Dodaj do ulubionych

Koniec z nielegalnym parkowaniem

15.10.08, 16:40
Jak podaje serwis TVP Warszawa odholowywanie aut będzie dzięki
uproszczonym procedurom i nowemu sprzętowi o wiele skuteczniejsze.
miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,5812542,Koniec_z_nielegalnym_parkowaniem.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 15.10.08, 17:30
      To może niech ktoś wreszcie odholuje białego Peugeota czy Renault, który od
      początku września stoi na chodniku przy placu Trzech Krzyży, pod budynkiem
      Holland Park. Przez pewien czas miał założone blokady, teraz blokad już nie ma -
      może Straż Miejska uznała, że po zdjęciu blokad ktoś go w końcu zabierze.
      Codziennie jeżdżę tamtędy do pracy i codziennie go widzę, i tak już półtora
      miesiąca.
      • Gość: Krakus Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.eranet.pl 15.10.08, 17:35
        Dlaczego nie dzwonisz na SM?
        Możesz zgłosić anonimowo.
        Poproś o nazwisko przyjmującego i numer zgłoszenia
        • macyk Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem 15.10.08, 18:32
          SM przechodziło tamtędy dziesiątki razy i nie reagowali. Ta instytucja to porażka.
        • Gość: Maja Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 21.10.08, 21:35
          Gość portalu: Krakus napisał(a):

> Dlaczego nie dzwonisz na SM?
          > Możesz zgłosić anonimowo.
          > Poproś o nazwisko przyjmującego i numer zgłoszenia

SM to auto widziała, pisałam przecież, że nawet przez jakiś czas miało założone
          blokady. Ale muszę uzupełnić swoją wypowiedź - już go nie ma, musiało zostać
          zabrane przed końcem poprzedniego tygodnia.
    • Gość: Zlikwidować SM Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 20:16
      Niedaleko mnie, na Mokotowie SM OLEWA nielegalne parkowanie pod samymi oknami
      mieszkań. Swoją drogą teren należy do Wspólnoty Mieszkaniowej i jest odpowiednio
      oznakowany. Z resztą nawet jeśli nie ma znaku, to każdy myślący kierowca
      zastanowi się, zanim zaparkuje auto na chodniku, 30 cm od okna na b. niskim
      parterze, które jest zaledwie 1,20 m nad poziomem chodnika.

Straż Miejska na Moko tylko pamięta aby regularnie wlepiać mandaty babciom
      sprzedającym czosnek. Na tym polu się wykazuje.

SM to tylko zakłada blokady w centrum i na Czerniakowskiej - wiadomo, dzięki
      temu dba o swój wizerunek w oczach swoich szefów i władz miasta.
      • Gość: krakus Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 20:37
        Dzwoń do skutku, monituj zapisuj numery zgłoszeń. Nie anmonimowo.
        Im więcej ludzi tak robi tym lepiej.

Pomaga też zgłaszanie za pośrednictwem Policji (od nich zgłoszenia nie zignorują).

Co do olewania to prawda, ale jeżeli nikt ich nie będzie ganiał to nic się nie
        zmieni. Nikt nie każe Ci się szarpać ze sprawcami wykroczeń (chyba że lubisz),
        od tego mamy służby.
        • Gość: gość Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 20.10.08, 23:19
          Dzisiaj byłem pod Ministerstwem Sprawiedliwości na ul. Czerniakowskiej, auta
          pięknie zaparkowane gdzie się da, na trawniku itp. Można robić zdjęcia i wysyłać
          do jakichś programów satyrycznych.
          • dorsai68 na Czerniakowskiej? 21.10.08, 11:07
            • le.chujarek się chyba rozchodzi 21.10.08, 11:24
              o centrum rejestrów sądowych.
              czerniakowska 100
          • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 21.10.08, 13:11
            Ministerstwo Sprawiedliwosci na Czerniakowskiej!
            BUHAHA
            Jak zwykle samoboj,i to napisal warszawiak od kilku pokolen-
            przynajmniej sam tak o sobie pisze
            • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 21.10.08, 19:23
              Taki jest szyld na tym budynku debilu. Jak nie wierzysz to pojedź i sobie
              zobacz, to taka czerwona tabliczka pedalarzu.
              www.ms.gov.pl/kw/kw.php
              Buhahaha debilu. Zanim zaczniesz się nabijać to sprawdź debilu!!!
              • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 21.10.08, 19:49
                zostawie to bez komentarza,kazdy warszawiak wie co o tym sadzic

ps.pytanie do admina,czy ta lajza ma jakies specjalne wzgledy ,ze
                moze wyzywac innych bez zadnych konsekwencji?
                wszystkich innych sie wycina

• Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 21.10.08, 20:00
                  Zbłaźniłeś się warszawiaku od kilku pokoleń, wsiądź na swój rowerek i zrób
                  wycieczkę, Czerniakowska 100, duży czerwony szyld z napisem: Ministerstwo
                  Sprawiedliwości.
                  Wiem, że na przeprosiny nie mam co liczyć, tacy najmądrzejsi nigdy nie przyznają
                  się do błędu.
                  P.S. nigdzie nie pisałem od ilu pokoleń itp. to Twoje wymysły, jak większość.
                  • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 21.10.08, 20:06
                    DUZY CZERWONY
                    marzysz chlopcze
                    to jest oddzial Ministerstwa Sprawiedliwosci
                    Ministerstwo miesci sie w Al.Ujazdowskich
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=85944058&a=86061047
                    moze nie bezposrednio,ale te wycieczki do przyjezdych...tylko cham
                    (niestety warszawski) moglby cos takiego napsac
                    • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 21.10.08, 20:14
                      Każdy wie co tam się mieści i na ścianie wisi szyld, oddział, nie oddział, taki
                      jest szyld : Ministerstwo Sprawiedliwości... Nie chciało mi się wypisywać
                      dokładnych danych, bo przecież KAŻDY warszawiak wie co tam się mieści. Czy
                      oddział nie jest częścią Ministerstwa ?
                      Marzę o tym, żebyś zmądrzał i odwal się, zgaduj dalej.
                      • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 21.10.08, 20:22
                        zmadrzalem,szkoda mojego czasu na konwersacje z debilem
              • jan-w Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem 21.10.08, 19:53
                Gość portalu: antykixx napisał(a): nieważne i nieistotne.
                Nudny już jesteś. Teksty typy "Buhahaha debilu" świadczą wyłącznie o twoim
                prostactwie.
                • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 21.10.08, 19:57
                  A buhaha kixxa Cię nie razi? Zaczął się wyśmiewać nie mając racji i obrażać
                  mnie, tak jest dobrze ?
                  www.ms.gov.pl/kw/kw.php
                  Dla warszawiaków od kliku pokoleń wklejam linka, dla niedowiarków proponuję
                  wycieczkę, ul. Czerniakowska 100 i przeczytanie tabliczki na tym budynku.
                  • jan-w Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem 21.10.08, 20:05
                    Też razi. Ale ty dodajesz jeszcze ciągle "debilu" i przybrałeś jednoznacznie
                    negatywny nick. Jeżeli masz pretensje do kixxa wyślij do niego e-maila. Forum
                    nie służy do ciągłego czepiania się kogoś. Nudzisz.
                    • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 21.10.08, 20:09
                      Ale ja tylko wpisałem o samochodach na Czerniakowskiej 100 i pojawił się nasz
                      Einstein ze swoim mądrym komentarzem, więc niestety musiałem zejść do jego
                      poziomu, bo on inaczej nie pojmie. Sorry.
                      Mogę go nie wyzywać, ale niech nie atakuje bez powodu.
                      Zresztą zawsze można kliknąć na kosz i wycinają.
                      • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 21.10.08, 20:12
                        kiedys ktos musial kliknac na kosz ,w momencie gdy robili ci
                        przeswietlenie glowy
                        co prawda obudowa zostala...
                        • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 21.10.08, 20:15
                          Ale śmieszne, jak wszystkie twoje dowcipy.
                          • Gość: Ania Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.aster.pl 21.10.08, 20:23
                            Centralna Informacja Ksiąg Wieczystych to jest komórka Ministerstwa
                            Sprawiedliwości, a nie samo ministerstwo, które faktycznie mieści
                            się przy innej ulicy, niż ta podana przez Ciebie.
                            • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 21.10.08, 20:26
                              Dzieki,An,ale nie pisz tego samego,co ja pisze.Narazisz sie tylko na
                              wyzwiska
                              • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 21.10.08, 20:35
                                Ania w przeciwieństwie do Ciebie jest mądra i nigdy nie napiszę o niej złego
                                słowa, ona nikogo nie wyzywa jak Ty.
                              • Gość: Ania Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.aster.pl 21.10.08, 20:37
                                Taka jest specyfika forum. Trzeba się trzymać prawdy. Jeśli podaje
                                się informację, to należy ją doprecyzować. Inaczej wprowadza się
                                odbiorców w błąd. Przyznam, że po przeczytaniu wiadomości z miejscem
                                lokalizacji tego ministerstwa, też mi coś, delikatnie mówiąc "nie
                                grało", a wydawało mi się, że znam to miasto...Ataki są bezpodstawne.
                                • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 21.10.08, 20:50
                                  Niestety nie zdążyłem doprecyzować, bo pojawił się mój ulubiony forumowicz kixx,
                                  a potem już się nie dało.
                                  Reasumując chodzi o to, że mamy budynek, w którym mieści się ODDZIAŁ
                                  Ministerstwa Sprawiedliwości i pod tym budynkiem stoi mnóstwo źle zaparkowanych
                                  samochodów, w tym na trawnikach i nic się nie dzieje.
                                  W tym budynku znajduje się też Sąd Gospodarczy, po prawej stronie jest wejście.
                                  Precyzyjne informacje :( VIII Wydział Gospodarczy; IX Wydział Gospodarczy; X
                                  Wydział Gospodarczy ds. Upadłościowych i Naprawczych; XI Wydział Gospodarczy
                                  Rejestru Zastawów; XII, XIII, XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego).
                                  Jeśli nie napisałem dokładnie, to można zapytać a ja odpowiem. Inni forumowicze
                                  potrafili to zrobić, a mój ulubieniec niestety nie.
                                  • Gość: też kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.dedyki.pl 21.10.08, 20:55
                                    w zwiazku z tym nalezalo go wyzwac od debili-gratuluje wychowania
                                    • Gość: teżantykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 21.10.08, 21:58
                                      Nie znasz niestety historii naszych rozmów na forum i nic na ten temat nie
                                      wiesz. Został tak nazwany za całokształt, już w innych wątkach mieliśmy starcia
                                      i to zawsze on zaczynał od szczekania, wysyłania ludzi do budy, odpieprzania się
                                      itp. Tak on pisze i też postanowiłem z nim tak rozmawiać, bo inaczej się nie da.
                                      Te wątek to tylko mały wycinek naszych potyczek( np. wątek o piciu w parkach).
                                      Zawsze starałem się pisać bez wyzwisk itp. ale z niektórymi się nie da, po
                                      prostu. Nie mam zamiaru zbierać razów od forumowych głupków i się do nich
                                      uśmiechać, jak Kuba Bogu...
                                      • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 22.10.08, 13:58
                                        no prosze,pisz tak dalej az stanie sie to prawda
                                        a moze jakis dowod na poparcie tej tezy,bo jak na razie to
                                        praktycznie tylko ja linkuje twoje wyzwiska pod moim adresem
                                        w watku o piciu w krzakach to ty,napierw pod nickiem KAT,potem jako
                                        NIEPIJEWKRZAKACH a na koncu jako juz GOSC obrazsz wszystkich i
                                        wszystko,wiec przestan pieprzyc o tym jak to ja zaczalem ten konflikt

Niestety ,wtedy po pierwszy otarlem sie w tym watku o ciebie i teraz
                                        nawet tego zaluje.Kiedys na lace wdepnalem w krowie lajno,dosc
                                        nieszczegolny zapach ciagnal sie za mna dopoki nie umylem buta.Teraz
                                        mam podobne wrazenia
                                        • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 15:18
                                          Bez przesady, nie każdy, kto się z tobą nie zgadza, to ja.
                                          KAT to na 100% nie ja, więc nie zmyślaj kixx.
                                        • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 15:20
                                          twoje wypociny z psami i budami zostały wykasowane z wątku o piciu w parkach,
                                          sam klikałem na kosz i zostały wykasowane.
                                          • Gość: też kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.dedyki.pl 22.10.08, 15:38
                                            To dziwne,ze nie klikałeś na kosz przy wypowiedziach wzmiankowanego
                                            kata,niepije w krzakach czy swoich własnych,które sie pojawiły na
                                            samym początku tamtego wątku.
                                            Pojawiły się one duzó wcześniej niz te wycięte
                                            • Gość: teżantykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 16:25
                                              A co Ci teraz chodzi, bo nie wiem? W tamtej dyskusji kixx zaczął od odpieprzania
                                              się, potem pojechał z budą szczekaniem, psami itp. Na tamto klikałem i w końcu
                                              zostało skasowane.
                                              Jak ci nie pasuje, to też możesz klikać, wolna wola.
                                            • Gość: teżantykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 16:36
                                              Moja wypowiedź się pojawiła pod sam koniec, jako gość, czy zalogowany kixx to
                                              ten sam co niezalogowany, to była moja pierwsza wypowiedź w tym wątku. Już dużo
                                              wcześniej kixx nawyzywał tam kogoś i kazał mu wracać do budy. To zostało
                                              skasowane na szczęście.
                                              Teraz piszę podobnie do kixxa, nie będę grzeczny.
                                              • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 22.10.08, 17:44
                                                klamiesz misiu
                                                prosba do admina,zeby podal czasy tych wypowiedzi
                                          • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 22.10.08, 15:43
                                            to moze przyjrzyj sie temu co ty piszesz w tamtym watku-zrwoc takze
                                            inteligencie uwage,ze dyskusje o szczekaniu nie zaczalem.ty zreszta
                                            tez do niej dolaczyles,jak rasowy kundul,uslyszales ujadanie i zaraz
                                            przyleciales>Oczywiscie ,jesli nie jestes katem ,czy kretem,ktory
                                            wlasnie temat ujadania rozpoczal.Szczerze mowiac watpie-styl pisania
                                            jest ten sam w tych paru postach
                                            • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 16:28
                                              Nie jest żadnym katem ani kretem i Ty zacząłeś o szczekaniu itp. ja się
                                              dołączyłem później. Nic się nie działo w tamtej dyskusji i ty zaczałeś o budach,
                                              spieprzaniu itp. Jako jedyny zresztą w tamtym watku i pierwszy. Na stylach jak
                                              widac tez się nie znasz.
                                              • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 22.10.08, 17:48
                                                znow klamiesz
                                                temat szczekania pojawil sie po raz pierwszy w tym poscie
                                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=85537700&a=85544561
                                                nie bedziesz dalej brnal w te klamstwa i pisal,ze to moja wypowiedz

jestes malym klamczuszkiem z wielkim kompleksem na moim puncie,a
                                                nienwaisc po prostu cie zaslepia
                                                • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 22.10.08, 19:13
                                                  Nie każdy kto ma chello to ja, weź pomyśl chociaż przez chwilę.
                                                  Moja pierwsza wypowiedź jest o tobie czy kixx zalogowany i niezalogowany to ty.
                                                  Katy, krety itp. to nie ja.
                                                  Możesz teraz wpierać, że każdy piszący z chello to ja, ale niestety to nie jest
                                                  prawda.
                                                  Chello ma mnóstwo ludzi, za to acn.waw.pl to już mniej.
                                                  • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 22.10.08, 19:52
                                                    najpierw nie na temat
                                                    > Chello ma mnóstwo ludzi, za to acn.waw.pl to już mniej

Aster ma w trzech miastach 120 tysiecy klientow,zrodlo
                                                    www.wirtualnemedia.pl/article/2129381_Liczba_klientow_internetu_Aster_wzrosla_do_120.000.htm

chello ma w kilkunastu miastach 200 tys abonentow,zrodlo
                                                    www.filmweb.pl/UPC+Polska++rekordowa+liczba+abonent%C3%B3w,News,id=32693

dane pochodza jednak z okresow odleglych od siebie o trzy
                                                    kwartaly,nie licze,ze przyznasz mi racje,ze dla jednego miasta-
                                                    Warszawy-tych abonentow pewnie jest mniej wiecej tyle samo
                                                    twoim zdnaiem sie jednak specjalnie nie przejme,ale kazdy rozsadny
                                                    czlowiek z tym przypuszczeniem bedzie sie musial zgodzic
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=85537700&a=85851331
                                                    przypomne,ze ja ci nie wpieram,ja po prostu ide twoim sladem,kiedy
                                                    to wyzwales Bogu ducha winnego czlowieka,ktory mial to nieszczescie
                                                    ze naipsal spod acn.waw.pl
                                                    a teraz na temat,napisales,ze :
                                                    > Moja pierwsza wypowiedź jest o tobie czy kixx zalogowany i
                                                    niezalogowany to ty.

to jest klamstwo ,w tym poscie ,w ktorym rzekomo do mnie odezwales
                                                    sie po raz pierwszy napisales-cytat:
                                                    "Czy ten zalogowany kixx i ten niezalogowany to jest ten sam kixx
                                                    idiota? "
                                                    i link do postu:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=85537700&a=85851331

jest wiec oczywiste,ze to ty zaczales te wojne,zaden srednio
                                                    rozgarniety nawet czlowiek(to o rozgarnietych ludziach nie jest
                                                    oczywiscie o tobie) nie moze myslec,ze ktos ,kogo bedzie wyzywal
                                                    pusci to plazem

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
                                                    resume

jestes po prostu malym chorym czlowieczkiem znajdujacym przyjemnosc
                                                    w wyzywaniu innych.
                                                    Zegam sie wiec tradycyjnym "czlowieku ,sprawdz,czy nie pomyliles
                                                    tabletek"
                                                  • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 22.10.08, 20:07
                                                    Ja pisałem sobie spokojnie na forum na różne tematy i niestety trafiłem na
                                                    ciebie, ciężko zresztą nie trafić, skoro jesteś wszędzie.
                                                    Teraz będę pisał w twoim stylu, czyli buda itp.
                                                    Ja nie wyzwałem Bogu ducha winnego, tylko kogoś kto się podpisuje kixx i pisze z
                                                    acn. Nie wiem ilu tych kixxów już tu jest.
                                                    Ty zacząłeś wyzywać i wysyłać do budy kogoś w tamtym wątku, ja się tam wpisałem
                                                    później. Czytałem już twoje chore wpisy i już wiem kim jesteś, wiec jak piszę o
                                                    tobie debil, to ma to uzasadnienie, nie pojedynczym wpisem, ale całokształtem
                                                    twojej obecności na forum.
                                                    Będę teraz z tobą walczył na forum używając twojego języka.
                                                    Weź sobie swoją tabletkę, wsiądź na rowerek i jedź do parku popić ją chłodnym
                                                    piwkiem, koniecznie w krzakach, żeby cie SM nie dopadła.
                                                    Jeśli masz swój login kixx, to dlaczego piszesz jako niezalogowany kixx z acn?
                                                    Czyżby tych kixxów na forum było więcej ?
                                                    Jeśli ktoś pisze z acn tak ja ty, nie używa polskich znaków, obraża innych,
                                                    wysyła ich do budy, to pewnie jesteś to ty-chory człowieczek kixx. Ponad 3000
                                                    postów na forum kixxów, jesteś pracowity w tej swojej chorej obsesji.
                                                    Buda kixx!
                                                  • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 22.10.08, 20:11
                                                    genialne
                                                    masz cel w zyciu
                                                    zycze powodzenia i zebys sie mogl realizowac dzieki osiaganiu
                                                    wyznaczonych sobie celow

ps.nie zapomnij czasem zjesc jakiegos posilku i wyjsc na spacer
                                                    podobno spacery czasem pomagaja na tego typu choroby
                                                  • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 22.10.08, 20:14
                                                    Jak spotkam na tym spacerze w parku ciebie z piwkiem to na pewno zadzwonię do SM.
                                                  • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 22.10.08, 20:23
                                                    ty lepiej popros rodzine zeby juz teraz zadzwonila
                                                    polecam numer 998
                                                    poczatkowo myslalem o 999,ale sadze ze dla ciebie to juz nie ma
                                                    zadnej nadziei
                                                    lepiej wiec niech zadzwonia po Straz Pozarna-moze oni ugasza ten
                                                    plomien,ktory strawil twoj mozg
                                                  • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 22.10.08, 20:24
                                                    Oczywiście twoje na wierzchu, jak zwykle wygrałeś, masz ostatnie słowo.
                                                    Amen.
                                                  • Gość: kixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.acn.waw.pl 22.10.08, 20:29
                                                    Bog z toba
                                                    ofiara poszla spac
                            • Gość: antykixx Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.chello.pl 21.10.08, 20:34
                              I ta właśnie komórka ma na ścianie taki szyld: Ministerstwo Sprawiedliwości itd.
                              czyli jest częścią owego Ministerstwa.
                              To jest przy ulicy Czerniakowskiej 100. Wiem, że główny oddział mieści się gdzie
                              indziej i każdy o tym wie. Nigdzie nie napisałem, ze chodzi o główną siedzibę.
                              • Gość: Ania Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem IP: *.aster.pl 21.10.08, 20:47
                                Anty, dziękuję za ciepłe słowa. Właśnie chodzi o to doprecyzowanie.
                                Podałeś główną siedzibę - z innym adresem. To jest wprowadzanie w
                                błąd. Komórka organizacyjna (jaką jest Centrala), mieści się przy
                                tej ulicy, którą podałeś, ale nie ministerstwo.
    • neuroup Re: Koniec z nielegalnym parkowaniem 21.10.08, 10:48
      Ojej ojej gdzie ja posiałem mój kaktus.......
      A wyrósł mi na dłoni.
      Już widzę jak oni zakończą z nielegalnym parkowaniem.
      Niech przyjadą się do mnie na Ursynów choć raz skutecznie a nie tak, że trzeba
      czekać godzinne aż ktoś łaskawie się pojawi.
      Pozdrawiam
    • Gość: racja i jeszcze nauczyć wieśniaków parkować!!! IP: *.aster.pl 21.10.08, 13:00
      ktoś pomalował linie, ktoś ułożył krawężniki po to, żeby ich nie przekraczać!!!
      kultura parkowania w Polsce jest na poziomie Mongolii i Nauru :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka