zwierz.alpuhary 19.05.09, 10:59 znacie jakieś miejsce w okolicy, gdzie można coś takiego załatwić? Szukąłem w Panoramie Firm, ale najbliższy taki zakład znalazłem przy Zaruskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmuerte1969 Re: Regeneracja tonera 28.05.09, 13:17 Tez chetnie bym sie dowiedzial, czy jest cos takiego w okolicach. Znam jedna firme/sklep, ale jest na ul. Dabrowskiego na gornym mokotowie. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Regeneracja tonera 28.05.09, 21:06 ja znalazłem w Panoramie Firm jedną firmę na Zaruskiego a drugą chyba w Al. KEN. Tymczasem w Komputroniku bestmolowym powiedzieli mi, że przy zakupie nowego tonera mają obowiązek przyjąć stary (ogólnie mają obowiązek przyjmować stary sprzęt przy zakupie nowego i to robią, już to kilka razy u nich testowałem). Może więc w końcu pójdę do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Epilog 05.06.09, 18:04 no więc wymieniłem toner w Komputroniku. Zjawiłem się we wtorek, ale wtedy odpowiedniego tonera nie było. Pan go zamówił dla mnie i powiedział, że będzie w czwartek. I tak rzeczywiście było, wczoraj odebrałem i zapłaciłem a stary toner przyjęli ode mnie jeszcze w wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś