Gość: Mysza IP: *.stat.gov.pl 17.02.09, 14:44 polećcie którąś, bardzo proszę, na kolację z zagranicznymi gośćmi... Senator? Rycerska? A może u Dekerta albo Świętoszek... Czy może Sekret? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: restauracje na Starówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 18:44 z tych co wymieniłaś to chyba Senator, tradycyjne polskie jedzonko, smaczne i obsługa miła. Odpowiedz Link Zgłoś
foxie777 Re: restauracje na Starówce 22.02.09, 19:28 Ja bedac w POlsce zawsze odwiedzam Kamienne Schodki i jestem bardzo zadowolona.Kaczka pyszna,nastrojowo i jest klimatyzacja. Polecam.Jest tez na Podwalu restauracja gdzie serwuja wspaniala golonke, ale nie pamietam jak sie nazywa. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjadacz Re: restauracje na Starówce IP: *.centertel.pl 06.05.10, 21:08 oczywiście... pracowałem w tej restauracji "Kamienne Schodki"i to co tam się dzieje woła o pomstę do nieba... jedzenie jest niezbyt świeże i kilkakrotnie mrożone... dodatki i dekoracje do dań, jeśli nie są naruszone wracają z powrotem na salę oczywiście dla innego gościa... jestem ciekaw co na to SAN-EPID... Życzę smacznego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: restauracje na Starówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:19 taa.... a U Dekerta nie ma polskiej kuchni? Rycerska i Swietoszek to pewnie niemiecka i francuska kuchnia? Jak chcesz jolu na sile cos napisac, to pomysl troszke... Albo idz do Sphinxa - polska firma z Lodzi wiec kuchnia zapewne zydowska... Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: restauracje na Starówce 23.02.09, 11:34 Myszko..... micmakow@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: restauracje na Starówce 01.03.09, 19:58 Ja z restauracji na Starówce dla zagraniczniaków polecam Polkę, restauracje Gesslerowej, znakomite jedzenie, piekny wystrój, niewygórowane ceny. Chenoa restaurantica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: restauracje na Starówce IP: *.acn.waw.pl 29.05.10, 15:08 Z tym, ze "Polka" nie wyglada i nie serwuje jedzenia resturacyjnego. Bardziej jest gospoda, taka ma kuchnie i wystroj. Ma byc prosto i pozywnie. Porcje jak dla gornika, wielu ludzi to lubi. Pododnie jak polecana powyzej "Kompania Piwna" przy Podwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: restauracje na Starówce IP: 85.254.57.* 29.05.10, 18:23 Nie wiem jak blisko poznales -las potrzeby gornikow. Chyba jakis kierowca TIRa cie oszukal, ze jest gornikiem. Potrafisz wskazad roznice w definicji miedzy restauracujnym a jedzeniem z gospody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carolla Re: restauracje na Starówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 10:16 Wczoraj podczas spaceru po Krakowskim Przedmieściu odkryliśmy nową restaurację. Zachęciły nas piękne wnętrza i niewygórowane ceny, więc postanowiliśmy zjeść tam obiad. Jedzenie rewelacja - typowa polska klasyka ale za to w jakim wykonaniu! Wszystko świeżutkie, smaczne i pachnące - palce lizać. Restauracja nazywa się Delicja Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: restauracje na Starówce 05.04.09, 19:32 odkryliscie nowa restauracje? no to gratuluje ! coprawda, od 2 kwietnia restauracja jest vis a vis Palacu Prezydenckiego, nie zmienia to faktu, ze nazwa "Delicja Polska" nie jest obca warszawiakom.... ot, przeniosla sie z Koszykowej i tyle tu z odkrycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirraf Re: restauracje na Starówce IP: 62.29.174.* 07.04.09, 08:59 Na ul. Podwale polecam Kampanię Piwną bardzo dobre jedzonko, duże porcje i niewysokie ceny, jednakże może być minusem gwar oraz mnóstwo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: restauracje na Starówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:50 "kampania piwna" ? nawet chlopcze nie wiesz, co polecasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: restauracje na Starówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 22:33 Polecam restauracje u Dekerta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek lef Re: restauracje na Starówce IP: *.chello.pl 10.05.10, 13:24 polecam restaurację POD SAMSONEM na Freta, o dobrej kuchni, przystępnych cenach świadczą ..kolejki w oczekiwaniu na stolik (w sezonie). Znam prawie wszystkie, ale nie ma to jak chrupiący schabowy w restauracji z akcentami kuchni żydowskiej, bo i takie potrawy tam są. Świetne makarony włoskie pod rożnymi sosami jadałem też kiedyś na Nowomiejskiej róg Krzywego Koła - nazwa mi uleciała. Na Freta ale na wysokości Rynku Nowego Miasta polecam także Fret a'Porter zupa cebulowa zaskoczyła mnie tak pozytywnie, że drugiego nie wspomnę choć też pyszne było. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: restauracje na Starówce 11.05.10, 08:26 Odgrzewanie postu z lutego 2009 - gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś