Gość: rakoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 07:58 Ale wielkie halo... Co jakiś czas na Allegro pojawia się ta mapa. Ja za swoją zapłaciłem niecałą stówkę. Napiszecie o mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stary.gniewny Ostatnia mapa komunikacji przed wybuchem wojny IP: *.acn.waw.pl 20.04.09, 08:04 Hmm... o trasbusie nie słyszeli? www.trasbus.com/kom1939.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowany Ostatnia taka mapa IP: *.ztpnet.pl 20.04.09, 09:37 Uwielbam mapy w postaci książeczek. Nareszcie się je w Polsce drukuje, bo klient wymaga i płaci. Te w postaci ciągle łamiących się na zgięciach płacht są NIE-PRAK-TY- CZNY-MI jednorazówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka kurka wodna 20.04.09, 09:42 przed wojną linią tramwajową z Puławskiej do koscioła sw.Boboli zbudowali w pol roku.Ale wtedy nie było rzadow najgenialniejszej partii milosci,ktora z Bufetową na czele kupkę zrobi predzej,niz zbuduje jakis kawałek nowych torow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: kurka wodna IP: 195.8.217.* 20.04.09, 10:25 Wszędzie musisz dodać swoje dyrdymały. Kaczyński tez nic nie zrobił, ale jakoś o tym nie piszesz. A prawda jest taka, że Warszawa od czasów Prezydenta Starzyńskiego (celowo piszę z dużej litery) nie ma i nie miała gospodarza, tylko różnych figurantów, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Zeskanujcie tą mapę!!! 20.04.09, 09:57 Niech ZTM zeskanuje tą mapę i wrzuci do internetu. Niech wszyscy zainteresowani mogą ją obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Czasem warto zaglądać do księgarni 20.04.09, 12:24 W roku 2004 pojawił się w księgarniach plan: "WARSZAWA PRZEDWOJENNA PLAN MIASTA z 1939 r. 1:25000 W GRANICACH ROZSZERZONYCH W 1938 R. TRAMWAJE I AUTOBUSY Z LATA 1939 R., SPIS ULIC". Odpowiedz Link Zgłoś
noprofulgo Re: Zeskanujcie tą mapę!!! 20.04.09, 21:12 Nie zrobią tego bo musieli by przyznać że przed wojną potrafili a oni ni chu chu. Bo są silni zwarci i gotowi - do żarcia i do premii Odpowiedz Link Zgłoś