Dodaj do ulubionych

Wypadek na przejściu dla pieszych

IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.09, 22:55
ukamienować krowę
Obserwuj wątek
    • Gość: observer Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.acn.waw.pl 06.02.09, 23:05
      Policja powinna sprawdzić, czy w momencie wypadku kierująca Renault
      nie rozmawiała przez telefon komórkowy
      • rio_bravo_39 A może robiła się na bóstwo? 06.02.09, 23:12
        Ponoć "robienie oka" w czasie prowadzenia samochodu jest
        ryzykowne ;) Współczuję ofiarom, kobicie trochę też, no bo już ma do
        końca życia przerąbane przez jedna chwilę nieuwagi.
        • pavle na pewno jechała przepisowe 50km/h 07.02.09, 11:33
          to piesi są sobie winni sami. powinni siedzieć w domach.
    • Gość: tom.krakus Re: Wypadek na przejściu dla pieszych IP: 79.191.169.* 06.02.09, 23:48
      Po pierwsze:
      - dlaczego piesi nie mieli na sobie odblaskowych kamizelek?
      przysłowiowy "skandal w biały dzień"
      Po drugie:
      - dlaczego nie mieli kasków?
      Po trzecie:
      - po co tam pasy, po co tam się ludzie pałętają nie mogą pojechać samochodem?
      Po czwarte:
      - po co jakiś **** ustawił tam ograniczenie 50km/h. Przecież gdyby nie ono nic
      by się nie stało
      Po piąte:
      - dlaczego kobiety mogą jeździć autem?
    • Gość: w_b_k Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.chello.pl 07.02.09, 00:29
      Co za palant zrobił tam przejście dla pieszych?W ogóle nie powinno być przejść
      naziemnych,tylko podziemne.A piesi nie powinni pałętać się po jezdni.POSZERZYĆ
      ULICĘ!ZLIKWIDOWAĆ CHODNIKI I PIESZYCH!10 PASÓW RUCHU W OBIE STRONY!PRECZ Z
      OGRANICZENIAMI PRĘDKOŚCI!

BO JA JESTEM PAN KIEROWCA I Z DROGI CHAMY I FRAJERZY!
      • anmanika Re: Wypadek na przejściu dla pieszych 07.02.09, 10:07
        Daj bardziej skrotowo: zlikwidowac pieszych. Zakaz poruszania sie po ulicy w
        godzinach szczytu 7-10 i 15-19.
    • Gość: robert daj spokój niewinnym krowom IP: *.aster.pl 07.02.09, 01:10
      daj spokój niewinnym krowom
    • Gość: wiking Oko za oko IP: *.aster.pl 07.02.09, 05:56
      Gdyby wśród tych pieszych był ktoś z moich bliskich i gdyby się
      okazało, że renault jechało za szybko, albo kierująca była po
      spozyciu alkoholu, to oko za oko, ząb za ząb, ona i jej rodzina.
    • Gość: lego Basiu! Kasiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 06:12
      Może jednak zostańcie w domu i ugotujcie coś pysznego?
    • Gość: olek Fotoradar przed każdym przejściem dla pieszych IP: *.aster.pl 07.02.09, 09:20
      Jak w temacie.
      I ustawiony bez żadnej tolerancji. Jedziesz 51 km/h - płacisz.
    • Gość: pigula Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.piaseczno.robbo.pl 07.02.09, 10:08
      Mieszkałam w domu obok przez 30 lat. Teraz też, bywam często bo mieszkają tam
      moi rodzice.
      Kierowcy nie myślą... A tam są światła przy Solidarności, potem nieoznakowane
      przejście w połowie drogi i znów światła przed Halą. I naprawdę sporo pieszych,
      wędrujących na bazarek, do Hali... Mnóstwo emerytów z wózeczkami, którzy chodzą
      wolniej i mają często słabszy refleks.
      Jak przeczytałam o wypadku, zadzwoniłam zaraz do mamy. Bałam się że to ktoś z
      moich bliskich...
      Współczuję tym ludziom... stali spokojnie, czekając na zielone...
      Babka powinna dostać zakaz prowadzenia i pokryć koszty leczenia poszkodowanych.
      Plus, jakaś dotkliwa kara finansowa... choćby, na ofiary wypadków drogowych. :(
    • Gość: G. Lisicki Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.aster.pl 07.02.09, 13:17
      mój Boże, nareszcie jakies komentarze nie z czapy
      • Gość: gość Re: Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 13:31
        Gość portalu: G. Lisicki napisał(a):

> mój Boże, nareszcie jakies komentarze nie z czapy

I wszystko popsułeś...
    • Gość: ted Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 13:22
      Ciekawe, ile gó...ara miała na liczniku?
    • Gość: tomek Wypadek na przejściu dla pieszych IP: 94.254.133.* 07.02.09, 20:01
      Moja dziewczyna była wśród poszkodowanych. Wracała z pracy, dopiero co wyszła a biurowca, czekała na zielone światło.
      Widziała tylko samochód jadący "bokiem" potem ciemność. Obudziła się w karetce.
      Leży w szpitalu ma złamaną miednicę, obie nogi w kolanach, kość śródstopia, wstrząs mózgu. Niewykluczone że będzie operowana.
      Ma dopiero 23 lata.

Nic nie da szukanie winnych, co jak i dlaczego. Zamiast pisać co zrobić ze sprawcą, życzcie zdrowia poszkodowanym oni tego teraz najbardziej potrzebują. Nie ważne dlaczego tak się stało, ważne aby każdy wrócił do zdrowia i mógł cieszyć się życiem.

Jeżeli ktoś będzie chciał pożyczyć zdrowia mojej dziewczynie ja jej wszystkie życzenia wydrukuję i przekażę.

pozdrawiam,
      tomek
      • Gość: sylwia Re: Wypadek na przejściu dla pieszych IP: 195.47.201.* 10.02.09, 15:42
        Z całego serca życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

• xxx-1 Dzięki chłopaki ze Straży Miejskiej.. 07.02.09, 21:46
      .. przynajmniej Wy zachowaliście twarz, nie tak jak ta banda
      kierowców, gdzie żaden z nich nie zatrzymał się by pomóc. WARSZAWSKA
      ZNIECZULICA. WSTYD.!!!

www.tvnwarszawa.pl/-1,1585143,wiadomosc.html
      www.tvnwarszawa.pl/-1,1585241,0,,znieczulica_na_warszawskich_drogach,wiadomosc.html

• Gość: antylachon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 21:54
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: xxx Wypadek na przejściu dla pieszych IP: *.spray.net.pl 08.02.09, 07:16
      Mieszkam 3min od tego przejścia, co się w tych okolicach wyprawia to szkoda
      gadać. Generalnie to do czasu gdy warszawscy kierowcy się nie ucywilizują to
      powinno się tam wyłączyć strzałki w prawo na przejściach dla pieszych ograniczyć
      prędkość do 40 km/h i postawić duuużo fotoradarów, albo jak to jest zwyczajem w
      cywilizowanych krajach europy zachodniej ograniczyć do minimum ruch samochodowy
      w centrum
    • Gość: SzydercaproSM Wypadek na przejściu dla pieszych IP: 77.236.2.* 08.02.09, 22:14
      Ach te nieroby ze strazy miejskiej! Powinni ich zlikwidowac! Zamiast
      pilnowac porzadku publicznego paraja sie ratowaniem zycia ludzkiego!
      Bawia sie w lekarzy? To skandal! Nie maja uprawnien do ratowania
      ludzi...od tego jest Policja! Niech zajma sie bezpanskimi psami.
    • tom_aszek Jak szybko to auto jechało?! 10.02.09, 16:04
      Byłem dziś na tym przejściu. Skoszone dwa słupki, złamany trzeci, ale to wszystko po _wewnętrznej_ stronie zakrętu.
      Jak szybko jechało to auto, skoro przy zmianie pasa wyrzuciło je na ludzi stojących po wewnętrznej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka