Dodaj do ulubionych

do restauracji z psem

11.11.08, 11:38
Czy znacie jakiś knajpy do których można wejść z psem i pies ma swoje menu?
Byłem ostatnio mile zaskoczony w restauracji Biały Domek przy Boboli 11 gdzie dostałem specjalne menu dla psa, pies od razu dostał wodę a potem chrupał świńskie uchom gdy ja zajadałem się kaczką. Polecam wszystkim
Obserwuj wątek
    • Gość: Tyfus Re: do restauracji z psem IP: 212.180.160.* 11.11.08, 15:12
      Polecasz kaczkę, czy świńskie ucho.

Dziękuję.
      Nie jadam razem z psami. Kotami też nie.
      Do Białego Domku nie pójdę.
    • bobralus Re: do restauracji z psem 11.11.08, 15:32
      mieszkam 200metrow od tego bialego domku, po pierwszym poscie chcialam zajrzec,
      po drugim zrobilo mi sie nieswojo, po trzecim nie pojde na pewno. mam nadzieje,
      ze na czwarty nie trafie. gratuluje dyskretnej reklamy. to naprawde tak nie dziala.
      • Gość: Gosc Re: do restauracji z psem IP: *.bredband.comhem.se 11.11.08, 16:20
        A co Ci przeszkadza pies,ktory jest obok i wcina sobie przy nodze stolu?
        Przeciez nikt Ci nie kaze jesc z nim razem z jednej miski!A jak idziecie do
        znajomych,ktorzy maja psa to kazecie najpierw go wywisc do lasu i odkazic chate?
        Co za ludzie?Czlowieka sie bardziej brzydze niz psa.Wszyscy wiemy,ze czlowiek to
        istota,ktora ma najwiecej chrobsk w sobie a wsuwacie wszyscy po wszystkich na
        tych samych talerzach i miskach.Pomyslales o tym? Od dzis bierz swoja miske do
        knajpy bo moze jakiegos syfa zalapiesz.
        • bobralus Re: do restauracji z psem 11.11.08, 17:01
          zeby nie bylo, ja do jadania z psami nic nie mam, jak bylam w Pradze, to co
          chwila mi sie jakas slodka morda spod stolu pojawila proszac blagalnym wzrokiem
          o kawalek hermelina. super pomysl, jesli naprawde zwierzaki maja tam swoje menu.
          ale 7 czy 8 postow w ciagu jednego dnia od jednej osoby, to naprawde jakas
          psychologia mlotka i gwozdza.
    • gelbigel Re: do restauracji z psem 24.11.08, 16:41
      A do restauracji z maciorą można wejść? Czy na wejściu zatłuką na schabowe? Czy
      biały domek ma menu dla macior ? Marchew i pyry gotowane to ona lubi. Nie
      rozumiem dlaczego ludzie tak dyskryminują inne zwierzęta. W domu trzymam jeszcze
      kurki. Ale im wystraczy ziaren podsypać
    • jszafranski jesli z psem to do .... 25.11.08, 11:26
      wiekszosci "chinczykow". Tam doradza jak najlepiej go podac :)

merino13 napisał:

> Czy znacie jakiś knajpy do których można wejść z psem i pies ma swoje menu?
      > Byłem ostatnio mile zaskoczony w restauracji Biały Domek przy Boboli 11 gdzie d
      > ostałem specjalne menu dla psa, pies od razu dostał wodę a potem chrupał świńsk
      > ie uchom gdy ja zajadałem się kaczką. Polecam wszystkim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka