kuncwotek 30.08.07, 15:50 wiecie coś o otwarciu sklepu na ul. Reja? Od kiedy? Ja słyszałam takie plotki i nawet widziałam lokal - z ulicy oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Sklep na ul. Reja? 30.08.07, 17:54 oo:) ale w ktorym miejscu? i po ktorej stronie reja? bo reja jest po dwoch stronach;) w sensie tej blizej nowej wsi i dalej;P Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Sklep na ul. Reja? 30.08.07, 21:04 mm bede miala po drodze;))) jak bedziesz cos wiecej wiedziala to powiedz:D Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: Sklep na ul. Reja? 30.08.07, 22:21 A co to za sklepik? W którym dokładnie miejscu się znajduje? Chyba muszę wybrać się na spacer. Bo jak nie będę regularnie zwiedzać okolic, to za niedługo nie poznam ich, tak się zmienią :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Sklep na ul. Reja? 31.08.07, 08:28 sklepik spożywczy po lewej strony idąc od Norwida. Napewno zauważysz, bo widać oszklone drzwi i lodówki. Wypytałam teściową. Ponoć ma być otwarty we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
depresja123 Re: Sklep na ul. Reja? 22.09.07, 15:13 Sklep jest już otwarty. Czynny do 20. Mieści się na Reja między Norwida a Szeroką. (Kidyś tam były bombki choinkowe) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Sklep na ul. Reja? 23.09.07, 19:48 a mozna placic karta?:) czy za duzo wymagam:) w sumie,to stosunkowo blisko ode mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś