Gość: ja IP: *.client.attbi.com 04.12.03, 01:32 Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Nowy odcinek Topolowej 04.12.03, 08:20 Gość portalu: ja napisał(a): > Dziekuje Szkoda tylko, ze Mehoffera między Topolową i Modlińska nadal jest wąska, a przecież gdy rok temu remontowano tą ulicę należało pomyśleć o jej poszerzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Nowy odcinek Topolowej IP: 213.25.91.* 04.12.03, 09:12 Chciało by się krzyczeć hurra, jednak mi głos więznie w gardle. Codziennie mam wątpliwą przyjemność wracac ulicą Topolową do domu (odcinek między Strumykową a Odkrytą ) ten krótki odcinek jest zastawiony samochodami które stoją na wąskim chodniku, jest tam owszem znak zakazu parkowania ale (zgodnie z nowymi przepisami) obowiązuje on tylko do wjazdu na osiedle akacje (przepisy się zmieniły nowych znaków nie ustawiono - straż miejska rozkłada ręce), dalej niestety trzeba często chodzić trawnikami bowiem większa część chodnika to parking. A więc wypada mi pozdrowić: Służby Miejskie odpowiedzialne za oznakowanie, oraz SZANOWNYCH użytkowników parkingu na chodniku ?????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Nowy odcinek Topolowej IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 04.12.03, 09:55 Wielkie HALO - jezdze tamtedy juz od 3 miesiecy, tylko oficjalnie otwierac sie nie chcialo wladzom wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emhyr Re: Nowy odcinek Topolowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 15:38 Moze ksiadz z kropidlem dopiero teraz mial wolne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Nowy odcinek Topolowej IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 22:06 a kto nadał taką nazwę ulicy na końcu warszawy? topolowa to historyczna nazwa alei niepodległości Odpowiedz Link Zgłoś