* 03.07.03, 07:29 Gość portalu: ALG napisał(a): > nie jest to moze najsilniejszy sklad, ale jak sie nie ma co sie > lubi to sie lubi co sie ma. nie ma co ukrywac ze personalnie > najgorzej wygląda zdecydowanie defensywa. z calym szacunkiem i > sympatią do bereta to jego miejsce jest obecnie na ławce > rezerwowych. Zielo to człowiek na którego mozna zawsze liczyc i > mimo wieku a także i formy z którą ostatnio bylo roznie, jest to > ten zawodnik ktory przez nas kiboli Legiunii powinien być na > rekach noszony. Legiunia??? o ile dobrze pamietam to byl (byla) jedna z postaci z Gumisiowej ekipy!!! Teraz wiem co robia quasi-kibice z warszawki, oni ogladaja kreskowki i kibicuja ich bohaterom, hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: Legia wyjechała na zgrupowanie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 23:04 Znowu to samo: Legia i Legia. A może tak napisać o przygotowaniach do sezonu Lecha Poznań albo Polonii Warszawa? Bo jak widzę, w Wyborczej jest ciągle o tym, kto został w Legii, kogo kupiła Legia, kto ma w Legii pryszcz na d... Co najmniej jakby byli mistrzami kraju! Przypominam: Legia zajęła 4 (czwarte) miejsce w ostatnich rozgrywkach ligowych i NIE zakwalifikowała się nawet do rozgrywek Pucharu UEFA. Dajmy sobie na razie więc spokój, albo traktujmy równiej inne drużyny polskiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon Re: Legia wyjechała na zgrupowanie IP: 193.203.85.* 03.07.03, 12:56 Gość portalu: Misiu napisał(a): > Znowu to samo: Legia i Legia. A może tak napisać o > przygotowaniach do sezonu Lecha Poznań albo Polonii Warszawa? Bo > jak widzę, w Wyborczej jest ciągle o tym, kto został w Legii, > kogo kupiła Legia, kto ma w Legii pryszcz na d... Co najmniej > jakby byli mistrzami kraju! > Przypominam: Legia zajęła 4 (czwarte) miejsce w ostatnich > rozgrywkach ligowych i NIE zakwalifikowała się nawet do rozgrywek > Pucharu UEFA. Dajmy sobie na razie więc spokój, albo traktujmy > równiej inne drużyny polskiej ligi. misiu cymbale po pierwsze o legii jest w dodatku warszawskim i nie wiem czemu ktos mialby w nim marnowac miejsce na szmate kolejorza po druie legia jest najmocniejsza warszawska druzyna i nalezy jej sie uwaga po trzecie wejdz sobie do dzialu sport i tam masz duuuzy artykul o polonii, ktora mam nadzieje wreszcie ktos wesprze finansowo (pomijajac przy tym lasych na lapowy miejskich urzedasow a po czwarte jak legii nie lubisz to po co masochistycznie o niej czytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Legia wyjechała na zgrupowanie IP: 195.94.207.* 03.07.03, 14:22 Daj sobie z nim spokój. Nie zjadł dziś dziennej racji kartofli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1916 Re: Legia wyjechała na zgrupowanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 15:07 Niektorzy to maja takie komplechy, ze az zal dupe sciska :) A wracajac do naszej DUMY i SLAWY, to uwazam ze jakby w przyszlym seoznie byl taki atak jaki pojechal do Bialej Podlaskiej to bylby po prostu miazdzacy. Sagan - zajebisty nos do bramek. Svitlica - krol strzelcow. Mieciel - talent, taki napastnik jak on gwarantuje co najmniej 10 bramek co sezon. Gorzej juz z pomoca - brakuje ofensywnego pomocnika jakim byl Kucharski :( No i obrona faktycznie troche stara - powinni wprowadzic mlodego Golanskiego (mistrz Europy). Mimo wszystko uwazam ze mamy realna szanse na Mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Legia wyjechała na zgrupowanie IP: 195.94.207.* 03.07.03, 15:17 Macie na szanse na co? Żartujesz sobie, prawda? Mistrzem będzie Groclin! Odpowiedz Link Zgłoś