bromex 11.10.07, 00:20 Nigdy nie bylem w tym LO, ale znam 2 osoby które dostały sie do niego tylko i wyłącznie dzięki zasobnym portfelom ich rodziców... było to już dobre 5 lat temu... ciekaw jestem czy ten proceder nadal tam występuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nauczyciel Re: Nauczyciel roku uczy w liceum Ruy Barbosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 15:18 Nigdy nie byłeś, więc nie możesz być wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer p.Włodarski jest dyrektorem, a nie nauczycielem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:08 Nie rozumiem dlaczego dostał tytuł nauczyciela(!!!) roku??? Szczególnie, że dyrektorzy i inni urzędnicy dostają prawie nagrody ministra i kuratora! Odpowiedz Link Zgłoś
fforumka Re: p.Włodarski jest dyrektorem, a nie nauczyciel 11.10.07, 19:47 Nie rozumiesz - i nie musisz :) Jest przede wszystkim nauczycielem. Jeżeli myślisz, że chodzi tylko o nagrodę - tym bardziej Go nie znasz. To jest trafny wybór, takich nauczycieli jest coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumko Naprawde trafny wybór... IP: *.chello.pl 12.10.07, 09:13 Choć nigdy nie bylem na jego lekcji matematyki, to najsympatyczniejszy dyrektor jakiego spotkalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Nauczyciel roku uczy w liceum Ruy Barbosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 10:14 Jako dawna koleżanka baaardzo się cieszę, że pan Wiesław Włodarski ("Włodar") dostał tę nagrodę. Zawsze był przesympatyczny, skromny, uczynny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Nauczyciel roku uczy w liceum Ruy Barbosa IP: *.icm.edu.pl 15.10.07, 11:09 dobrze znana mi, słynna eLka, moje gratulacje. zawsze wypatrywałem wiadomości o tym liceum, a tu AŻ TAK ?! Odpowiedz Link Zgłoś