znawca_kobiet 17.11.03, 10:59 wśród wszystkich achów, ochów, westchnień i zająknięć w Waszym Towarzystwie jedno stwierdzę aksjomatycznie: jesteście cudowne, boskie, doskonałe pod każdym względem, jestem Waszym stałym wielbicielem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_karolak Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 12:00 Co oznacza zwrot stwierdzę aksjomatycznie"? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 12:28 Moze to ma jakis zwiazek z brakiem sztywnego lacza? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 14:58 chachacha, prowokacja sie nie udala. :( a wiesz dlaczego? Bo brak Ci finezji. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 17:47 nie, czemu? mi sie nawet podobalo. szkoda ze przegapilam. Odpowiedz Link Zgłoś
moje_3_grosze Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 17:53 Anielo! Szukam Cię wszędzie! Jest gratka dla Ciebie - kolekcjonerki na po godzinach! Trzymam kciuki! PS.Jak Ci się uda - dołożę jeszcze mj login! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 17:55 sa miejsca gdzie nikt o zdrowych zmyslach nie chodzi noca ani nawet za dnia (kazik) ale pozdrawiam albowiem nie wiesz co czynisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
moje_3_grosze Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 18:02 To aż takie terytoria tu prive są...? Lepiej nie wiedzieć...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 18:03 lepiej nie. aleale czy my sie znamy? czy po prostu wieloma paszportami sie legitymujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 18:05 aniela napisała: > lepiej nie. > aleale czy my sie znamy? czy po prostu wieloma paszportami sie legitymujesz? Anielo ma droga, jakze wdzieczna Ci jestem za zadanie tego pytania. 3 grosze beda wiedzialy czemu :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 18:08 aha czyzby byly na tym swiecie rzezcy ktore mi sie jeszcze nie snily? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 18:12 a ja sie zastanawiam, czy pewne fakty, to sen czy jawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA I MILTONIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.11.03, 18:23 fakty to fikcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA I MILTONIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.11.03, 18:24 ale z grzecznosci zapytam o przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 00:13 Oczywiscie, Anielo! I w żadnym momencie się z tym nie kryłam. Moje_3_grosze ma swoje 3 grosze: rumbę, bosa_i_novę i masumę. Kiedy zaczęły się włamy, postanowiłam "zdywersyfikować portfel" Ponieważ nie zmieniam twarzy i poglądów, tylko loginy - było to proste, jak konstrukcja cepa, do skojarzenia. Okazało się, że nie dla wszystkich... Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 00:16 aaa Masuma, kolekcjonerka setek :) wybacz ale wypadlam z obiegu i wyexludowalam sie nieco z biezacego wiru wydarzen. poza tym malo bystra jestem i lubie jak mi sie kawe na lawe wylewa. byle nie za goraca. odwzajemniam pozdrowienia chlodne (w sensie: nie wrzatek) :) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 00:21 :-)))) i dlatego dzisiaj chciałam Cię naprowadzić na "gratkę" ale to już sobie wyjaśniłyśmy. PS. A ostatnie zdanie nie było do Ciebie. Do "nie dla wszystkich":-) hej! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 07:21 rumba_negro napisała: > Oczywiscie, Anielo! I w żadnym momencie się z tym nie kryłam. > Moje_3_grosze ma swoje 3 grosze: rumbę, bosa_i_novę i masumę. > Kiedy zaczęły się włamy, postanowiłam "zdywersyfikować portfel" > Ponieważ nie zmieniam twarzy i poglądów, tylko loginy - było to proste, jak > konstrukcja cepa, do skojarzenia. Okazało się, że nie dla wszystkich... > Pozdrawiam serdecznie :-) Dla wielu bylo to jasnym. Dla mnie tez, dlatego i swiadomie umiescilam wszystkie Pani loginy w jednym szeregu. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=9124550&a=9127516 A Pani rzucila sie na mnie, zem smiala..., po to by ww poscie do Anieli przyznac sie do tej oczywistosci. Pani Elzbieto, to jest Pani sprawa ile loginów Pani posiada i to tez jest Pani rzecz, jesli nie lekarza specjalisty, jesli rozmawia Pani na forum sama ze soba. Smiesznie to wyglada: 3 grosze odpowiadaja Masumie, a Rumba ripostuje Bossie i "nikomu nawet do glowy nie przyjdzie", to to tylk Pani Ela sama ze soba trajluje. Bravo, bravissimo. Proste jak cep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA I MILTONIA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.11.03, 07:34 do Buggi: zajrzalam bo jestem wscibska. rozmawia z Buggi. czy Buggi to jeden z jej paszportow? do Trzygroszowki: pozdrawiam (lubie miec ostatnie slowo pozdrowien) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 10:49 Gość portalu: aniela napisała: > do Trzygroszowki: > pozdrawiam (lubie miec ostatnie slowo pozdrowien) ;)) Miłego dnia Anielo! (chi, chi..):-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 10:33 Od pewnego czasu już konstatowałam, że twoja klasa to brak klasy. Smutne. Co mi tu za załącznik podsuwasz? Zastanów się kobieto, co piszesz i uspokój. Real ci się myli z fantazją. A na koniec - daj mi święty spokój, ok? Magiel zostaw sobie dla innych interlokutorów. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Rumba 18.11.03, 11:27 Onienie,wypraszam sobie.Ja tu jestem od robienia burd,nie Buggi. Ps.co jest w całości tak bezesensowne jak Twój post powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Rumba 18.11.03, 11:30 Pozdrawiam, Basiu. I bawmy się dalej, bo przecież o to chodzi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Rumba 18.11.03, 11:41 I zostańmy przy swoich :-) Forum to nie Farlandia. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_inaczej Re: ANIELA I MILTONIA 17.11.03, 21:47 znawca_kobiet napisał: > wśród wszystkich achów, ochów, westchnień i zająknięć w Waszym Towarzystwie > jedno stwierdzę aksjomatycznie: jesteście cudowne, boskie, doskonałe pod > każdym względem, jestem Waszym stałym wielbicielem!!! tak jak ja.one są niepowtarzalne pod każdym względem,można powiedzieć płynnie się zmieniaja w razie potrzeby,żeby wypełnić każdy zakamarek.Jak słynna praczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA I MILTONIA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.11.03, 00:07 o. nasza (mowie za Miltonie nieumocowana) zła sława siega dalej niz bysmy sobie tego zyczyly. lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 09:32 Zazdroszczę Wam tego. Lepsza zła sława, niż jej brak. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 11:21 Phi, tylko jeden wielbiciel inaczej. No to jestem rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=642&w=9002098&a=9005043 Rumba odpowiadajac masumie cyzuje ja. to w ww poscie. Wiedzac, iz zarowno jedna jak i druga to jedna i ta sama osoba (przciez potwierdzila) wyciagam wnioski. Wy tez mozecie. PS Rumba zlosnico, nie rób z wlasnej schizofreni mojego problemu. Zamykam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:16 No ja na ten przyklad wnioskow nie wyciagnelam, procz tego,ze ktos jest malostkowy i od pewnego czasu klotliwy sie zrobil. Ciekawe, dlaczego, yyyhyhy? A wlasciwie to wcale nieciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:18 O! Miltonio - Finezjo! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:21 Uderz w stol a yyyhyhy sie na nim pojawi. Czy ktos to zamawial? PS. Olej, bloto, kisiel. Wybor nalezy do was. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:29 Niektorzy pojawiaja sie niezamawiani i nieporzadani. Ale wszedzie wleza, wszystko spostponuja, wszedzie ze swoja maloscia musza sie obniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:31 Po co taka obszerna autoprezentacja? Przeciez cie znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:38 Nikt mnie w kisiel, błoto czy olej nie wciągnie - przefruwam. Nikt mnie też nie wciągnie do jakiejkolwiek kamaryli - olewam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:42 Małomówny coś dzisiaj chi, chi Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:48 Ale za to poczytać - ho ho! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re:Rumby rozmowy niekontrolowane IP: *.chello.pl 18.11.03, 12:46 rumba_negro napisała: > Małomówny coś dzisiaj chi, chi fun.from.hell.pl/2003-09-09/sponsor-glowny2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:47 niech napisała: > Po co taka obszerna autoprezentacja? Przeciez cie znamy. Stara twoja wyswiechtana spiewka, bezradne odbijanie pileczki. Tylko po to by miec ostatnie slowo, by miec to zludne poczucie przewagi. Nad kim? Nade mna? Nie rozsmieszaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:52 Dajcie spokój, spójrzcie na sponsora głównego i cheese! PS. Pędzę popłacić US-y PS2. Tylko nie pozabijajcie się tutaj w międzyczasie, bobym się popłakała :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:10 Zapomnialas: yhyhy. Czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:23 Ja, Rumba - yhyhy??? Co tu się dzieje? Ale węzeł gordyjski...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 12:55 Aha, powinno byc niepozadani. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:00 Uwielbiam jak się kłócicie. Te rumieńce, ach te rumieńce. Można pomyśleć, ę to nie ze złości, tylko z... hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:04 j_karolak napisał: > Uwielbiam jak się kłócicie. Te rumieńce, ach te rumieńce. Można pomyśleć, ę to nie ze złości, tylko z... hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi Oj Karolak Karolak:))) Lubię Ciebie bardzo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:11 Zaczynam się bać. W zasadzie to napisałbym, że ja Ciebie też lubię, zgodnie z zasadą wzajemności i zasadą Mamonia (od dawna bywasz na forum - znam Cię - więc Cię lubię), ale nie napiszę tego, żeby nie zostać posądzony o rzeczy, których nie napiszę, bo również mogłyby być wskazówką, dla rzucających podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:12 Wiem Karolak, ze lubisz, wiec to dla Ciebie zrobilam. W zamian obiecales cos pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:30 niech napisała: > Uderz w stol a yyyhyhy sie na nim pojawi. Czy ktos to zamawial? > PS. Olej, bloto, kisiel. Wybor nalezy do was. nie, ale yyyhy otwiera sie zawsze niczym parasol automatyczny, albo skrzydla kwoki nad "poturbowanymi" forumowiczklami, karmiac sie wykrzyknikami wdziecznosci typu: "Mitonio-Finezjo" Piszac "finezjo" chrzakne yhyhyhy Wasza zmijka Buggi Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:31 Yhyhyhyhy? Zapytal sie skorpion. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:33 anienie dopisze się włamywacz Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:37 pssssssss pdpowie zmijka. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:50 niech napisała: > Yhyhyhyhy? Zapytal sie skorpion. zakneblowałeś mi usta? b.jedynyprawdziwyskorpion Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:54 A ne ne. Tak sobie yhyhyhyhychnalem. To z nudow. PS. Z nudnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 13:58 ehe PS. To byla improwizacja. Niech mnie ktos poprawi jesli skixxowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 14:09 Tego nie znam. To nowość?? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 14:14 yhm PS. Uuups, przepraszam, myslalem ze jestem sam. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 18:00 Jakze zgodny chorek indywidualistow. Dowcip, lekkosc i finezja bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 18:01 Nie wspomiałaś o gracji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 18:44 Reasumując: polityka wielkomocarstwowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 20:39 Nie spodziewałem sie takich komplementów wychodzących spod tej klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re:Rumby rozmowy niekontrolowane 18.11.03, 20:44 yhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy PS. Chyba nic innego nie dotrze. Co ne ne? Odpowiedz Link Zgłoś
znawca_kobiet Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 21:33 dziękuję za udział w tym wątku szczególnie kompanii niecha, nawet sygnaturka pasuje jak ulał - jesteście poprostu żałośni! tylko usiąść i ręce załamać, szczerze wam wspołczuje kiszenia się w swoim własnym, niezbyt lotnym towarzystwie.. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca_kobiet Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 21:34 jeden j_karolak w waszym gronie to się jeszcze da lubić.. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca_kobiet Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:01 na tle waszej masy w odcieniu szaro-burym, Aniela i Miltonia wdziękiem swym i elokwencją jaśnieją niczym diamenty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ANIELA I MILTONIA IP: *.acn.waw.pl 18.11.03, 22:03 yhym Napisz jeszcze o auerolach Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:05 yhyhyhyhyhyhy PS. Cholera, cos sie zacielo. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:08 yhm Pewnie Ci klawiatura się stopiła od tego blasku bijącego z monitora Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:09 yhyhyhyhyhy PS. Nie mam monitora. Stopil sie. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:14 yhyhyhyhyhyhy PS. Nic tu juz nie ma. A mowili ze nie ma zycia na Marsie. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:21 yhyhyhyhyhy PS. Ale dlaczego po moim? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:23 hyh hyh Miejmy nadzieję A inni już wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ANIELA I MILTONIA 19.11.03, 09:31 znawca_kobiet napisał: > jeden j_karolak w waszym gronie to się jeszcze da lubić.. Miło mi z dwóch powodów: - zostałem zaliczony do miłego (acz mało lotnego) grona, - daję się lubić. Nie wiem czym zasłużyłem na te komplementy, ale mi miło. Szkoda, że nie powiedział tego znawca mężczyzn, ale i tak mi miło. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:24 wobec powzszego polecam panu piaszczyste forum nad morzem. Prosze powdychac troche jodu, bo dobrze na tarczyce robi, nie mówiac juz o zaletach obcowania w tak doborowym, przez pana zreszta przywolanym damskim towarzystwie Panien M i A. A my sie bedziemy kisic. Na malosolno Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:27 ne ne on tam zmądrzeje Bo czy może zgłupieć obcując z takimi brylantami Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:29 kixx napisał: > ne ne > on tam zmądrzeje > > > Bo czy może zgłupieć obcując z takimi brylantami "zadziobia was brylanty i diamenty." Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:29 yhyhyhyhyhy PS. Czy moge prosic o kiszone? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:40 yhyhyhyhyhyhy. PS. Przepraszam ale uzaleznilem sie od martyny. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:43 yhy, sa i tacy co maryske wola. Ja tam wole jacka danielsa. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:47 yhyhyhyhyhyhy PS. Sam nie wiem. Musze sie zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 22:56 To trzeba było napisac samo yhyhyhyhy To takie inteligentne Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: ANIELA I MILTONIA 18.11.03, 23:02 no i byśmy zapomnieli o uniwersalnym yhm Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ANIELA I MILTONIA 19.11.03, 09:33 A tak w ogóle, to czy móglby mi ktoś wytłumaczyć, o co tu chodzi. Bo coraz mnie rozumiem z tego, skąd inąd, sympatecznego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ANIELA I MILTONIA 19.11.03, 09:47 poniewaz Znawca Kobiet zna sie jedynie na kobietach i od odpowiedzi na pytanie o "aksjomatycznie" sprytnie sie wymigal, odpowiedzi udziele ja. Karolaku, aksjomatyczny to innymi slowy odnoszacy sie do podstawowej prawdy, a aksjomat to pewnik, rzecz oczywista i niewymagajaca udowadniania. Mysle, ze Pan Znawca nieswiadomie uzyl tego okreslenia, nie zapoznawszy sie uprzednio z tegoz definicja. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ANIELA I MILTONIA 19.11.03, 10:06 a ne ne . to ja zrozumialem, mi chodzi o dziwaczna forme postow stosowana w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ANIELA I MILTONIA 19.11.03, 10:10 yhyhy, to ja malo widac intelYgentna jestem, bo nie wiem, na czym polega dziwacznosc postow w tym watku. Moze przyblizysz mi ten problem, bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA I MILTONIA IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.11.03, 20:10 a ja sadze ze to zalosne. zachichcze wiec zazenowana: hi hi hi hi a nastepnie oddale sie wyczyscic obuwie albowiem nie spodziewalam sie ze mozna tak zabagnic watek w jeden dzien i niestosownie obuta przybylam Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 19.11.03, 20:13 yhyhyhyhyhy PS. To dla pani, pani Marcos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA I MILTONIA IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.11.03, 20:17 hi, hi, hi, hi (dedykuje staranna interpunkcje Tworcom tej czkawki) bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA I MILTONIA IP: 213.199.192.* 20.11.03, 11:59 nie wiedzialam ze mam az tylu epigonow. dobrze ze sa tacy malutcy, w przeciwnym wypadku nei zmiesciliby sie na jednym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ANIELA I MILTONIA - PYtaNIE 20.11.03, 14:46 Odnoszę wrażenie, że nie darzycie się sympatią. Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA - PYtaNIE 20.11.03, 14:51 yhyhyhyhyhyhy PS. To twoja wina. Ty obdarzasz ludzi sympatia za kilka osob, wiec niektorzy musza sobie odpuscic. Zeby nie przesadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ANIELA I MILTONIA - PYtaNIE 20.11.03, 15:08 Obdarzam? Czyli mi ubywa. Ok. Czas z tym skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA I MILTONIA - PYtaNIE IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 16:55 hi, hi, hi, hi, to co mowisz Karolak jest takie zabawne ze az mam od tego łaskotki. W tym miejscu postawie trzykropek ... - bo to miejsce na przemyslenia. ci co nie mysla maja w tym miejscu wolne. cwiczcie w tym czasie wciskanie literek "h" oraz "y". sukcesow zycze, a. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 17:03 Gość portalu: aniela napisał(a): > nie wiedzialam ze mam az tylu epigonow. dobrze ze sa tacy malutcy, w przeciwnym > > wypadku nei zmiesciliby sie na jednym watku. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ hyhyhyh Epigoni mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA I MILTONIA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 17:10 niestyety tylko tak wygladaja. ta karlowatosc to nie zanik ale ich stan naturalny :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 17:21 przed Wami jeszcze odkrycie ze ilosci w jakosc zamienic sie nie da. ale nie trzymam kciukow bo mi lakier odprysnie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 17:37 kontynuowalabym te kurtuazyjna wymiane zdan gdyby nie to ze mi sie nie chce. mam nadzieje ze zaraz dolaczy do Ciebie reszta stada, czujcie sie jak u siebie. wyrazow zadnych nie zalaczam z lenistwa oraz innych przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 17:46 Yhyhy Standardowa odpowiedź Zapomniałaś o "bez odbioru" Ps.Uważaj na karoserię,bo sie marszczy Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 18:50 yhyhyhyhyhyhy PS. O kurwa! To straszne. Musze sie zgodzic z jemiola. Ilosc faktycznie nie zawsze przechodzi w jakosc. W jej przypadku przeszlaby w nicosc. Gdyby nie wierna banda frustroli. PS2. Powyzszy PS dedykuje nielubiejacym band. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 18:58 a gdzie są ujadajace chorki? (Rumba, mowie nie do a kolo Ciebie- zastrzegam na wszelki wypadek :) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 19:03 Z reguły chi-chi-choczę, ale teraz całą gębą: chachachachaaaaaa....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 19:07 Tak nie wypada. W gosciach u jemioly. A wiec wszyscy razem: yhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 19:24 A może by tak wszyscy razem - pod jemiołę?..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 19:30 z tymi starymi grzybami? fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
pan-biczes Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 19:33 LESBY!!!!!1 Spadajcie na prywatne (najlepiej ukryte) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 19:31 No i pojawil sie. Jaki wodz taka banda. Co jemiole w ogole nie przeszkadza - nawet udokumentowani schizole jej odpowiadaja - lepszy rydz nic nic. A gowno niz rydz. PS. A teraz zarechocze: yhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 19:33 za dużo dzisiaj wyhyhyhyhyhynąłeś, a może się po prostu jąkasz Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 19:37 Nie chcecie bigosu i buzi pod jemiołą, to nie!:-) Wolicie banda bandą o bandę? Proszę bardzo:-) PS. Zmykam bo jeszcze znowu oberwę :-) PS1. Ale podglądać będę chi chi Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 19:40 Siadaj w loży honorowej. Wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: ANIELA I MILTONIA 20.11.03, 19:45 Jak wiatr! Powieję Wam, bo nie można żyć bez powietrza :-) - Odpowiedz Link Zgłoś