Gość: goscinnie IP: *.rwe.com 16.11.07, 16:22 Czy ktos juz moze ma jakies doswiadczenia? Wystroj - jak zawsze u Ms Gessler... 'wysmakowany' ;) A menu? pozdr. Magda M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ben Hacker Re: GAR - M.Gessler przy Jasnej IP: 212.180.160.* 17.11.07, 15:58 Generalnie omijam szerokim lukiem przybytki firmowane tym nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anabel Re: GAR - M.Gessler przy Jasnej IP: *.chello.pl 26.11.07, 23:13 Wystrój nie tyle wysmakowany, co przesmakowany. Do bólu brzucha i zawrotu głowy. Pomieszanie z poplątaniem, niby ma być blichtr i och i ach, a efekt, moim zdaniem, mizerny. A jeśli chodzi o kuchnię, to nie miałam wielkiego apetytu, więc i niewiele spóbowałam. Świetne wątróbki w wiśniach i sympatyczne pomidory w malinach. ale odrzucają mnie pretensjonalne nazwy w menu. Obsługa bardzo miła, ale średnio zorientowana, co serwuje. Generalnie nie planuję powrotu, mam wrażenie przerostu formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy kelner Re: GAR - M.Gessler przy Jasnej IP: *.chello.pl 30.11.07, 20:08 pracuje w innej restauracji i okiem znawcy zawodu i lokali warszawskich powiem ze miłe zaskoczenie kurcze na baczność ...wątróbki ....pycha ludzie super oczywiście zawsze można sie do czegoś doczepić ale to norma ze jedni lubią pomarańcze a inni śledzie mi sie nie podobały drzwi do wc ... kto był ten wie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: GAR - M.Gessler przy Jasnej IP: *.net-serwis.pl 01.12.07, 09:17 Bardzo fajne jedzonko i przemila obsluga polecam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unknown Re: GAR - M.Gessler przy Jasnej IP: *.chello.pl 09.01.08, 20:47 Bravo!! Food + service = Perfect...everything Odpowiedz Link Zgłoś
fmp2 Re: GAR - M.Gessler przy Jasnej 09.01.08, 22:29 Moim zdaniem ciekawie. Oczywiście część pretensji wyraża się cenami - to u Gesslerowej normalne - w końcu to ona wymysliła w Warszawie sprzedawanie dużych prawie pustych talerzy. Nie mniej tu wystrój bardzo podnoszący poziom knajpy, a jedzenie w prertensjach, ale pociągające czasem swoją "pastereczkowatą" prostotą. Pomidory z koprem i malinami wprost genialne. Obsługa ok. Śmiem twierdzić, że to jeden z niewielu eleganckich lokali w Warszawie. Dużo ich nie ma, bo trudno wliczać w to polonijno podobne i banalne Tradycje czy Różane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: GAR - M.Gessler przy Jasnej IP: *.chello.pl 11.01.08, 11:51 Bardzo BARDZO interesujące miejsce ... Miałem przyjemność być na kolacji w grudniowy piątek. Oj ciężko było dostać miejsce ale się udało...bo po obejrzeniu restauracji po rozmowie z ludźmi i oczywiście po zjedzeniu pysznego "kurczaka na baczność" rozumiem czemu jest tak wielkie zainteresowanie tym miejscem ... naprawdę wystrój ciekawy elegancki wszędzie świece jest miła ciepła atmosfera co do obsługi to miło sie zaskoczyłem muszę sie przyznać naprawde profesjonalizm pan z pamięci całą kartę mi wyrecytował opisał ...cóż niezdecydowanym człowiekiem jestem zwłaszcza jak widze tyle ciekawych pozycji w karcie. Ale za moją niepewność zostawiłem mu sumkę ekstra bo sam wiem ze dla kelnera liczy sie tylko gotówka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyter Re: GAR - M.Gessler przy Jasnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 06:35 wystroj ok,w koncu idąc tam z nastawieniem że to jej lokal. ceny drastyczne,ale na to tez przygotowany, cala oprawa warta byla tych pieniedzy bo zaprosilismy tam swoich gosci z zagranicy ktorym bardzo podobal sie klimat my bez tego zachlystu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: GAR - M.Gessler przy Jasnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 19:51 tak mamy doswiadczenie / wczoraj bylismu U Kucharz u Pani Gessler / blo super jedzenie wstretne rachunek na 1000 zl a po stolach lataly jako bezplatna atrakcja karaluchy polecam i smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: GAR - M.Gessler przy Jasnej IP: *.aster.pl 09.08.08, 20:37 U Kucharzy to restauracja Adama Gesslera byłego męża Magdy. A jeśli chodzi o restauracje Magdy Gessler bo jest ich kilka i nie tylko w Warszawie - to owszem wystrój ciekawy, "klimatyczne", ciekawe menu, zazwyczaj niezłe przygotowane i podane - tylko ceny są z kosmosu. Ale ten cały marketing cenowy jest przygotowany przez Panią Magdę Gessler przygotowany z całą premedytacja tzn. restauracje nie mogą być dla plebsu - VIP-y i tak maja stosowne rabaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goopi///////////// Re: GAR - M.Gessler przy Jasnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 22:40 ad\am jest bratem goopku piotra eks meza! Odpowiedz Link Zgłoś