Gość: Π IP: 81.210.53.* 17.08.03, 00:11 Właściwie to nie są serniki, tylko, nooo... nie wiem jak je nazwac ;-) Na dobrą sprawę nie ma się czemu dziwić, najpierw jedni wam miasto zburzyli potem następni je zawsili. Tradycja serników zanikła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kijek Re: Macie tu fatalne serniki IP: *.acn.pl 17.08.03, 00:16 Eeech, co Ty wiesz o sernikach... Ale za to nick masz ładny :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Π Re: Macie tu fatalne serniki IP: 81.210.53.* 17.08.03, 00:20 Oj, stary, wiem duzo... Jedna bacia pobierała nauki w Wiedniu, a druga była z innego zaboru ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koklusz Mamy za to pyszne szrlotki 17.08.03, 01:45 Z naszych jabłuszek,polskich,swojskich bez naleciałości obcych:P Odpowiedz Link Zgłoś
koklusz Re: Macie tu fatalne serniki 17.08.03, 01:46 Sernik z Widnia jest obrzydliwy,takie puszyste byle co fuj,a babcia z drugiego zaboru co i jak produkowała napisz koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Macie tu fatalne serniki 17.08.03, 11:03 najlepsze serniki - to sa twarde, na grubym spodzie i kratka na wierzchu -polukrowana... zadne inne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniela Re: Macie tu fatalne serniki IP: *.acn.waw.pl 17.08.03, 11:37 rubeus napisał: najlepsze serniki - to sa twarde, na grubym spodzie i kratka na wierzchu -poluk rowana...zadne inne... ja też tylko takie lubię pozdrawiam Aniela Odpowiedz Link Zgłoś
koklusz sernik w kratkę 17.08.03, 13:20 Nooooooo i to się gdzie niegdzie nazywa sernik krakowski - pychaaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: serniki kiepskie??? 17.08.03, 21:48 Łomatko jedyna i córuchno. No rzeczywiście DRAMAT i traumatyczne przeżycia. Bez dobrego sernika to nie ma w sumie dobrego miasta. Chyba nikt tego druzgoczącego faktu nie przeżyje. Ja na wszelki wypadek już pędzę pochlastać się pod palmą na rondzie de'Gaullea. Odpowiedz Link Zgłoś
albertx Re: serniki kiepskie??? 17.08.03, 21:50 A POTEM na sernik np. do Bliklego :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: serniki kiepskie??? 17.08.03, 22:39 albertx napisał: > A POTEM na sernik np. do Bliklego :) O tej porze to klamkę tam mogę najwyżej pocałować. Wszyscy na zapleczu już są i zaczynają robić następną partię tych okropnych serników by następni mogli ich podły smak na froum Warszawa opisywać. Tradycja wszak być musi zachowaną. Warszawa maistem kiepskich serników !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: effka454 Re: Macie tu fatalne serniki IP: *.eltur.com.pl 18.08.03, 09:37 ... i najfajniej na początku zaczyna się jedzonko od tej polukrowanej kratki :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś