ol4 26.09.03, 12:21 Moze ktos sie podzieli wrazeniami? (ciekawia mnie raczej korporacje, tudziez generalnie miejsca pracy dla ludzi wyksztalconych) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: Gdzie warto pracowac w Wawie? 26.09.03, 13:00 tamdziez ogolnie brak ludzi wyksztalconych. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: A po co się wysilać? 26.09.03, 13:04 Zostań politykiem. Stań do wyborów. Będziesz w Warszawie pracować. Duże pensje - brak odpowiedzialności i miłe synekury na potem. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A po co się wysilać? 26.09.03, 13:10 W Wawie warto pracowac w korporacjach, to sa odpowiednie miejsca pracy dla ludzi wyksztalconych. Odpowiedz Link Zgłoś
wielce_powazny_autorytet Re: Gdzie warto pracowac w Wawie? 26.09.03, 13:15 Jest wiele miejsc, ale raczej wybrałbym korporacje. O ile masz oczywiście wykształcenie, tudzież doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Uważaj jednak bo... 26.09.03, 13:18 nazwa korporacja może mylącą być. Są w Warszawie np. korporacje taksówkowe (jedna z nich nawet ma nazwę Korpo Taxi) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Uważaj jednak bo... 26.09.03, 13:22 warto pracowac w korporacji Korpo Taxi. wszyscy sa wyksztalceni i maja zapewniona (w umowie!!!) dawke wrazen. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Uważaj jednak bo... 26.09.03, 13:23 Najlepiej pracowac w miedzynarodowej korporacji. Tam ludzie maja miedzynarodowe wyksztalcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Uważaj jednak bo... 26.09.03, 13:24 oraz miedzynarodowe wrazenia. bez cla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Tylko w kurii biskupiej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 13:26 Balangi, panienki lub chłopcy no i gorzała ! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Uważaj jednak bo... 26.09.03, 13:33 a aniela tudziez :) gdziez mialabym przebywac jak nie w centrum miedzynarodowych korporacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Uważaj jednak bo... 26.09.03, 13:44 aha wyksztalcilas w sobie podatnosc na odksztalcenia moze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Uważaj jednak bo... 26.09.03, 14:09 pracujac w miedzynarodowej korporacji handlowej ksztaltek hydraulicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Uważaj jednak bo... IP: *.acn.waw.pl 26.09.03, 22:07 zgodnie ze standardami ISO1? (o jeydna bliska mi norma) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g Re: Uważaj jednak bo... IP: *.stereo.pl 26.09.03, 15:53 I wazne miedzynarodowe telefony odbieraja.... Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia a jakie wykształcenie??? 26.09.03, 13:35 ol4 napisał: > Moze ktos sie podzieli wrazeniami? > (ciekawia mnie raczej korporacje, tudziez generalnie miejsca pracy dla ludzi > wyksztalconych) a o jakim wykształceniu mowa? bo ja znam różne fajne prace dla ludzi z wykształceniem podstawowym: podstawówka, zakład podstaw informatyki, pracownia fizykochemicznych podstaw technologii chemicznej, instytut podstaw budowy maszyn... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: a jakie wykształcenie??? 26.09.03, 13:37 Slyszalem o wyksztalconych roznosicielach mleka. Ale teraz trendy jest chyba roznoszenie czegos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: a jakie wykształcenie??? 26.09.03, 13:39 niech napisała: > Slyszalem o wyksztalconych roznosicielach mleka. Ale teraz trendy jest chyba > roznoszenie czegos innego. trzeba znać miasto, żeby nie zgubić podstaw orientacji terenowej i nie wykształcić sobie odcisków na zgrabnie wykształconych stópkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supadupafly Re: Gdzie warto pracowac w Wawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:18 W makdonaldsie można też, zwlaszcza że tam można jeszcze coś kształcić np. kotlety. A i korporacja to i międzynarodowa tudzież. Odpowiedz Link Zgłoś
maxim_01 Nie warto! 26.09.03, 17:58 Co to ma być do cholery! W Warszawie jest już więcej ludzi spoza stolicy niż Warszawiaków! Mówię wam wszyskim: WYPIERDALAĆ! Warszawa dla Warszawiaków! Chyba trzeba założyć bojówki i bic przyjezdną holote. Moze to ich nauczy rozumu! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nie warto! 26.09.03, 19:57 Daj dobry przyklad. PS. I raczej mialem na mysli wypad niz bicie kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
maxim_01 Re: Nie warto! 26.09.03, 22:16 niech napisała: > Daj dobry przyklad. > PS. I raczej mialem na mysli wypad niz bicie kogokolwiek. Faktycznie mogę dać przykład. Dla przykładu obije twoja brudną i śmierdząca morde. Bądź jutro pod kolumna zygmunta o 19. Założ podwiązki zebym cie poznal pedale. Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: Nie warto! 26.09.03, 22:46 maxim_01 napisał: > niech napisała: > > > Daj dobry przyklad. > > PS. I raczej mialem na mysli wypad niz bicie kogokolwiek. > > Faktycznie mogę dać przykład. Dla przykładu obije twoja brudną i śmierdząca > morde. Bądź jutro pod kolumna zygmunta o 19. Założ podwiązki zebym cie poznal > pedale. Ojooojooj!kobietkę będziesz lał? wstyd! Ale jeśli już,to uważaj ona zawsze w duecie z kixsią Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nie warto! 26.09.03, 23:02 Przykro mi, nie potrafie wzniesc sie na wyzyny humoru i intelektu przez was reprezentowane. Zalatwcie to miedzy soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xy Re: Gdzie warto pracowac w Wawie? IP: *.acn.waw.pl 26.09.03, 20:10 W Urzędzie Miasta albo w radzie miasta lub dzielnicy. Super dochody za nic nie robienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie warto pracowac w Wawie? 26.09.03, 20:13 Gość portalu: Xy napisał(a): > W Urzędzie Miasta albo w radzie miasta lub dzielnicy. Super dochody za nic > nie robienie. i zero odpowiedzialności Odpowiedz Link Zgłoś
kixx W Warszawie najlepiej jest nie pracować 26.09.03, 20:18 Oczywiście,jeśli kogoś stać na to Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: W Warszawie najlepiej jest nie pracować 26.09.03, 20:34 Sluszna uwaga. Ja jestem rentierem (nie mylic z rencista bo jestem emerytem), ale to jest stanowisko dla ludzi niewyksztalconych. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: W Warszawie najlepiej jest nie pracować 26.09.03, 20:59 prowadzisz rent a car? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: W Warszawie najlepiej jest nie pracować 26.09.03, 21:30 Rent a wozek inwalidzki. Odpowiedz Link Zgłoś