Dodaj do ulubionych

do Warschau !

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 13:25
A tak a'propos
Nie dyskutuj ze mną, bo jesteś mało sprawny w pismie,
i w ogóle.
I pomysleć, że znałem paru sympatycznych i w miarę
rozwiniętych intelektualnie gostków z Warszawy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Warschau Re: do Warschau ! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 13:27
      Oj! Chyba wystraszyłeś się mojego intelektu i mojej elokwencji. Cóż mało
      sprawny umysłowo człowieczku z Poznania...musisz się wiele nauczyć, doświadczyć
      życiowo...
      A propos...ile Ty masz lat?

Psss..sorry kobiet i poznaniaków się o wiek nie pyta...
      • Gość: nocoment Re: do Warschau ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 13:41
        Warschau, nie zwracaj na niego uwagi. Kolejna zakompleksiona pyra Olo dostała
        się na nasze forum (nie to, żebym nie lubił Poznaniaków, ale niektórzy mnie
        wkur..ają). Twoje odpowiedzi za bardzo go emocjonują, więc jego brednie zostaw
        bez komentarza, bo odjedzie na zawał. A poza tym zwracam się do kolegi Olo:
        skąd u was Poznaniaków tyle nienawiści do Warszawy? Najpierw Lechita, potem
        Radost, teraz Ty... Uspokujcie się lepiej, bo tylko robicie wiochę pożądnym
        Poznaniakom. A poza tym wracaj na swoje forum Olo. Nie widzisz, że nikt Cię tu
        nie chce. Pozdrawiam pożądnych Poznaniaków

NO COMMENT
        • Gość: Warschau Re: do Warschau ! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 13:50
          Najwyraźniej masz rację...Chyba mózgi co poniektórych nie wytrzymuja
          obciążenia...Wogóle mam podejrzenia że Olo to niejaki P.B. z dni
          poprzednich...Charakterystyka słowotwórcza obu jest niemal taka sama...
        • Gość: wirus Re: do Warschau ! IP: 195.116.48.* 12.05.01, 13:50
          On ma po prostu jakieś urojenia albo jest "inetligentny inaczej" ale na to nic
          nie poradzimy.
          • Gość: wirus Re: do Warschau ! IP: 195.116.48.* 12.05.01, 13:50
            Chodzi mi oczywiście o Olo.
            • Gość: Warschau Re: do Warschau ! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 13:53
              :)
              • Gość: Olo Re: do Warschau ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 13:56
                moje IQ = 128. Wyliczone na testach w rzetelnej firmie. Ale to i tak Wam nic
                nie mówi...
                Szkoda.
                • Gość: Warschau Re: do Warschau ! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 14:00
                  IQ = 128 (i tak mniej od mojego, ale cóż)? A zachowujesz i piszesz się jak
                  skończony cham...Nie kibic Lecha nie może mieć IQ=128...Oszukali Cię...Załóż im
                  sprawę w sądzie o odszkodowanie...A na drugi raz przyjedź do Warszawy i zbadaj
                  swoje IQ w polskim odziale MENSY (o ile wiesz co to za instytucja)...
                  • Gość: Olo Re: do Warschau ! IP: 213.76.76.* 12.05.01, 14:23
                    Gość portalu: Warschau napisał(a):

> IQ = 128 (i tak mniej od mojego, ale cóż)? A zachowujesz i piszesz się jak
                    > skończony cham...Nie kibic Lecha nie może mieć IQ=128...Oszukali Cię...Załóż im
                    >
                    > sprawę w sądzie o odszkodowanie...A na drugi raz przyjedź do Warszawy i zbadaj
                    > swoje IQ w polskim odziale MENSY (o ile wiesz co to za instytucja)...

rozumiem, że zwrot "piszesz się" jest trwale przypisany do twojego stopnia
                    inteligencji?
                    a może to rusycyzm?
                    w takim wypadku zweryfikuj swoje korzenie.
                    Może jednak Azja...?

• Gość: Warschau Re: do Warschau ! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 15:36
                      Wolałbym Azję niż przodków z których się wywodzisz...To po nich odziedziczyłeś
                      to IQ?
                    • Gość: Warschau Re: do Warschau ! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 15:41
                      A propos jeszcze "piszesz się" - nie skumałeś?
                      Jak mówisz do panienki która się puszcza?

ZAGADKA DLA IQ = 128
                • Gość: nocoment Re: do Warschau ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 14:09
                  Gość portalu: Olo napisał(a):

> moje IQ = 128. Wyliczone na testach w rzetelnej firmie. Ale to i tak Wam nic
                  > nie mówi...
                  > Szkoda.

Hehehee! Dobre! Opowiem to qmplom! IQ = 128! Gdybyś tyle miał nie robiłbyś
                  Poznaniowi takiego wstydu, Olo. W rzetelnej firmie... a czy przypadkiem jej
                  szefem nie jest niejaki Lechita albo Radost? Pozdrawiam Warschau i Wirusa

NO COMMENT
                  • Gość: Olo Re: do Warschau ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 14:26
                    Gość portalu: nocoment napisał(a):

> Gość portalu: Olo napisał(a):
                    >
                    > > moje IQ = 128. Wyliczone na testach w rzetelnej
                    firmie. Ale to i tak Wam n
                    > ic
                    > > nie mówi...
                    > > Szkoda.
                    >
                    > Hehehee! Dobre! Opowiem to qmplom! IQ = 128! Gdybyś
                    tyle miał nie robiłbyś
                    > Poznaniowi takiego wstydu, Olo. W rzetelnej firmie...
                    a czy przypadkiem jej
                    > szefem nie jest niejaki Lechita albo Radost?
                    Pozdrawiam Warschau i Wirusa
                    >
                    > NO COMMENT

Niestety, 128 to prawda, i dlatego rozmawiamy na innych
                    falach.
                    A w Mensie inteligencję można kupić tak samo, jak tytuły
                    szlacheckie na Mazowszu, kiedy trzeba było na gwałt ze
                    wsi "Warszawa" robić stolicę (było bliżej do Szwecji).

• Gość: nocoment Re: do Warschau ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 14:33
                      Tak kochasz swój Poznań, to dlaczego stolica była w pobliskim Gnieźnie a nie w
                      większym wówczas Poznaniu? Pozdro

NO COMMENT

Ps. "nie nadajemy na tych samych falach" - dzięki za komplement! Potwierdzone
                      przez psychologów (nawet tych z Poznania): "Ktoś, kto jest naprawdę
                      inteligentny nie chwali się tym przed innymi."
                      • Gość: Olo Re: do Warschau ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 14:39
                        Gość portalu: nocoment napisał(a):

> Tak kochasz swój Poznań, to dlaczego stolica była w
                        pobliskim Gnieźnie a nie w
                        > większym wówczas Poznaniu? Pozdro
                        >
                        > NO COMMENT
                        >
                        > Ps. "nie nadajemy na tych samych falach" - dzięki za
                        komplement! Potwierdzone
                        > przez psychologów (nawet tych z Poznania): "Ktoś, kto
                        jest naprawdę
                        > inteligentny nie chwali się tym przed innymi."

Ależ ja się nie chwalę!
                        Drogi Nocomentcie, ja stwierdzam fakty!
                        A'propos pierwszej stolicy, to radzę zagłębić się w
                        najnowsze doniesienia periodyków archeologicznych.
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: Warschau Re: do Warschau ! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 15:37
                          Fakty? Badanie Twojego I to chyba było badanie rozwoju intelektu u szympansów w
                          poznańskim zoo. Trudne były pytania?
                      • Gość: Radost Re: do Warschau ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 14:39
                        Hej napisalem tylko ze nie moge zgodzic sie ze Warschu napisal : Posen nie byl
                        nasz.....to bardzo odbrazliwe a o stolicy nic nie pisalem
                        • Gość: nocoment Re: do Radost'a ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 14:44
                          Gość portalu: Radost napisał(a):

> Hej napisalem tylko ze nie moge zgodzic sie ze Warschu napisal : Posen nie byl
                          > nasz.....to bardzo odbrazliwe a o stolicy nic nie pisalem

Sorry w takim razie, jeśli napisałem o Tobie coś, co nie jest prawdą. Denerwuje
                          mnie po prostu Twoje podejście do Warszawy i Warszawiaków. W Twoim i Ola wydaniu
                          jest to typowe gadanie o czymś, o czym nie macie pojęcia. Ale i tak was
                          pozdrawiam (no może Ola nie)

NO COMMENT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka