Gość: YEBAĆREKLAMY!!!!!! IP: *.chello.pl 10.10.08, 22:26 brawo Kaśka!! precz z firmami-śmieciami niszczącymi przestrzeń Warszawy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szamalka Re: Popieram bojkot tych produktów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:38 Świetna inicjatywa, przyłączam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekko Rozwalić im te reklamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 09:43 wtedy będą mieli więcej z nimi kłopotu i coraz bardziej niechętnie będą je wieszać - proste. oni rozwalają nam przestrzeń publiczną - my im te szmaty, które wieszają i wydają na nie 1/10000000000 swoich dochodów. mnie też to wkurza. niech GW pokaże łaskawie jak mieszkańcy wycinają w płachtach dziury na swoje okna - np blok przy novotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamp haha studenci bojkotuja haha IP: *.chello.pl 11.10.08, 10:18 Najbardziej firmy przejma sie golodupcami. Student nie jawi sie juz jak to bywalo za moich studenckich czasow elita intelektualna, ale chołotą. Nie sadze by menelami bez grosza przy duszy przejma sie koncerny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: haha studenci bojkotuja haha IP: *.md4.pl 11.10.08, 12:41 W twoich studenckich czasach? Czyli w latach, kiedy próbowałeś dostać się na bibliotekoznawstwo w Rzeszowie albo Opolu? Nie zdałeś egzaminów, czy z miernymi na maturze nie przyjmowali nawet na to? A teraz lepiej szybko wracaj na kasę, bo takich z gó...aną maturą to nawet z Tesco wyrzucają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS-Żydzew Re: Dobra idea. Popieram bojkot reklam płachtowych IP: *.magma-net.pl 11.10.08, 18:51 Przecież kosztowne reklamy wliczone są w ceny produktów. Ja już od dawna to stosuję, bez oglądania się na innych. Każdy produkt nachalnie i w nadmiarze reklamowany skreślam z listy zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
ereta [...] 11.10.08, 16:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezczelny cham Widzisz krawaciarzu-gó...jadzie IP: *.wro.vectranet.pl 12.10.08, 09:29 Tę studentkę gorąco popieram, a takie śmiecie jak ty to łażą i wydzwaniają za mną i trują wiecznie dupę o spotkanie i przedstawienie oferty, a ja ich traktuję zgodnie z tym kim są, czyli jak g...no. Więc trochę pokory firmowy szczurku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas AMS=gazeta wybircza ,wiec zacznijmy od bojkotu GW IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.08, 22:42 To firma AMS zasmieca warszawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma_pi Re: AMS=gazeta wybircza ,wiec zacznijmy od bojkot IP: *.net.autocom.pl 10.10.08, 23:11 W artykule chodzi raczej o tzw. siatki reklamowe, zawieszane na ścianach niezależnie od tego, czy są na nich okna, czy też nie. Z tego, co pokazuje AMS na swojej stronie, nie wynika, żeby stosowali tego typu praktyki. Chociaż jest tam parę przykładów takiego zamocowania reklam, że w nocy lampy oświetlające plansze świecą ludziom prosto w okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klops Re: AMS=gazeta wybircza ,wiec zacznijmy od bojkot IP: *.chello.pl 11.10.08, 01:15 A co za roznica, czy to plachta na oknach, czy beszczelny billboard na Alejach Ujazdowskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma_pi Re: AMS=gazeta wybircza ,wiec zacznijmy od bojkot IP: *.net.autocom.pl 11.10.08, 01:25 Różnicy nie ma, dopóki nie zamieszkasz w lokalu z oknami zasłoniętymi reklamową szmatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na IP: *.chello.pl 10.10.08, 22:44 A ja proponuję bojkot 15 minutowych bloków reklamowo-zwiastunowych w polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
emarik Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na 11.10.08, 10:25 Gość portalu: Ja napisał(a): > A ja proponuję bojkot 15 minutowych bloków reklamowo-zwiastunowych w polsacie. Bloki reklamowe to zło z którym musimy się pogodzić, nie ma wyjścia. Telewizje z tego żyją. Natomiast wciskanie róznych pasków reklamowych, konkursów SMS i innego reklamowego badziewia w "tzw" czasie poza reklamami to poprostu chamstwo do kwadratu. W praktyce nie ma już czasu bezreklamowego! Zaczyna to przypominać Internet z wiecznie wyskakującymi pop- up'ami ! ZGROZA! Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na 11.10.08, 16:42 emarik napisał: > Gość portalu: Ja napisał(a): > > A ja proponuję bojkot 15 minutowych bloków reklamowo-zwiastunowych > w polsacie. > > Bloki reklamowe to zło z którym musimy się pogodzić, nie ma wyjścia. > Telewizje z tego żyją. > > Natomiast wciskanie róznych pasków reklamowych, konkursów SMS i > innego reklamowego badziewia w "tzw" czasie poza reklamami to > poprostu chamstwo do kwadratu. W praktyce nie ma już czasu > bezreklamowego! > Zaczyna to przypominać Internet z wiecznie wyskakującymi pop- > up'ami ! ZGROZA! Telewizje puszczając paski reklamowe i inne "grafiti" na filmach czy innych programach autorskich ŁAMIĄ PRAWO AUTORSKIE które wszelkie zmiany w długości,formacie obrazieidźwięku dopuszcza wyłącznie ZA ZGODĄ właściciela praw autorskich. Przoduje w tym TVP która nie reaguje na telefoniczne interwencje telewidzów uważając że jej wolno. ZAIKS i inne organizacje powinny IMIENNIE pozywać Prezesów do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na p.. IP: *.aster.pl 10.10.08, 23:03 Z bardzo podobnego powodu moja zona i ja od dobrych 5 lat bojkotujemy Danone. To bardzo proste; Ta firma przestala dla nas istniec i tylko czasami okazuje sie ze znajdujemy ja na jakichs produktach ktorych nie podejrzewalismy o zwiazki z ta firma. Np. Delicje ktore od zeszlego tygodnia nie pojawiaja sie w naszym koszyku Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Ale cos trzeba jesc 10.10.08, 23:23 Bakoma z kolei jest zalozona i w rekach postkomuchow i agentow. Co nam zostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyczka007 Je się wtedy jak coś ma jakąkolwiek wartość odżywc IP: *.acn.waw.pl 11.10.08, 07:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Ale cos trzeba jesc IP: *.aster.pl 11.10.08, 18:46 W kefirze tez widzsz agentow? Jezu, takie zycie to jest makabra jakas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz1t3r Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na IP: *.acn.waw.pl 10.10.08, 23:21 Swietny pomysl, przylaczam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na IP: *.spray.pl 10.10.08, 23:25 Popieram takie akcje. Z wymienionych marek rezygnuję z Algidy, Liptona, TV Discovery (niestety) i Hellmannsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabka20 Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na p.. IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 23:49 A co z siecią sklepów Mango? bankiem WBK? Avonem? Trusardim? Lotto? Levisem? Fiatem? TVN? Erą? Big starem? Alpinusem? itd? Odpowiedz Link Zgłoś
swiadoma.konsumentka Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na 21.10.08, 17:09 Kończę studia, pracuję, dopiero rozpoczynam nagłaśnianie moich inicjatyw. Moim celem nie jest jedynie stworzenie pokaźnej listy – każdej bojkotowanej marce/koncernowi chcę poświecić trochę miejsca, omówić, uzasadnić, przedstawić zdjęcia szpecącej reklamy albo opisać nieuczciwe/uciążliwe dla konsumenta praktyki danej firmy, a to wymaga czasu, proszę o cierpliwość. PS Bank BZWBK zasłużył sobie na obszerny post na moim blogu i na pewno się go doczeka (problem reklamy w przypadku tego banku to najmniejszy problem, jakiego doświadczyłam z ich strony) – oczywiście bank zostanie poinformowany o wpisie, jestem ciekawa reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JKM Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na p.. IP: *.chello.pl 10.10.08, 23:54 a ja bojkotuję Winiary! kilka lat temu dali ogłoszenie, że seria zup w proszku jest zarażona salmonellą i żeby wysyłać do producenta... i że oni odeślą w zamian nie skażone... akurat miałem kilka takich i im wysłałem... i co? mimo kilku telefonów - nic! Winiary - firma która ma klienta w d.... !!! od tego czasu nie daję im zarobić, i moi znajomi również... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na p.. IP: *.aster.pl 11.10.08, 00:20 wspaniale - popieram z calego serca - koniec z zasmiecaniem warszawy reklamami! Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na 11.10.08, 01:21 Gość portalu: ms napisał(a): > wspaniale - popieram z calego serca - koniec z zasmiecaniem warszawy reklamami! co??? to ty wygrałes ostatnio kilkanascie milionów w totka i teraz je rozdasz wspolnotom mieszkaniowym???? ...naprawde szlachetny gest...czekamy na fotorelacje w koszernej rotfllll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na IP: *.acn.waw.pl 11.10.08, 16:10 > co??? to ty wygrałes ostatnio kilkanascie milionów w totka i teraz > je rozdasz wspolnotom mieszkaniowym???? ...naprawde szlachetny > gest...czekamy na fotorelacje w koszernej rotfllll Nie bądź kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na 11.10.08, 16:48 mw-te napisał: > Gość portalu: ms napisał(a): > > > wspaniale - popieram z calego serca - koniec z zasmiecaniem warszawy rekl > amami! > > > co??? to ty wygrałes ostatnio kilkanascie milionów w totka i teraz je rozdasz > wspolnotom mieszkaniowym???? ...naprawde szlachetny gest...czekamy na > fotorelacje w koszernej rotfllll Jesteś członkiem Wspólnoty Mieszkaniowej? TO PROTESTUJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmiM Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na p.. IP: *.elartnet.pl 11.10.08, 00:41 Super pomysł! Jeszcze PKO BP SA, któremu nie wystarcza wielopiętrowa siedziba z olbrzymim logo przy Puławskiej (okolice Pl. Unii Lubelskiej zburzonego Supersamu i kina Moskwa), dlatego regularnie obkleja sąsiedni blok przy Goworka. Ostatnio obklejony jest cały kilkupiętrowy narożnik: i od strony Goworka i od strony Puławskiej. He,he - ja już nie mam konta w tym banku... Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na 11.10.08, 01:19 Gość portalu: EmiM napisał(a): > He,he - ja już nie mam konta w tym banku... ty miałes kiedys konto menelu??? chyba we snie...lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na IP: *.acn.waw.pl 11.10.08, 16:10 > ty miałes kiedys konto menelu??? chyba we snie...lol Nie bądź kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Konsumencki bojkot produktów - MENEL 11.10.08, 16:52 mw-te napisał: > Gość portalu: EmiM napisał(a): > > > He,he - ja już nie mam konta w tym banku... > > ty miałes kiedys konto menelu??? chyba we snie...lol Nazywasz kogoś menelem więc Sam nim pewnie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na IP: *.acn.waw.pl 11.10.08, 01:10 Ja bojkotuje juz od dawna. Olympus zaczalem bojkotowac po ich reklamie na Riwierze Discovery tez. A AMS postawila reklamy ktory blokuja widok na np. pomnik AK. Wstyd. Miasto wyglada jak z 3-go swiata przez te reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te [...] 11.10.08, 01:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Czemu pan taki wzburzony? IP: *.acn.waw.pl 11.10.08, 08:25 Czemu pan taki wzburzony? zbyt wiele ludzi popiera taki pomysł? Poruszam się po całej Warszawie i widzę, ze dziwnym zbiegiem okoliczności w mało atrakcyjnych z punktu widzenia reklamy miejscach wspólnoty jednak potrafią odnawiać kamienice/bloki bez obwieszania ich reklamami. Ujmę to tak: czasem się zdarza, że powieszenie reklamy wiąże się z sowitym wynagrodzeniem kierowników wspólnot. Stąd prosta droga do przekazania mieszkańcom informacji, że bez reklamy remont niemożliwy. A może pan już o tym wie i niepotrzebnie się tu rozpisuję? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Czemu pan taki wzburzony? IP: *.jmdi.pl 11.10.08, 10:06 Właśnie bardziej skuteczna byłaby walka od tej drugiej, "administracyjnej" strony. Naciski na wspólnoty żeby nie pozwalały wieszać reklam, czy odgórny zakaz reklam wilkoformatowych w kilku centralnych dzielnicach. (Billboardy na Białołęce czy w Ursusie raczej nikomu nie wadzą) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Czemu pan taki wzburzony? 11.10.08, 15:35 Otóż to. Chyba należałoby bojkotować skorumpowanego kierownika wspólnoty, który zarabia na reklamie, a nie zadrzeć nosa na bogu ducha winny jogurcik... No, ale jak zbojkotować kierownika żeby było medialnie i żeby Gazeta o tym napisała? Nie da się! Donkiszoteria i bezsensowne akcje lepiej się sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
swiadoma.konsumentka Re: Czemu pan taki wzburzony? 21.10.08, 17:10 Nie mam możliwości bojkotowania skorumpowanego kierownika wspólnoty, mam możliwość bojkotowania koncernu, który czasem korumpuje warszawskich kierowników wspólnot. To nie jest problem „bogu ducha winnego jogurciku”, kulek „Rafaello” czy jakiegokolwiek innego produktu. To jest problem kierownictwa koncernów, które za nic ma estetykę miasta, w którym żyję. Nie kupując ich produktów, nie dokładam się do pensji ludzi, którzy mnie codziennie obrażają, lekceważą i dokuczają uciążliwą reklamą. W związku z tym bojkotuję wszystkie wyroby danego koncernu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻO(L)IBORZ Re: Banda skretyniałych idiotów!!!! IP: *.chello.pl 11.10.08, 10:24 o odezwał się jeden ze szczurków agencji reklamowych spokojnie kolo bo żyłka pęknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony na outdoo [...] IP: *.aster.pl 11.10.08, 11:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Banda skretyniałych idiotów!!!! IP: *.acn.waw.pl 11.10.08, 16:12 > A bojkotujcie sobie cwoki...mało kogo (duzy koncern) obchodzi bojkot > produktu w wydaniu kilkuset porypanców. . Przeszkadzaja reklamy > wielkoformatowe? to qwa dajcie administracjom i wspolnotom kase z > własnej kieszeni buce. jak słysze to nieustajace plucie na reklamy > to mi sie rzygac chce od tego Inne wspólnoty jakoś sobie dają rade bez reklam więc ... nie bądź kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Banda skretyniałych idiotów!!!! 11.10.08, 16:55 mw-te napisał: > A bojkotujcie sobie cwoki...mało kogo (duzy koncern) obchodzi bojkot produktu w > wydaniu kilkuset porypanców. . Przeszkadzaja reklamy wielkoformatowe? to qwa > dajcie administracjom i wspolnotom kase z własnej kieszeni buce. jak słysze to > nieustajace plucie na reklamy to mi sie rzygac chce od tego > komuszoanarchistycznego pierdzenia. A skad kasa na remonty budynków??? z nieba > qwa spadnie? sw.mikołaj przyniesie? ..banda posrancow. mW-te ZAWIEŚ SIĘ SAM NA SZMACIE Z REKLAMAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Banda skretyniałych idiotów!!!! 11.10.08, 17:25 mw-te napisał: > A bojkotujcie sobie cwoki...mało kogo (duzy koncern) obchodzi bojkot produktu w > wydaniu kilkuset porypanców. . Przeszkadzaja reklamy wielkoformatowe? to qwa > dajcie administracjom i wspolnotom kase z własnej kieszeni buce. jak słysze to > nieustajace plucie na reklamy to mi sie rzygac chce od tego > komuszoanarchistycznego pierdzenia. A skad kasa na remonty budynków??? z nieba > qwa spadnie? sw.mikołaj przyniesie? ..banda posrancow. Nie denerwuj sie chamusiu bo ci żyłka pęknie. Pewnie niezłą kasę masz z tych reklam. Stąd te nerwy. POPIERAM BOJKOT !!! Proponuję jeszcze wlączenie do bojotu reklam zasłaniających okna w tramwajach i autobusach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ [...] IP: 80.50.230.* 11.10.08, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 01:18 Myślę, że coraz więcej osób od dłuższego czasu niezależnie od siebie prowadzi podobny bojkot "śmieciarzy". Jeśli to sie nagłośni i dołaczą kolejni (z pewnością) bilans strat przewyższy zyski ze "śmieciarskich" reklam. P.S. Wzruszyła mnie na forum rewolucyjna czujność "służb" Danona. No bo w kraju oczywiście są tylko 2 producenci jogurtu itp. Rozkoszne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 01:24 Nie podoba mi sie także umiejscowienie wielu olbrzymich bilbordów firmy AMS. Rozumiem, ze Wyborcza takze to "śmieciarstwo" bedzie tak samo napiętnować. W końcu chodzi o zasady - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biniou Re: Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na IP: *.rev.numericable.fr 11.10.08, 01:55 Rewelacyjna inicjatywa, pedze na blog i zmodyfikuje liste zakupow! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bełkot Konsumencki bojkot produktów reklamowanych na p.. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.10.08, 05:50 tralalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Kaśka bojkotuje Axe IP: *.lodz.mm.pl 11.10.08, 07:10 Czekam na rewanż chłopaków z Axe. Może zbojkotują podpaski always? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG kobieta a Axe IP: *.acn.waw.pl 11.10.08, 07:55 To kobiety odpowiadają najczęściej za domowe budżety, to one robią zakupy, one wyposażają mężczyzn w kosmetyki albo im doradzają. Jestem kobietą i bojkotuję męski dezodorant Axe - dzięki mojemu sprzeciwowi żaden mężczyzna w mojej rodzinie go nie używa. Zaskoczony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: kobieta a Axe IP: *.aster.pl 11.10.08, 18:50 Jesli masz w rodzinie facetow, ktorym wybierasz kosmetyki i robisz zakupy... To ja ci wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: kobieta a Axe 11.10.08, 18:57 Gość portalu: AG napisał(a): dzięki mojemu sprzeciwowi żaden mężczyzna w mojej > rodzinie go nie używa. Zaskoczony? ja tez nie uzywam...ale nie dlatego ze bojkotuje tylko ze to smierdzi jak preparat na karaluchy...kosmetyki dla plebsu i menelstwa z najnizszej połki w hipermarkecie adidasy,pumy,fa itp szajstwo dla bidoty.Zastapiły dawna wode "przemysławka"czy "wars" produkowana za komuny . Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Bojkot produktów reklamowanych na płachtach 11.10.08, 07:38 Popieram. Proponuję objąć bojkotem również komis samochodowy Bagdan Car, który uniemożliwia dokończenie trasy siekierkowskiej. Właściciel komisu jest po prostu aspołeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Zapłać mu z własnej kieszeni. 11.10.08, 08:27 Skoro chcesz go spłacić. Bo prawidłowo robi się tak: -plan -projekt -wykup -realizacja A debile zrobili tak: -pomysł -reralizacja -ku.re.wskie zdziwienie, że na trasie jest jakiś budynek. i zamiast zbudować na swoim terenie, doszli do kogoś, kto szanuje prawo. (a mogli go obudować drogą, tak jak robili budowniczowie amerykańskich autostrad międzystanowych (proponowali pieniądze, ale jeśli ktoś się nie zgadzał, zmieniali trasę tak, by nie musieć kupować. i to ZAWSZE okazywało się tańsze, a skutkowało jeszcze jedną rzeczą: przy następnych sporach właściciele chętnie sprzedawali, wiedząc że przypadku stawiania się wlądują pod mostyem, tfu! wiaduktem)). A teraz przeczytaj to ze trzy razy, bo tekst trudny i wieokrotnie złożony. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoroko09 Re: Zapłać mu z własnej kieszeni. 11.10.08, 15:34 troche sie zminilo ostatnio w USA. Panstwo mialo prawo wykupic jakas nieruchomosc , jesli byla ona potrzebna do budowy np, takiej autostrady. Dwa lata temu (chyba) sady zdecydowaly jednak ze wlasciciela przywatnej posiadlosci mozna z niej wyzucic nawet w tedy , gdy nie jest ona bezposrednio potrzebna panswu ale np jakies firmie prywatnej pod budowe sklepu. Dla dobra spolecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek a ja dzis jade kupic tam dwa samochody - zeby wesp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 08:52 wesprzec wlasciciela w walce z urzedasami jak nie dasz lapowki - to ci zaniza wycene i jeszcze beda napuszczac gamoni w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: a ja dzis jade kupic tam dwa samochody - zeby IP: *.jmdi.pl 11.10.08, 10:10 Jeśli więcej osób będzie go tak "wspierało" to kup sobie lepiej zaprzęg ośli bo samochodem nie będziesz miał gdzie jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: a ja dzis jade kupic tam dwa samochody - zeby 11.10.08, 17:44 Gość portalu: jacek napisał(a): > wesprzec wlasciciela w walce z urzedasami > jak nie dasz lapowki - to ci zaniza wycene > i jeszcze beda napuszczac gamoni w internecie Dokup jeszcze kilka paczek podpasek, gamoniu Odpowiedz Link Zgłoś
xfakt AMS - tablice w komisie Bogdan Car Ostrobramska 12.10.08, 01:39 Na terenie komisu Bogdan Car AMS od dawna ma chyba z pięć tablic, tak więc w żywotnym interesie koncernu Agora jest jak najdłuższe istnienie tego punktu handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Jakie rozmiary powodują zaufanie? 11.10.08, 08:05 "Firma Orsay przykleiła płachtę do kamienicy na Nowym Świecie. A to jedyna firma, której rozmiarom ufam." I jak się to mierzy? W piętrach wyskości zaufania firmy? Ile pięter zaufania ma Ferrari? A ile Dacia? Odpowiedz Link Zgłoś
qbt Re: Jakie rozmiary powodują zaufanie? 11.10.08, 08:20 "A to jedyna firma, której rozmiarom ufam" dołączam się do pytania: co to znaczy ufać rozmiarom firmy?? nie bardzo rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Jakie rozmiary powodują zaufanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 08:29 Przypuszczam, że chodzi o to, że tej osobie leżą ubrania firmowane tą marką i może kupować bez przymierzania. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te [...] 11.10.08, 23:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawe ł Bojkot produktów reklamowanych na płachtach IP: *.chello.pl 11.10.08, 09:17 przyłączam się do bojkotu, ale najlepiej, żeby Hania wreszcie zakasała rękawy i zaczęła coś w tej sprawie robić, i przestała się zasłaniać koniecznością zmiany jakiejś ustawy - czy miasto naprawdę nie posiada żadnych narzędzi prawnych, żeby zmusić firmy do zabrania tych szmat? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bojkot produktów reklamowanych na płachtach 11.10.08, 17:47 Gość portalu: pawe ł napisał(a): > przyłączam się do bojkotu, ale najlepiej, żeby Hania wreszcie > zakasała rękawy i zaczęła coś w tej sprawie robić, i przestała się > zasłaniać koniecznością zmiany jakiejś ustawy - czy miasto naprawdę > nie posiada żadnych narzędzi prawnych, żeby zmusić firmy do zabrania > tych szmat? Kto to jest Hania ? Twoja koleżanka ? W takim razie nie każdy mas do niej dostep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Smolna Bojkot produktów reklamowanych na płachtach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 09:22 Brawo! gratuluje zapraszam na Smolna do współpracy. www,smolna.eu Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis Bojkot wszystkich produktów reklamowanych !!! 11.10.08, 09:38 Precz ze smietnikami reklam z naszych miast! Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Bojkot wszystkich produktów reklamowanych !!! 12.10.08, 00:18 anathesis napisała: > Precz ze smietnikami reklam z naszych miast! niech zyje klatwa szarej twarzy,,,odrapane liszaje tynku i reklama ciagnika ursus z 1970 .roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzelm Bojkot produktów reklamowanych na płachtach IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.08, 10:00 artykul jak z propagandy PRL - anonimowy bohater w walce z kapitalistycznym oprawcą - bądź czujny wróg czuwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bojkot produktów reklamowanych na płachtach 11.10.08, 17:53 Gość portalu: anzelm napisał(a): > artykul jak z propagandy PRL - anonimowy bohater w walce z > kapitalistycznym oprawcą - bądź czujny wróg czuwa!!! Masz mętne wyobrażenie o PRL-u. Mylą ci się reklamy z propagandą. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te [...] 12.10.08, 00:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Bojkot produktów reklamowanych na płachtach 12.10.08, 00:19 Gość portalu: anzelm napisał(a): > artykul jak z propagandy PRL - anonimowy bohater w walce z kapitalistycznym opr > awcą - bądź czujny wróg czuwa!!! OOO:) jeden normalny czlowiek w tej menazerii debili. Gratzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Dzięki incjatywie Kaśki... 11.10.08, 10:16 ... napisałem list do Radia Zet: "W związku z waszą reklamą na budynku przy Krakowskim Przedmieściu i braku wyobraźni waszego działu reklamy na temat oszpecenia tej części Warszawy odwracam się od waszej stacji. Nie będę jej słuchał, będę wszystkich znajomych namawiał do bojkotu waszych programów. Pozdrawiam, Piotr" I napiszę jeszcze do kilku innych firm. Kaśka ma rację, im głośniej będziemy się domagać o kulturę w reklamowaniu produktów, tym więcej ludzi się nad tym zastanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te [...] 11.10.08, 23:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś