Dodaj do ulubionych

Radosław Gilewicz: Nigdy nie byłem tak pokopany

IP: *.aster.pl 12.11.07, 23:56
odrobinę obiektywizmu panie Radosławie... bywam na K6, właściwie powinienem
napisać jestem na K6 na każdym meczu i wbrew pozorom widać że nie brakuje panu
ochoty do faulowania, co gorsza robi to pan nie w "ferworze walki" czy choćby
z braku szybkości tak jak pan Wędzyński gdy ucieknie mu młodszy przeciwnik,
ale tak po prostu żeby przeciwnika zabolało. Tak ja to widzę w pana wykonaniu,
nie odbieram niewątpliwych czysto piłkarskich przymiotów, świetnych podań i
tego ile widzi pan na boisku, ale z mej perspektywy wygląda to tak że lubi pan
"przywalić". Może się mylę, może źle widzę ale właśnie takie zdanie wyrobiłem
sobie widząc pana w akcji
Obserwuj wątek
    • Gość: tomcat To znakomity zawodnik IP: *.aster.pl 13.11.07, 18:21
      Na początku rundy to był zawodnik którego obserwowałem z największą
      przyjemnością. Potem było już gorzej. Sądze, że jako manager
      sportowy w Polonii znakomicie uzupełniałby się z p. Wdowczykiem.
      Nieudane transfery to główny problem byłego trenera Legii, jeżeli
      się nie mylę.
      • Gość: kspacoto? Re: To znakomity zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 22:44
        Gość portalu: tomcat napisał(a):

> czarne koszule do swego ch..a chetnie przytule!
        szkoda ch..a!
        • Gość: cweletoqrvy Re: To znakomity zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 19:13
          a wogóle masz ch...ciotocw..owska?:P)
          • Gość: kspacoto? Re: To znakomity zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 20:05
            Co was tak malo. (p)edaly co was tak malo?

www.wielkapolonia.pl/galeria_zdjec/2007.2008/2007.11.11pol-gksjastrz/imagepages/04.html
            • Gość: cweletoqrvy Re: To znakomity zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:46
              was za to dużo podwarszawskie buraki:P)
              • Gość: kspacoto? Re: To znakomity zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:33
                Prawda jest taka (p)edale, ze panujemy w calej Warszawie i takze w kazdej
                miescinie pod Warszawa. (p)edalki z Ku..ktorskiej boja sie nawet chodzic w
                szalikach po miescie. Czarnych snow (p)edale.
                • Gość: cweletoqrvy:P) Re: To znakomity zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 23:41
                  sypiam dobrze a ostatnio coraz lepiej zielono-czerwona gnido:P)
                  panuj sobie, panuj...w Wilnie. Ciekawe tylko czemu nazywają was cw..ami?:P)
                  • Gość: kspacoto? Re: To znakomity zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 09:20
                    w necie kazdy (p)edal udaje kozaka, na tych paru spotkanych na ulicy bardzo
                    plakalo i mowilo ze polonia to ku...
                    • Gość: cweletoqrvy Re: To znakomity zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 16:03
                      a skąd tocw..iku wiesz, z opowiadań kolegów z domu dziecka "biedny
                      miś"?:P) a co ty robisz w tym necie, czemu nie dewastujesz Warszawy
                      burasie?:P)Też widziałem rozebranego i płaczącegocw..a na ulicy;
                      zadowolony jesteś chłopaczku(?)...?:P)
                      • Gość: kspacoto? Re: To znakomity zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:58
                        Gdzie (p)olonia? Nie ma nie ma jej, nie ma nie ma jej!
                        www.wielkapolonia.pl/galeria_zdjec/2007.2008/2007.11.11pol-gksjastrz/imagepages/04.html
                        (p)edaly baly sie przyjsc na mecz?
                        • Gość: cweletoqrvy Re: To znakomity zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:28
                          hehehehe zobacz ilu kolegów dojechało na ostatni mecz z
                          Groclinem....600...800??? wielka legła buhahahahahahahahahahahaha,
                          frajerstwo sukcesu :P))))))))
                        • Gość: cweletoqrvy:P) Re: To znakomity zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:35
                          www.legialive.pl/mecz/311/relacja_z_trybun
                          tylko tylucw..i w 2 mln. mieście?:P))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka