santakasia 13.10.03, 14:55 ale nie deszcz, tylko liście padają!!! wyglądają jak wielkie kolorowe krople. to tyle z Powiśla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumba_negro Re: gradzi... 13.10.03, 14:59 Kuleczki mocno uderzają w szyby, aż psiaki się obudziły. Straszno i ciemno. Wolałabym już "straszno i smieszno" To tyle z Ursynowa Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: gradzi... 13.10.03, 15:05 też bym uderzała w szybę, gdybym miała pieniądze na wstawienie takiej, za którą widać coś niezwykłego (teraz widzę okna w których nawet nie ma kogo podglądać) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: gradzi... 13.10.03, 15:08 Na szkle malowane. PS. Tylko maluj po wlasciwej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Już nie gradzi.. 13.10.03, 15:08 ale za to pioruńsko wieje - w ogóle jakiś horror za oknem - brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Już nie gradzi.. 13.10.03, 15:09 Bede musial sie odkuc. PS. I odkracic. Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: Już nie gradzi.. 13.10.03, 15:11 niech napisała: > Bede musial sie odkuc. > PS. I odkracic. to tyle z Wronek??? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Już nie gradzi.. 13.10.03, 15:14 niech napisała: > Bede musial sie odkuc. > PS. I odkracic. Js też mam zamiar się odkuć. Jeszcze nie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: Już nie gradzi.. 13.10.03, 15:12 a na Powiślu zaczyna padać przyzwoity deszczyk, nie mający nic wspólnego z filmami grozy Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Już nie gradzi.. 13.10.03, 15:14 Ja wczoraj zmoklem. I wyrobilem dzisiejsza norme. Dzis susze. Flaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Już nie gradzi.. 13.10.03, 15:16 niech napisała: > Ja wczoraj zmoklem. I wyrobilem dzisiejsza norme. Dzis susze. Flaszki. Ciepło? Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: Już nie gradzi.. 13.10.03, 15:17 I fought against the bottle but I had to do it drunk (Leonard Cohen też nie gardzi) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Już nie gradzi.. 13.10.03, 15:22 santakasia napisała: > I fought against the bottle > but I had to do it drunk > > (Leonard Cohen też nie gardzi) to w buddyjskich klasztorach też piją?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malidar Re: pada... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 15:16 Witam Na Targówku szaleje ulewa. Nie wiem jak wyjść z psicą, ona deszczu nie lubi a w dodatku pada w poziomie (taki wiatr), pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: pada... 13.10.03, 15:19 Gość portalu: malidar napisał(a): > Witam > Na Targówku szaleje ulewa. Nie wiem jak wyjść z psicą, ona deszczu nie lubi a > w dodatku pada w poziomie (taki wiatr), pozdrawiam musicie dobrze ustawić parasol. a pada na wszystkich poziomach?? pozdrowienia dla Targówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malidar Re: pada... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 15:31 Witam Właśnie przestaje lać na Targówku, jakieś niebieskie kawałki nieba już widać, kładę kaloszki, łapię psicę i lecimy bo może się rozmyśleć, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: pada... 13.10.03, 15:46 są różne przysłowia o miesiącach, a o październiku nie ma. u mnie tez już świeci słońce i widać dużą niebieską plamę. to wskazuje, że październik jest zmienny. ktoś ma pomysł na przysłowie?> Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: pada... 13.10.03, 15:47 W pazdzierniku jak w garncu. PS. Garcu? Pazdziernicu? Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: pada... 13.10.03, 15:50 niech napisała: > W pazdzierniku jak w garncu. > PS. Garcu? Pazdziernicu? też mie się tak skojarzyło, ale lepsze byłoby z rymem. można takie pogodowe zamieszanie skojarzyć z bałaganem i: październik - pierdzielnik, bo przeplata trochę słońca trochę grada Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: pada... 13.10.03, 15:53 W pazdzierniku jak w marcu czyli jak w garncu. PS. Garcu? Marncu? Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: pada... 13.10.03, 15:55 niech napisała: > W pazdzierniku jak w marcu czyli jak w garncu. > PS. Garcu? Marncu? to tchnie optymizmem, bo po marcu jest wiosna. chociaż ja lubię zimę, taką ze śniegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: pada... 13.10.03, 15:55 niech napisała: > W pazdzierniku jak w garncu. > PS. Garcu? Pazdziernicu? W pażdzierniku - jak w czajniku? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: pada... 13.10.03, 15:58 niech napisała: > W pazdzierniku - jaja w czajniku. Tylko ostrożnie...tam są kamienie... Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: pada... 13.10.03, 16:11 niech napisała: > Pardon. W nocniku. No i bomba! W październiku - jak w nocniku No, chyba że się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: pada... 13.10.03, 19:37 niech napisała: > W nocy nie. > PS. W niemocy? Kurczę, już nie wiem, czy to się odnosi do "przysłowia", czy do moich pomyłek.. Ps. Jak się pisze "Octopussy"? Jedno czy dwa "s"? wi-es? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: pada... 13.10.03, 19:54 > niech napisała: > W nocy nie. > PS. W niemocy? w nocy mocy Ps.deszcz Odpowiedz Link Zgłoś