Gość: nes IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.09, 22:55 ukamienować krowę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: observer Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.acn.waw.pl 06.02.09, 23:05 Policja powinna sprawdzić, czy w momencie wypadku kierująca Renault nie rozmawiała przez telefon komórkowy Odpowiedz Link Zgłoś
rio_bravo_39 A może robiła się na bóstwo? 06.02.09, 23:12 Ponoć "robienie oka" w czasie prowadzenia samochodu jest ryzykowne ;) Współczuję ofiarom, kobicie trochę też, no bo już ma do końca życia przerąbane przez jedna chwilę nieuwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle na pewno jechała przepisowe 50km/h 07.02.09, 11:33 to piesi są sobie winni sami. powinni siedzieć w domach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom.krakus Re: Wypadek na przejściu dla pieszych IP: 79.191.169.* 06.02.09, 23:48 Po pierwsze: - dlaczego piesi nie mieli na sobie odblaskowych kamizelek? przysłowiowy "skandal w biały dzień" Po drugie: - dlaczego nie mieli kasków? Po trzecie: - po co tam pasy, po co tam się ludzie pałętają nie mogą pojechać samochodem? Po czwarte: - po co jakiś **** ustawił tam ograniczenie 50km/h. Przecież gdyby nie ono nic by się nie stało Po piąte: - dlaczego kobiety mogą jeździć autem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_b_k Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.chello.pl 07.02.09, 00:29 Co za palant zrobił tam przejście dla pieszych?W ogóle nie powinno być przejść naziemnych,tylko podziemne.A piesi nie powinni pałętać się po jezdni.POSZERZYĆ ULICĘ!ZLIKWIDOWAĆ CHODNIKI I PIESZYCH!10 PASÓW RUCHU W OBIE STRONY!PRECZ Z OGRANICZENIAMI PRĘDKOŚCI! BO JA JESTEM PAN KIEROWCA I Z DROGI CHAMY I FRAJERZY! Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Wypadek na przejściu dla pieszych 07.02.09, 10:07 Daj bardziej skrotowo: zlikwidowac pieszych. Zakaz poruszania sie po ulicy w godzinach szczytu 7-10 i 15-19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert daj spokój niewinnym krowom IP: *.aster.pl 07.02.09, 01:10 daj spokój niewinnym krowom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking Oko za oko IP: *.aster.pl 07.02.09, 05:56 Gdyby wśród tych pieszych był ktoś z moich bliskich i gdyby się okazało, że renault jechało za szybko, albo kierująca była po spozyciu alkoholu, to oko za oko, ząb za ząb, ona i jej rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lego Basiu! Kasiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 06:12 Może jednak zostańcie w domu i ugotujcie coś pysznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Fotoradar przed każdym przejściem dla pieszych IP: *.aster.pl 07.02.09, 09:20 Jak w temacie. I ustawiony bez żadnej tolerancji. Jedziesz 51 km/h - płacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigula Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.piaseczno.robbo.pl 07.02.09, 10:08 Mieszkałam w domu obok przez 30 lat. Teraz też, bywam często bo mieszkają tam moi rodzice. Kierowcy nie myślą... A tam są światła przy Solidarności, potem nieoznakowane przejście w połowie drogi i znów światła przed Halą. I naprawdę sporo pieszych, wędrujących na bazarek, do Hali... Mnóstwo emerytów z wózeczkami, którzy chodzą wolniej i mają często słabszy refleks. Jak przeczytałam o wypadku, zadzwoniłam zaraz do mamy. Bałam się że to ktoś z moich bliskich... Współczuję tym ludziom... stali spokojnie, czekając na zielone... Babka powinna dostać zakaz prowadzenia i pokryć koszty leczenia poszkodowanych. Plus, jakaś dotkliwa kara finansowa... choćby, na ofiary wypadków drogowych. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Lisicki Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.aster.pl 07.02.09, 13:17 mój Boże, nareszcie jakies komentarze nie z czapy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 13:31 Gość portalu: G. Lisicki napisał(a): > mój Boże, nareszcie jakies komentarze nie z czapy I wszystko popsułeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 13:22 Ciekawe, ile gó...ara miała na liczniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Wypadek na przejściu dla pieszych IP: 94.254.133.* 07.02.09, 20:01 Moja dziewczyna była wśród poszkodowanych. Wracała z pracy, dopiero co wyszła a biurowca, czekała na zielone światło. Widziała tylko samochód jadący "bokiem" potem ciemność. Obudziła się w karetce. Leży w szpitalu ma złamaną miednicę, obie nogi w kolanach, kość śródstopia, wstrząs mózgu. Niewykluczone że będzie operowana. Ma dopiero 23 lata. Nic nie da szukanie winnych, co jak i dlaczego. Zamiast pisać co zrobić ze sprawcą, życzcie zdrowia poszkodowanym oni tego teraz najbardziej potrzebują. Nie ważne dlaczego tak się stało, ważne aby każdy wrócił do zdrowia i mógł cieszyć się życiem. Jeżeli ktoś będzie chciał pożyczyć zdrowia mojej dziewczynie ja jej wszystkie życzenia wydrukuję i przekażę. pozdrawiam, tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Wypadek na przejściu dla pieszych IP: 195.47.201.* 10.02.09, 15:42 Z całego serca życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx-1 Dzięki chłopaki ze Straży Miejskiej.. 07.02.09, 21:46 .. przynajmniej Wy zachowaliście twarz, nie tak jak ta banda kierowców, gdzie żaden z nich nie zatrzymał się by pomóc. WARSZAWSKA ZNIECZULICA. WSTYD.!!! www.tvnwarszawa.pl/-1,1585143,wiadomosc.html www.tvnwarszawa.pl/-1,1585241,0,,znieczulica_na_warszawskich_drogach,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylachon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 21:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.spray.net.pl 08.02.09, 07:16 Mieszkam 3min od tego przejścia, co się w tych okolicach wyprawia to szkoda gadać. Generalnie to do czasu gdy warszawscy kierowcy się nie ucywilizują to powinno się tam wyłączyć strzałki w prawo na przejściach dla pieszych ograniczyć prędkość do 40 km/h i postawić duuużo fotoradarów, albo jak to jest zwyczajem w cywilizowanych krajach europy zachodniej ograniczyć do minimum ruch samochodowy w centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzydercaproSM Wypadek na przejściu dla pieszych IP: 77.236.2.* 08.02.09, 22:14 Ach te nieroby ze strazy miejskiej! Powinni ich zlikwidowac! Zamiast pilnowac porzadku publicznego paraja sie ratowaniem zycia ludzkiego! Bawia sie w lekarzy? To skandal! Nie maja uprawnien do ratowania ludzi...od tego jest Policja! Niech zajma sie bezpanskimi psami. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Jak szybko to auto jechało?! 10.02.09, 16:04 Byłem dziś na tym przejściu. Skoszone dwa słupki, złamany trzeci, ale to wszystko po _wewnętrznej_ stronie zakrętu. Jak szybko jechało to auto, skoro przy zmianie pasa wyrzuciło je na ludzi stojących po wewnętrznej? Odpowiedz Link Zgłoś