33mak 02.12.08, 09:06 Szukam w wawie sklepu z używanymi ciuchami ale marek z tzw. górnej półki i sprzedawanymi w cenach detalicznych a nie na wagę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uzman Re: Szmateks "z górnej półki" 02.12.08, 09:15 A ja szukam tanich opon używanych. Ale najlepszych marek, tych z górnej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Szmateks "z górnej półki" 02.12.08, 10:36 33mak napisał: > Szukam w wawie sklepu z używanymi ciuchami ale marek z tzw. górnej > półki i sprzedawanymi w cenach detalicznych a nie na wagę. ul.Puławska, kurde n-ru nie pamiętam na rogu sklep się zwie "Wzorcownia" i pod tym samym szyldem jest na Chmielnej. o tutaj jest coś więcej: :-) www.lumpeksy.pl/wzorcownia Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Szmateks "z górnej półki" 02.12.08, 10:50 Wzorcownia to nie takie znowu " z górnej pólki"ot droższy lumpeks(nawet bardzo drogi) ale bez żadnych rewelacji. A taki ciucholand z faktycznie drogimi rzeczami był(jest? bo dawno nie byłam) w tzw "domu bez kantów" róg Królewskiej i Krakowskiego Przedmieścia.Nazywał się chyba Nastroje. Odpowiedz Link Zgłoś
33mak Re: Szmateks "z górnej półki" 02.12.08, 10:50 Słyszałem coś o takich sklepach na Chmielnej lub Brackiej. Ale nigdy tam ich nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Szmateks "z górnej półki" 02.12.08, 11:36 Na Królewskiej, tak nazywa się "Nastroje" oraz na Bednarskiej (o ile jeszcze istnieje). Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje "Nastroje" 02.12.08, 15:40 o tutaj masz więcej: www.luxlux.pl/artykul/834/_/11 Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Szmateks "z górnej półki" 02.12.08, 11:38 Bez sensu byś chodziła do szmateksu. Tam są ubrania ściągane z trupó :(. Jeżeli chcesz fajne ciuszki ;) po naprawdę rozsądnej cenie ;) i niebanalne to polecam KDT! Pozdrówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahahahahaha Re: Szmateks "z górnej półki" IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 17:57 NO już dawno się tak nie uśmiałam,KDT,toc to Stadion w wyższej cenie,bo zadaszony.Do niebanalności tych ciuchów jeszcze bardzo daleko.Kto Ci takich głupot naopowiadał z tymi trupami????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: Szmateks "z górnej półki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 11:23 ale sie usmialam!!!! Z tych trupow oczywiscie. Jak sobie to wyobrazasz??? Idzie sobie kobitka ulica, fik upadla, umarla .... i co?,,,, rozebrali ja i ciuchy sprzedali???? Boze, ze ludzie w takie glupoty wierza!!! Szok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Szmateks "z górnej półki" 04.12.08, 11:58 Nie udawaj ze nie wiesz. Wiekszosc tych ciuchow pochodzi od grabarzy Polaków, albo namowionych przez Polakow. Maja oni dostep do trumny po ostatnim ogladnieciu ciala przez rodzine i wtedy zdejmuja ubrania. Najczesciej sa to porzadne garnitury i garsonki i te sprzedaja do sklepow typu Sunset Suits albo Bytom albo Wolczanka, ale reszta idzie do szmateksow. Wiem, bo mam znajomka ktory pracuje jako grabarz - Polscy grabarze sa cenieni i rozchwytywani na calym siwecie a przede wszystki w eurpie zachodniej. Tam jest duzo starszych ludzi i coraz wieksza liczba zgonow a w Polsce norma jest 12 zakopan na dobe podczas gdy francuskie zwiazki ustalily stawke na 5 pogrzeban a w niemczech czy austrii tureccy grabarze nie potrafia pobic granicy 8-9 pogrzeban. Ci ktorzy wyjezdzaja z Polski potrafia zrobic i 18 i 19 pogrzeban w ciagu doby roboczej a pogrzebali by jeszcze wiecej tylko cial brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfonso Caponi Re: Szmateks "z górnej półki" IP: *.ip.netia.com.pl 04.12.08, 14:48 Głupiś jak para walonek. Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Szmateks "z górnej półki" 04.12.08, 16:18 Może i głupi, ale za to wykształcony! Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Szmateks "z górnej półki" 04.12.08, 21:37 Jaaasne. A śmiertelność tam, gdzie pracują ci grabarze jest taka wielka, ze wystarcza kradzionych ciuchów na te tysiące lumpeksów w całej Polsce... Co za wyobraźnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczony Ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 23:53 Jak swego czasu bylem grabarzem i trupem, to tak wlasnie sie dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokry Re: Ma racje IP: 212.76.37.* 06.12.08, 02:28 posikałem się! :-D))))))) Gość portalu: doswiadczony napisał(a): > Jak swego czasu bylem grabarzem i trupem, to tak wlasnie sie dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Szmateks "z górnej półki" 06.12.08, 17:45 jeśli jesteś trollem, to bardzo fajna prowokacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: Szmateks "z górnej półki" 06.12.08, 18:17 A jeśli nie jest, to powokacja nie jest fajna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: Szmateks "z górnej półki" IP: *.aster.pl 04.12.08, 20:41 Jest fajny sklepik na Żelaznej przy skrzyżowaniu z Al. Solidarności ( w stronę Chłodnej) mają ciuszki Miu Miu, Prady, Chanel i dodatki. Ceny różne, ale okazyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fugofon Re: Szmateks "z górnej półki" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.08, 16:39 A ja wiem gdzie są fajne ciuszki :) --- ekostudent.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
dwa-filary Re: Szmateks "z górnej półki" 07.12.08, 17:06 Na ul.Ordynackiej był /jest?/deciuchates "Virgo" z ciuchami z Anglii,ciuszki firmowe....ale ceny z górnej półki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sortownia Re: Szmateks "z górnej półki" IP: *.poczta-polska.pl 08.12.08, 13:05 czemu szukasz z Używanymi, mozna juz w Wawie znależć sklep z odzieża na wagę i rozsądna wycenę ale z nowymi ciuchami z tzw defektem (szef , guziczek itp) i delikatnie używanymi z tzw zwrotek do sklepu ( customer return), modele aktualne, czasami takie perełki że az pijesz a nie jakieś szmaty sprzed 5 lat...bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
33mak Re: Szmateks "z górnej półki" 08.12.08, 15:57 Ale nie chodzi tu o outlety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Szmateks "z górnej półki" IP: *.fbx.proxad.net 09.12.08, 23:52 Ktos tu wypislywal farmazony o ubraniach zdejmowanych "z trupow"; Faktem jest jednak, ze sporo rzeczy trafia do lumpekow z domow zmarlych, gdy rodzina pozbywa sie dobytku, bo chce sprzedac dom. Odpowiedz Link Zgłoś