Gość: Grunwald IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.03.08, 01:35 No i co chamany z PISS obrzuciliście błotem PO za jakieś tam gó.. warte kombinacje z syrenką a tasz babo placek to nie PO a jakaś tam machina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan_szarwark Najważniejsze kryterium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 05:21 Najważniejsze kryterium: powinna być członkinią PiS-u, i słuchać Radio maRyja bo inaczej nie przejdzie, acha jeszcze powinna oddawać salut rzymski. ( hm.. trzega odłożyć miecz... wiem miecz u pasa w pochwie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Rajkowska Warszawską Syrenką 19.03.08, 09:21 Jej heroizm i walka o piękniejszą Warszawę, jest dla mnie tym co oznacza prawdziwą i aktualną syrenę Warszawską. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elekttt "Machina": To my spiskujemy przeciw Syrence IP: *.chello.pl 19.03.08, 09:22 Makuch zawsze był kołkiem, byłem przez chwilę jego szefem, nie nadawał sie nawet na sprzedawcę dropsów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelvis Tylko niech to będzie 100% warszawianka! IP: 83.238.109.* 19.03.08, 10:53 Tylko niech to będzie warszawianka, a nie jakaś wsiura, której sie to głośne i brudne miasto nie podoba, mimo to przyjechała tu pracować za grosze, wynajmując mieszkanie za chorą kwotę, a podatki płaci u siebie we wsi. Syrenka musi być warszawianką na 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no moher "Machina": To my spiskujemy przeciw Syrence IP: *.acn.waw.pl 19.03.08, 11:32 Nonsens ! Kto patrzy na jej twarz? Ma przecież kilka ciekawszych szczegółów do oglądania ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yh "Machina": To my spiskujemy przeciw Syrence IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.08, 12:08 a mnie nie podoba się szukanie "ideału warszawianki" znaczy że inne warszawianki są 'be'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: "Machina": To my spiskujemy przeciw Syrence IP: 81.219.51.* 19.03.08, 13:00 Ponawiam pytanie, ilu Was pochodzi z WARSZAWY, że tak głosujecie!!! Wracajcie do siebie na wieś krowy doić :D Warszawa dla Warszawiaków. Panowie z Machiny, rozumiem, że za 10 lat będziemy zmieniać twarz papieżowi i ogłaszać plebiscyty??? Pewnych symboli się nie rusza, symbol mojego miasta jest jednym z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżakuś "Machina": To my spiskujemy przeciw Syrence IP: 87.204.123.* 01.04.08, 09:52 Taa... Nowa twarz syrenki... A w kalendarz patrzyli? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. R. Re: "Machina": To my spiskujemy przeciw Syrence IP: *.st.vc.shawcable.net 01.05.08, 06:46 Panowie z Machiny: cytuje "Chcemy przywrócić warszawskiej Syrenie godność i znaczenie." Czy to znaczy, ze waszym zdaniem Syrenka, symbol walczacej Warszawy z II wojny, odznaczona Virtuti Militari w pazdzierniku 1939 roku, nie reprezentuje godnosci i nie ma znaczenia? Cos tu nie tak, panowie. Nastepny cytat: "...nudny fragment historii". Czy naprawde cala historia Warszawy i wojna, i Powstanie Warszawskie to takie nudne "fragmenty" naszej historii? Nie sadze. W Konpenhadze nikt nie zmienia wygladu Syrenki, a nie jest ona tak bardzo, jak nasza, zwiazana z historia i tradycja narodu. Trzeba pielegnowac swoja przeszlosc, zeby miec przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś