Gość: obserwatorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:37 może niech ktoś poczyta te postulaty mieszkańców, bo co się wyrabia z tą komunikacja w Warszawie to woła o pomstę do nieba, te ciągłe zmiany mogą zdenerwować każdego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rio_bravo_39 a może ztm? i co się stało? 10.02.09, 20:49 Zgadza się, ale czy coś konkretnego tak Cię zdenerwowało, czy po prostu miarka się przebrała? I chyba chodzi o ztm, a nie zdm? To teoretycznie niezależne od siebie instytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: a może ztm? i co się stało? 10.02.09, 21:39 hehe jestem pewna, że jutro z samego rana Wuj Dobra Porada (w skrócie WuDePe :)) przyczepi się do tej literki D w skrócie ZDM :) tak jak się oburzał, że nie ma biletów za 10 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
rio_bravo_39 Re: a może ztm? i co się stało? 10.02.09, 21:58 Pewnie tak ;-) W każdym razie ja się nie czepiam, tylko tak z życzliwości pytam. Ciekawi mnie, czy zdarzył się jakiś wkurzający incydent, czy po prostu obserwatorce już uszami wychodzi polityka ztm. Przyznaję, że od czasu do czasu zdumiewa mnie swoimi działaniami ta instytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: a może ztm? i co się stało? 10.02.09, 22:03 mi w sumie się zawsze wydawało, że mamy dość gęstą sieć komunikacji w Warszawie i to jest naprawdę na plus dla stolicy, ale ZTM czasem podejmuje tak porażające decyzje, że z powodzeniem to niweczy. a kwestia biletów, kart etc to już zupełnie oddzielna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.777 Re: a może ztm? i co się stało? 11.02.09, 08:39 A o co się miałem oburzać? Mogłem się tylko pośmiać jak to fachowo wypowiadacie się w kwestii ważności nieistniejącego biletu. A przyczepić się nie mam o co. Koleżanka ma zły dzień, wszystko jej się nie podoba. Trudno. Może i dla niej zaświeci kiedyś słońce Jamajki :) Odpowiedz Link Zgłoś