jcie 05.11.07, 01:34 Witam Przeprowadzam się do Warszawy i nie wiem którą telewizję wybrać. Dotychczas miałem Cyfrę+ i było ok. Chcę oglądać dobre filmy i pasjonujący sport. Którą platformę wybrać i w którym punkcie podpisać umowę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gacek Re: n, Cyfra+, Polsat IP: *.chello.pl 05.11.07, 03:49 telewizje colorową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV TRWAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 06:15 znajdziesz wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patti Re: wszystkie IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.07, 11:27 nie badz taki skromny,dekoder ze szparka i trzy karty,a jak Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: n, Cyfra+, Polsat 05.11.07, 11:30 Moim zdaniem zdecydowanie ntv. Tu masz szczegóły: n.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
vilejka Re: n, Cyfra+, Polsat 09.11.07, 23:04 Czy Polsat mozna mieć tylko w polsacie cyfrowym, czy jakaś inna platforma tez to ma? Szukałam w n, ale chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: n, Cyfra+, Polsat 11.11.07, 00:06 sprobij sie dodzwonic do n-ki zebya aktywowac :))) odradzam nke - katastrofa dekoder wymienialam juz dwa razy po 6 miesiacach drugi po 2 dniach ;) problem z kontaktem telefoniczym doprowadza mnie do szalu chyba przejde na cyfre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: n, Cyfra+, Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 17:39 Ja mam cyfre. Jest ok. Jak chcesz dobre filmy to canal+ oraz hbo doskonale spełnią Twój warunek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś