Dodaj do ulubionych

polecam Boathouse

IP: *.pgnig.pl 06.08.03, 15:08
polecam wszystkim Boathouse na Wale Miedzeszynskim, fantastyczne jedzenie,
duze porcje, wspaniala sceneria (duzy ogrod, widok na Wisle,troche obcowania
z przyroda sie przyda), mila i fachowa obsluga...jestem naprawde pod
wrazeniem tej kanjpki.
Obserwuj wątek
    • Gość: justi Re: polecam Boathouse IP: *.pgnig.pl 06.08.03, 15:09
      nie jest zbyt tanio,ale da sie przezyc.
      • Gość: niech Re: polecam Boathouse IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.08.03, 15:18
        W ktorym miejscu? Co tam podaja?
        • Gość: maciuś Re: polecam Boathouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 16:36
          zjezdzasz z trasy lazienkowskiej na wal w prawo i zaraz po prawej stronie jest
          boathouse(teraz jest objazd bo zepsul sie wiadukt)
          pozdr
          czuwaj
        • Gość: sudden_gourmet Re: polecam Boathouse IP: waprx* / 192.168.95.* 06.08.03, 20:18
          podaja mieszanke srodziemnomorsok-amerykanska na sposob kwizin nuwel :-)

Generalnie jest poprawnie jezeli chodzi o jedzenie. Za to jest tam naprawde
          fajne otoczenie-sam budynek, miejsce nad rzeka itp. Dojedziesz Walem
          Miedzeszynskim w kierunku Puławy.

• marghe_72 Re: NIE polecam Boathouse 06.08.03, 21:39
      Niechu, daruj sobie.. sceneria faktycznie miła, ale nic nie usprawiedliwia
      tych astronomicznych cen - jedzenie kiepsciutkie (znów włoszczyzna). Boat
      House byl dobry jakieś 7 lat temu - oryginalne menu itp, teraz zszedl na psy.

PS. Oj, oberwie mi sie...
      PS. Przeczytaj ten wątek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=7286097
      • niech Re: NIE polecam Boathouse 06.08.03, 21:58
        No to zrezygnuje. Ale w tym watku sa dwa interesujace momenty kulinarne. 1.
        Samira - po remoncie czesci sklepowej Szadi (wlasciciel) rozszerzyl oferte i
        dla dobrego domowego kucharza ten sklep jest "the must". Sery, oliwki,
        przyprawy,rozne dziwaczne rzeczy w puszkach, najtansza na rynku grenadina itd.
        2. Sanechem - dziwna firma, rozprowadza produkty spozywcze razem z chemia.
        Widzac ich samochody z olbrzymim rakiem myslalem ze dostarczaja raki w
        odmianach nieamerykanskich - takie duze, np. chinskie. Ale niestety tylko
        przetwory lub polprodukty - a wiec amerykanskie badziewie na wage. Ale ja w tym
        czasie znalazlem wspaniale duze raki - i to w Polsce! Z tym ze cala produkcja
        idzie do Skandynawii. Ale to zupelnie inna piosenka...
      • Gość: justi Re: NIE polecam Boathouse IP: *.pgnig.pl 07.08.03, 10:18
        moze macie racje, nie wiem, bylam tam z przyjacielem szefa, obsluga go zna,
        skakali kolo nas na jednej nozce...moze dlatego to wszytko wygladalo tak
        rozowo...jesli to prawda to szkoda...myslalam,ze tam jest tak na codzien.
      • Gość: justi Re: NIE polecam Boathouse IP: *.pgnig.pl 07.08.03, 10:20
        aha, dali nam jeszcze dosc spory rabat...ale pewnie dlatego,ze to przyjaciel
        szefa.Żenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka