Gość: zamorska IP: *.chello.pl 14.05.08, 20:10 jak mogę się dostać z dworca centralnego na ul. narbutta? do iluzjonu konkretnie? z wyszukiwarką mzk nie mogę się porozumieć;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabia Re: dworzec centralny - ul.narbutta IP: *.chello.pl 14.05.08, 20:15 z przystanku koło Hard Rock Cafe odjeżdża 505, trzeba dojechać do przystanku Dworkowa i cofnąć się jedną przecznicę. kino będzie na rogu Puławskiej i Narbutta Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: dworzec centralny - ul.narbutta 14.05.08, 21:57 Jakiej znowu Puławskiej? Przecież Iluzjon jest w dawnym kinie Stolica blisko al. Niepodległości. Trzeba wsiąść na przystanku Dworzec Centralny 09 (kierunek Mokotów, Służewiec, pod estakadami na Jana Pawła II) w tramwaj 10, 16, 17 lub 33. Przejechać 5 przystanków (ok. 7 min), wysiąść na przystanku Metro Pole Mokotowskie. Tramwaj dalej skręca w prawo, a trzeba iść prosto Aleją Niepodległości (lewą stroną) do Narbutta i skręcić w Narbutta w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
michael112 Re: dworzec centralny - ul.narbutta 15.05.08, 13:23 Można też dojechać 118. Autobus ma przystanek przy dworcu Centralnym i dojeżdża w rejonie skrzyżowania Narbutta z Kazimierzowską. Odpowiedz Link Zgłoś
mili28 Re: dworzec centralny - ul.narbutta 15.05.08, 15:05 Ale wy kombinujecie, najlepszy dojazd 174 do przystanku madalinskiego potem przez pasy i do tylu jakies parenascie metrów potem w prawo w narbutta przy kiosku i jest iluzjon Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: dworzec centralny - ul.narbutta 15.05.08, 20:52 Co kto lubi, ja wolę nie sterczeć na przystanku i dlatego uważam, że lepiej tramwajem do Rakowieckiej (Metro Pole Mokotowskie). Od Rakowieckiej do Narbutta jest niewiele dalej, niż od Madalińskiego. Autobus 174 jeździ co 10 - 15 minut, a tramwaje dużo częściej (jest ich zresztą cztery linie na tej trasie). No i w godzinie szczytu autobusy potrafią nieźle utykać w korkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamorska ta opcja wygrała:) IP: *.chello.pl 17.05.08, 19:50 wybrałam tę opcję - dojechałam szybko i trafiłam bez najmniejszych problemów. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: dworzec centralny - ul.narbutta IP: *.chello.pl 14.05.08, 20:17 zapomniałem dodać, Hard Rock Cafe jest obok dworca centralnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamorska Re: dworzec centralny - ul.narbutta IP: *.chello.pl 14.05.08, 20:32 dzięki za pomoc! pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś