antoni.goczal 27.12.01, 14:03 ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z. Re: Święta Radna Pitera umoczona ? 27.12.01, 14:25 A poszło o strych (przy mieszkaniu), który ponoć radna zaadoptowała niezgodnie z projektem samowolnie przy tym powiększając przeznaczoną na ten cel powierzchnię. Ponieważ nie wpuszczała do mieszkania specjalnej komisji mającej to zbadać, zostało zgłoszone zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Zostawmy ocenę ekspertom oraz sądowi ich wyrok bedzie jak sądzę niezawisły (bo jaki mógłby być??) Jakikowiek wyrok by nie był, moim skromnym zdaniem, wszystkim uwikłanym w ten konflikt stronom powinno zależeć na jak najszybszym wyjaśnieniu całego zamieszania. Choć do Fanów Radnej Pitery nie należę, to uważam, iż jest Ona w naszej warszawskiej codzienności potrzebna, choćby po to, aby od czasu do czasu "zamieszała" w tej "gęstej zupie gotowanej na kotle przez miejskie władze"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.chello.pl 27.12.01, 16:21 d.z. napisał(a): > A poszło o strych (przy mieszkaniu), który ponoć radna zaadoptowała niezgodnie > z projektem samowolnie przy tym powiększając przeznaczoną na ten cel > powierzchnię. Ponieważ nie wpuszczała do mieszkania specjalnej komisji mającej > to zbadać, zostało zgłoszone zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. > Zostawmy ocenę ekspertom oraz sądowi ich wyrok bedzie jak sądzę niezawisły (bo > jaki mógłby być??) > Jakikowiek wyrok by nie był, moim skromnym zdaniem, wszystkim uwikłanym w ten > konflikt stronom powinno zależeć na jak najszybszym wyjaśnieniu całego > zamieszania. Choć do Fanów Radnej Pitery nie należę, to uważam, iż jest Ona w > naszej warszawskiej codzienności potrzebna, choćby po to, aby od czasu do > czasu "zamieszała" w tej "gęstej zupie gotowanej na kotle przez miejskie > władze"... Przenajświetsza i Przenajuczciwasza Błogosławiona Radna Pitera jest umoczona w ten (i chyba nie tylko w ten) po same .... sorry .... po samą .... . Jej przecież absolutnie nie zależy na możliwie jak najszybszym wyjaśnieniu tej sprawy. Wprost przeciwnie. Lepiej mieć więcej czasu na opowiadanie bajek o "politycznym podłożu nagonki" na świętą Julcię. A, że fakty się nie zgadzają - tym gorzej dla faktów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Święta Radna Pitera umoczona ? 27.12.01, 20:35 W porownaniu z innymi jest mimo wszystko w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.chello.pl 27.12.01, 20:38 sloggi napisał(a): > W porownaniu z innymi jest mimo wszystko w porzadku. Mój zachwyt budzi : " ... mimo wszystko ... ". Adolf H. był mimo wszystko niezłym malarzem. Mimo wszystko. A już myślałem, że Sloggi to niegłupi facet. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Święta Radna Pitera umoczona ? 27.12.01, 20:47 Nie jestes dla mnie wyrocznia - swoj rozum mam, powinienes mnie Jedrku cenic za to ze wobec Ciebie nie jestem lizuchem. Jesli uwazasz mnie za glupca, bo mam odmienne zdanie, to moje zdanie o Tobie, chyba tez powinno sie zmienic - co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.chello.pl 27.12.01, 21:09 sloggi napisał(a): > Nie jestes dla mnie wyrocznia - swoj rozum mam, powinienes mnie Jedrku cenic za > > to ze wobec Ciebie nie jestem lizuchem. Jesli uwazasz mnie za glupca, bo mam > odmienne zdanie, to moje zdanie o Tobie, chyba tez powinno sie zmienic - co Ty > na to ? Drogi Sloggi ! Ja nie jestem i nie pretenduję do bycia wyrocznią w jakiejkolwiek sprawie. Nie uważam Cię też za głupca. To Ty napisałeś i jak bedziesz się bardzo upierał przy tym, że jesteś głupcem to może mnie w koncu przekonasz. A teraz do rzeczy. Ponieważ chciałbym Ci to wyjaśnić w sposób możliwie przystępny to będę pisał dużymi, drukowanymi lietrami: JEŻELI KTOŚ SAM MIANUJE SIĘ ABSOLUTNĄ WYROCZNIĄ (TAK JAK JULCIA PITERA) W SPRAWACH KORUPCJI I UCZCIWOŚCI, STROI SIĘ W TE SZATY I CHCE DECYDOWAĆ O TYM CO JEST WŁAŚCIWE W TEJ DZIEDZINIE - A CO NIE, TO SAM MUSI BYĆ KRYSZTAŁOWO UCZCIWY I POZA WSZELKIMI PODEJRZENIAMI. SPRAWA CYRKU Z MIESZKANIEM JEJ MAŁŻONKA ŚMIERDZI JUŻ OD PARU LAT, A METODA "ŁAPAĆ ZŁODZIEJA" W CELU ODSUNIĘCIA PODEJRZEŃ OD SIEBIĘ JEST ZNANA OD BARDZO, BARDZO DAWNA. Dlatego nie można zjeść ciasteczka i mieć ciasteczko. "Mimo to ... ". Mam nadzieję, że czujesz się już całkowicie usysatsfakcjonowany moim nezbornym ale szczerym wyjaśnieniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.chello.pl 27.12.01, 21:10 sloggi napisał(a): > Nie jestes dla mnie wyrocznia - swoj rozum mam, powinienes mnie Jedrku cenic za > > to ze wobec Ciebie nie jestem lizuchem. Jesli uwazasz mnie za glupca, bo mam > odmienne zdanie, to moje zdanie o Tobie, chyba tez powinno sie zmienic - co Ty > na to ? Drogi Sloggi ! Ja nie jestem i nie pretenduję do bycia wyrocznią w jakiejkolwiek sprawie. Nie uważam Cię też za głupca. To Ty napisałeś i jak bedziesz się bardzo upierał przy tym, że jesteś głupcem to może mnie w koncu przekonasz. A teraz do rzeczy. Ponieważ chciałbym Ci to wyjaśnić w sposób możliwie przystępny to będę pisał dużymi, drukowanymi lietrami: JEŻELI KTOŚ SAM MIANUJE SIĘ ABSOLUTNĄ WYROCZNIĄ (TAK JAK JULCIA PITERA) W SPRAWACH KORUPCJI I UCZCIWOŚCI, STROI SIĘ W TE SZATY I CHCE DECYDOWAĆ O TYM CO JEST WŁAŚCIWE W TEJ DZIEDZINIE - A CO NIE, TO SAM MUSI BYĆ KRYSZTAŁOWO UCZCIWY I POZA WSZELKIMI PODEJRZENIAMI. SPRAWA CYRKU Z MIESZKANIEM JEJ MAŁŻONKA ŚMIERDZI JUŻ OD PARU LAT, A METODA "ŁAPAĆ ZŁODZIEJA" W CELU ODSUNIĘCIA PODEJRZEŃ OD SIEBIĘ JEST ZNANA OD BARDZO, BARDZO DAWNA. Dlatego nie można zjeść ciasteczka i mieć ciasteczko. "Mimo to ... ". Mam nadzieję, że czujesz się już całkowicie usysatsfakcjonowany moim nezbornym ale szczerym wyjaśnieniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz a mi Pitera przypomina Leppera: walczy z korupcja IP: *.wp.mil.pl 28.12.01, 10:46 , oskarza innych itp. a sama robi takie same przekrety no ale jak wiadomo u nas sa rowni i rowniejsi, a za niektorymi stoja media Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TED Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 18:47 Zaraz sie okaze ze najbardziej skorumpowana osoba wmiescie jestem ja, bo kiedys pojechal autobusem na gape. Denerwuje mnie w ogole sprowadzanie korupcji do mieszkania radnego, czy lapowek dla policjantow. To jest odwracanie uwagi od znaczni epowazniejszych rzeczy. Doskonale to robi fundacja batorego, ktora ostatnio glowna nagrode dla dziennikarzy piszacych o korupcji, przyznala bartoszewiczowi za teksty o Przyjaznym Miescie. A przeciez to w ogole nie jest korupcja, bo nie dotyczyla urzednikow, a stowarzyszenia (w definicji korupcji wyranie sie mowi o przekupywaniu osob sprawujacych wladze). Zreszta jesli mam jakakolwiek pretensje do pani Pitery, to wlasnie ze zajmowala sie takimi przypadkami, zamiat wylacznie powaznymi. Chetnie dalbym kazdemu radnemu i urzednikowi po 3 mieszkania, gdyby tylko zapewnilo to rezygnacje z innych form zlodziejstwa. Zapewniam ze zaoszczedzilibysmy setki milionow. A u pani Julii bylem 2 razy na jaj dyzurach jako radnej - rzeczywiscie jest niezla. Zreszta wygrala plebuscyt Zycia warszawy na najlepszego radnego. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Święta Radna Pitera umoczona ? 27.12.01, 21:27 Do Jędrka: Masz rację, ale nie każ nam dwa ray tego samego czytać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Święta Radna Pitera umoczona ? 28.12.01, 11:11 No tak, czy zauważyliście, iż prawie większość z wypowiadających się w tym wątku wydała już wyrok (jeszcze przed sądem)? Poczekajmy jednak do wyjaśnienia sprawy, zwłaszcza, iż "kij ma dwa końce" i zgodnie z tą zasadą można spoglądać na sprawę z drugiej strony. Może to tak komuś (komu Pani Pitera "nadepneła na odcisk) zależy na tym, aby wykorzystać każdą okazję do "zemsty". Słowa raz wypowiedziane przecież zostają... Pamiętajmy też, że to właśnie Pani Pitera zajęła się finansowaniem przez miasto (z naszych pieniędzy) różnych fundacji, to Ona nagłośniła sprawę dziwnego przekazywania atrakcyjnych gruntów w mieście pewnej formie developerskiej, to Ona zwracała uwagę na nieprawidłowości przy przydziałach mieszkań komunalnych (znów finansowanych z naszych podatniczych pieniędzy) itd... Jak już raz wspomniałem do fanów Pani Pitery nie należę i na Nią nie głosowałem ani na Jej ugrupowanie, jednak wydaje mi się, iż powinniśmy starać się zachować obiektywizm w tej sprawie, a kwestię wyroków pozostawić sądowi, oddzielając od tego osobiste zdanie na temat Pani Pitery, do którego każdy ma prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miedź Br Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: 10.10.10.* 28.12.01, 11:57 Też nie jestem fanem Pitery. Ale faktem jest, że na zarzuty odpowiedziała - moim zdaniem przekonywująco ("Wyborcza z 6.10.00). (sprawa byłą wielokrotnie wyjaśniana). A kampanie przeciw niej robi głównie "Życie Warszawy" - gazeta należąca do Sołowowa, współwłaściciela "Echo Investments" - firmy, z którą za jej przekręty Pitera od dawna wojuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kran Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.12.01, 21:43 No i już wiemy: Pitera jest OK, a wszystko za sprawą przekręciarzy, którzy się mszczą. A przecież wystarczyło wpuścić do mieszkanka panów z centymetrem, wymierzyliby pokoiki, opukali, osłuchali i powiedzieli czy mieszkanko urosło o 20 m kw. czy nie. A może jest mniejsze niż na planach i pani Pitera płaci czynsz zbyt duży? Wówczas miasto zwróciłoby jej nadpłatę. A tak poważnie. Pitera w sposobie stawiania oskarżeń niewiele różni się od Leppera. Tacy jak oni działają tylko dzięki słabości naszego wymiaru sprawiedliwości. Kto bowiem chce się przez lata procesować z oszczercą? Gdyby wyrok zapadał np. w miesiąc od złożenia pozwu, po kilku przegranych procesach i zapłaconych odszkodowaniach więcej w naszych mediach byłoby faktów, a mniej pomówień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.chello.pl 28.12.01, 22:43 Gość portalu: kran napisał(a): > No i już wiemy: Pitera jest OK, a wszystko za sprawą przekręciarzy, którzy się > mszczą. A przecież wystarczyło wpuścić do mieszkanka panów z centymetrem, > wymierzyliby pokoiki, opukali, osłuchali i powiedzieli czy mieszkanko urosło o > 20 m kw. czy nie. A może jest mniejsze niż na planach i pani Pitera płaci > czynsz zbyt duży? Wówczas miasto zwróciłoby jej nadpłatę. > A tak poważnie. Pitera w sposobie stawiania oskarżeń niewiele różni się od > Leppera. Tacy jak oni działają tylko dzięki słabości naszego wymiaru > sprawiedliwości. Kto bowiem chce się przez lata procesować z oszczercą? Gdyby > wyrok zapadał np. w miesiąc od złożenia pozwu, po kilku przegranych procesach i > > zapłaconych odszkodowaniach więcej w naszych mediach byłoby faktów, a mniej > pomówień. Dokładnie. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: i tu jest sedno? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 23:54 no, ale wy nie macie o tym pojecia, bo nie sledziliscie tej sprawy. a ja tak, bo jestem fanka pitery julii. a po co ta swieta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Re: Chyba się Julcia łatwo nie wywinie !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 16:23 Oj chyba tym razem - nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Święta Radna Pitera umoczona ? 29.12.01, 17:07 kazda wladza deprawuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 22:31 popieprzyc zawsze mozna czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.chello.pl 30.12.01, 13:31 Gość portalu: eva napisał(a): > popieprzyc zawsze mozna czemu nie? Droga Evuniu ! Czy mogłabyś coś tak bliżej napisać ? No wiesz ... . Tylko bez wulgaryzmów (bo nasza niewnna młodzież mogłaby się zgorszyć !) proszę. "Jedź" lepiej Kamasutrą ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miedź Br Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: 10.10.99.* 03.01.02, 15:57 Do tych, którzy Piterę atakują i porównują z Lepperem - po pierwsze, czy nie zauważacie że w Polsce jest korupcja, wszechogarniająca i b. duża (polecam np. artykuł Ernesta Skalskiego "Jak to się robi w mieście?" w "GW" nr 271, 1999/11/20-1999/11/21 - mówi rzeczy dokładnie takie same jak Pitera). Po drugie - czy nie widzcie dysproporcji pomiędzy tym co - moim zdaniem niesłusznie - zarzuca się Piterze, a tym co ona zarzuca oponentom (z jednej strony "stryszek", z drugiej potężny system korupcji ogarniający wszystkie partie). Po trzecie - nie ustosunkowaliście się do faktów - czyli do tego, że właścicielem "Ż" które organizuje nagonke na Piterę jest Sołowiow - właściciel "Echo-Investment". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modaR Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:55 Pisze z Radomia i chciałbym poinformować Was o pewnej sprawie pana Sołowiowa. Jak wszyscy wiedzą Radom lideruje pod względem powierzni supermarketów przypadających na jednego mieszkańca. Otóż wszystkie supermarkety na własny koszt wybudowały drogi i zmodernizowały już istniejące, oprócz jednego należącego do pana Sołowiowa Echo Invetment. Za nich zrobiło to Miasto za sumę 15 mln. zł. To, że wcześniej pracował u niego obecny prezydent Miasta (SLD) i był pełnomocnikiem d/s inwestycji Echo Investment oczywiście z pewnością nie miało żadnego wpływu ???!!! Pan Sołowiow kontroluje swoje media lokalne w postaci dwóch gazet :Echo Dnia i Słowo Ludu, które słowem nie wspomniały o powyższym (napisała jedynie Gazeta, ale też raczej w formie informacyjnej). Facet wie jaka siła drzemie w mediach i wykorzystuje to do własnych celów. A co do Julci, to bardzo Wam zazdroszczę , że u nas nie ma takiej radnej Pitery ! Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.chello.pl 03.01.02, 18:38 Tak, tak. Ależ oczywiście, oczywiście ... . PS Beatyfikować Piterę ! Albo przymknąć oczy na jej przekręty ! Bo przecież wszyscy kradną ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.man.polbox.pl 04.01.02, 07:47 Przeczytalam wszystkie posty. Czuje,że niektórych nadawców dotknęła bezpośredio działalność J.Pitery.Przykre co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: *.chello.pl 04.01.02, 08:29 Gość portalu: Mary napisał(a): > Przeczytalam wszystkie posty. Czuje,że niektórych nadawców dotknęła bezpośredio > > działalność J.Pitery.Przykre co? A jak to wyczułaś - organoleptycznie czy przez telepatię ? A może Ciebię dotknęło to, że np. Julcia przy Twojej pomocy przekręciła to mieszkanie i teraz możesz być w to zamieszana ? !!! Widzisz ? I co głupio Ci się zrobiło ? Ja tylko przyjąłem Twój sposób rozumowania, pt. "na przykład". Inaczej mówiąc (o ile nie kumasz) to i Ty i ja przyjęliśmy sposób rozumowania a'la Jędrek z Lepperów. Przy czym to Ty zrobiłaś ten pierwszy krok ... . Odpowiedz Link Zgłoś
misiek767 RE: radna PITERA 04.01.02, 10:43 Mam pytanie: czy ktoś z Was zna dokładnie sprawę tego strychu? czy ktoś zna osobiscie radną Piterę? czy ktoś kiedys z nią rozmawiał? jeżeli tak, to ok, mozna wydawać jakieś dalej idące opinie.. jeżeli nie, to proponuje trochę ostudzić swój zapał do ferowania wyrokow, ok? Dlaczego w Naszym pieknym kraju tak łatwo jest rzucić w kogos kamieniem bez prawa do wysłuchania drugiej strony? Może zaprosimy na to forum radną Piterę, i wtedy każdy bedzie mógł podyskutować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miedź Br Re: Święta Radna Pitera umoczona ? IP: 10.10.10.* 04.01.02, 10:15 Szczerze mówiąc, czuję to samo co Mary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Święta Radna Pitera umoczona ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 10:55 A ja jestem zdania, że jest umoczna po same wory ... pod oczami. Gdyby była w porządku to by nie mataczyła i bez problemów wpuściłaby komisję do mieszkania. (Zawsze może, bo ma do tego prawo, do tzw. przysposobienia (np. sąsiada lub adwokata) podczas wizji. Ale cała rzecz polega na tym - o czym osoby niepełnosprytne są łaskawe zapominać, że Julka działa przede wszystkim w imieniu i na korzyść swojej partyjki !!! Jak ktoś z oszołominych myśli, że Julka to taki samotny szeryf i miecz na skorumpowanych urzędasów (którzy są faktycznie skrumpowani) to jest w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miedź Br Re: Święta Radna Pitera umoczona ! IP: 10.10.10.* 04.01.02, 13:35 Pitera nie należy do żadnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Święta Radna Pitera umoczona ! IP: *.chello.pl 04.01.02, 18:18 Gość portalu: Miedź Br napisał(a): > Pitera nie należy do żadnej partii. Hahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Święta Radna Pitera umoczona ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 15:25 ty jednak jestes ciezkim kretynem. pewno sam nalezysz do NSDAP Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Święta Radna Pitera umoczona ! 07.01.02, 15:28 Gość portalu: eva napisał(a): > ty jednak jestes ciezkim kretynem. pewno sam nalezysz do NSDAP Trzeba przyznać, że argumentacja "evy" na wysokim poziomie szybuje ! Co "klasa" to "klasa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Święta Radna Pitera umoczona ! IP: *.chello.pl 07.01.02, 17:58 Gość portalu: eva napisał(a): > ty jednak jestes ciezkim kretynem. pewno sam nalezysz do NSDAP "evo" jesteś brzydka, głupia i leniwa. Ale nikomu o tym nie mów. Niech to będzie nasza słodka tajemnica. Mit freundlichen Grüßen Jędrek (prywatnie: Obergruppenführer) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Święta Radna Pitera umoczona ! IP: *.szpitalna.ngo.pl 09.01.02, 20:55 Gość portalu: Miedź Br napisał(a): > Pitera nie należy do żadnej partii. Nalezy do kola "Zgoda Warszawska" (trudno to moze nazywac partia) - odlamu AWSu, ktory nie chcial siedziec cicho patrzac na przekrety ludzi Piskora i nie poparl go w ktoryms glosowaniu na prezydenta. wtedy Piskor dogadal sie ze starymi kumplami z SLD, ktorzy nie maja oporow moralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio I znów jakiś temat "utonął" w osobistych ansach .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 18:14 Po przeczytaniu wątków utwierdzam się tak naprawdę w tym, iż w naszym pieknym kraju bezapelacyjnie panuje mentalnośc Kalego. I tylko to jest smutne ... A co do Madam Pitery, to niestety (stety) zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że jeśli ma się coś do kogoś to samemu "trza" być "za" kryształ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: I znów jakiś temat IP: *.chello.pl 08.01.02, 20:18 Gość portalu: Dyzio napisał(a): > Po przeczytaniu wątków utwierdzam się tak naprawdę w tym, iż w naszym pieknym > kraju bezapelacyjnie panuje mentalnośc Kalego. I tylko to jest smutne ... > A co do Madam Pitery, to niestety (stety) zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, > że jeśli ma się coś do kogoś to samemu "trza" być "za" kryształ ... I oto chodzi, i o to chodzi ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: I znów jakiś temat IP: 212.160.117.* 09.01.02, 11:36 zgadzam sie z Evą, niesety Jędrek masz zdrowo nakopane pod sufitem, co Ci takiego zrobiłą Julka że tak jej nienawidzisz za strych o którym nic nie wiadomo. Wierze w wyjasnienia Julki bo mam do niej zaufanie czego nie mogę powiedzieć o Tobie bo jesteś gosciem znikąd Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: I znów jakiś temat 09.01.02, 11:53 Gość portalu: macias napisał(a): > zgadzam sie z Evą, niesety Jędrek masz zdrowo nakopane pod sufitem, co Ci > takiego zrobiłą Julka że tak jej nienawidzisz za strych o którym nic nie > wiadomo. Wierze w wyjasnienia Julki bo mam do niej zaufanie czego nie mogę > powiedzieć o Tobie bo jesteś gosciem znikąd Julka ! To ty masz teraz ksywę "macias" ? Podaj nam swój dokładny adres (wraz ze strychem) żebyś ty nie była gościówą znikąd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: "macias" to Juuuuuuuuuuuuulia ???? IP: *.chello.pl 09.01.02, 20:42 antoni.goczal napisał(a): > Gość portalu: macias napisał(a): > > > zgadzam sie z Evą, niesety Jędrek masz zdrowo nakopane pod sufitem, co Ci > > takiego zrobiłą Julka że tak jej nienawidzisz za strych o którym nic nie > > wiadomo. Wierze w wyjasnienia Julki bo mam do niej zaufanie czego nie mogę > > > powiedzieć o Tobie bo jesteś gosciem znikąd > > Julka ! > To ty masz teraz ksywę "macias" ? > Podaj nam swój dokładny adres (wraz ze strychem) żebyś ty nie była gościówą > znikąd ! > Antoś ! Jak odkryłeś, że Pani Pitera Radna Julia to rzeczony "macias" ? Odpowiedz Link Zgłoś