Gość: majka IP: 212.180.147.* 19.11.08, 11:54 Czy ktoś z obecnych zna fajne miejsce z dobrze przyrządzonym sushi na pradze południe, najlepiej z dostawą do domu???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extrafresh Re: Sushi w Warszawie 19.11.08, 15:24 Po prawej stronie Wisły to tylko 3 widzę... www.gastronauci.pl/miejsca.php?m=070000117000 Odpowiedz Link Zgłoś
nnnooonnn Re: Sushi w Warszawie 19.02.09, 23:39 yakuza na bródnie- jedzenie smaczne i maja dostawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sushi Man Re: Sushi w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 15:41 Niedawno zostala otwarta nowa knajpka Yoshi-Sushi na osiedlu SŁONECZNY STOK, al. Stanów Zjednoczonych 32. Lokal fajnie wygląda, tylko chyba zapomniano o aktualizacji strony www, na której wciąż jest informacja że otwarcie wkrótce. www.yoshi-sushi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sushi w Warszawie IP: *.warszawa.mm.pl 22.02.09, 18:03 www.nigiri.pl Odpowiedz Link Zgłoś
violeta77 Re: Sushi w Warszawie 22.02.09, 18:20 nigiri :)))))))))))))) Lepiej jednak nie ryzykować. Nie będę pisała o swoich doświadczeniach bo jestem dobrze wychowana. Chociaż może jednak powinnam ostrzec?? Odpowiedz Link Zgłoś
kreola Re: Sushi w Warszawie 28.02.09, 13:12 Nigiri stanowczo odradzam. Kiepsko przygotowany ryz, maki tak malutkie, ze mniejszych nie widzialam, slabo skrecone, slataka (ogorek z sezamem) byla niejadalna... Bardzo kiepski poziom. Duzo lepsze w Takeda na Francuskiej i maja tez dostawy: www.sushi.pl/Dostawa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiol Re: Sushi w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 15:31 Dokładnie!!! Nigiri sushi jest bardzo słabe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariannka Re: Sushi w Warszawie IP: *.chello.pl 16.03.09, 15:28 Dowiozą do Ciebie Z Soto! polecam zamawiać przez stronę www.netkelner.pl/sotosushi szybko, wygodnie, on-line a sushi pyszne i świeżutkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocham Sushi Re: Sushi w Warszawie IP: 195.117.146.* 17.03.09, 07:56 Tu masz spis wszystkich sushi barów i restauracji w Warszawie, wraz z opisami www.sybil.pl/event/resultp/city/46800/type/food/cats/130/page/4 Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwerty Re: Sushi w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 08:26 Przez kilka tygodni testowałem nigiri na stryjeńskich. przestałem bo z Bielan ciut za daleko. Może nie jest to najwyższa pólka ( np. Hana sushi)ale nie można się do niczego przyczepić. No - może faktycznie do obsługi ( lekkie gburki). Oferta "jesz ile chcesz za 60" jest super. Idąc z synem za 120 wychodzę zadowolony - w hana za to samo trzeba wysupłać ok.350. Wczoraj znalazłem w skrzynce ich ofertę z nowym lokalem - dzisiaj idę przetestować nigiri na Żoliborzu - mam pod nosem...........................:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWERTY Re: Sushi w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:11 Byłem-zamówiłem-zjadlem-zaplaciłem-wyszedłem.........:)))) I cieszę się, że na Żoliborzu/Bielanach wreszcie jest jakaś suszarnia. Potwierdzam moje poprzednie spostrzeżenia na temat tej knajpki. Opcja objedzenia się sushi za 60 zł baaaardzo mi odpowiada( wczoraj wciągnąłem dwa wielkie temaki plus 20 róznych nigiri). Lokal przestronny, świeżo odnowiony, kilka razy większy od tego na Stryjeńskich. Ale obsługa mogłaby się częściej uśmiechać.....:))) W sobotę robię replayka...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malthan Re: Sushi w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 17.03.09, 14:45 Polecam Yoshi sushi przy Al. Stanów Zjednoczonych - całkiem porządnie wykonane i smaczne, a dodatkowo jak na standardy Warszawskie dosyć tanie. Wydaje mi się, że można zamawiać z dowozem, ale nie korzystałem z tej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś