Gość: turtle IP: 217.11.133.* 23.06.01, 00:00 do Warszawy maja przylaczyc Wesola, Sulejowek i Halinow. co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alek Re: przyrost IP: *.dialup.tiscalinet.it 23.06.01, 00:00 I bardzo dobrze. Spojrzcie na mapy innych polskich miast. Niekiedy polowa powierzchni to sa wsie i tereny niezurbanizowane, np. Gdansk, Wroclaw, Lodz, Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: przyrost IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 Gość portalu: turtle napisał(a): > do Warszawy maja przylaczyc Wesola, Sulejowek i > Halinow. co o tym sadzicie? Już o tym pisałem kiedyś, ale nie słyszałem, że Halinów też chcę. Ale jeżeli to dobrze - zawsze to więcej ludzi w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihau Re: przyrost IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 I więcej radnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEchita Re: przyrost IP: *.icom.ca 25.06.01, 00:00 Gość portalu: turtle napisał(a): > do Warszawy maja przylaczyc Wesola, Sulejowek i > Halinow. co o tym sadzicie? Chyba wawke do Wesolej. Ale i tak jak 4 wiochy sie polacza to powstanie tylko wieksza wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś