qw994 19.08.09, 23:27 ... wszystkie prywatne fora? Bo z naszego jakoś często wątki wylądowują na głównej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:28 taaa :/ mnie to trochę przeraża momentami ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:30 moich wątków chyba nie czytają;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:34 wolałabym, żeby i moje były mniej widoczne :> Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:36 coś Ty, cudna pyskówka, zupełnie jak na FK :) W moich wątkach to sie prawie nikt nie wpisuje tutaj, zazdraszczam :) Czasem lubię sobie paznokcie postrzępić na klawiaturze. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:42 no ja nie lubię wdawać się w pyskówki, no chyba, że muszę :> i nie lubię się też powtarzać, a musiałam to dzisiaj do urzygu robić... ale cieszę się, że się dobrze bawiłaś Ty wyzwolona kobieto :P Odpowiedz Link
omlet.schabowy Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:47 Nie musiałaś. Twoja odpowiedzialność za wątek skończyła się, kiedy pojawił się na głównej. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:52 teraz mi to mówisz? :P poza tym nie lubię jak ktoś z uporem maniaka dokonuje nadinterpretacji Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:48 heh, ja nie ogarnęłam całości, a Ty pewnie tak. W cudzym wątku to jak w życiu, lepiej sie człowiek bawi :( Przyznaję ze wstydem. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:54 Ogarnęłam większą część, ale całość to i mnie przerasta ;) Odpowiedz Link
omlet.schabowy Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:42 A co, czytasz to, już się tną o tą kawkę? Ja odpuściłem, 300 wpisów to prawdziwy repellent. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:39 Dziś było ciężko momentami :) Z jednej strony cisza i spokój są nudne z drugiej daję jednak komfort. Odpowiedz Link
bertrada Re: Czy moderatorzy czytają... 19.08.09, 23:47 Nie czytają. Żeby coś trafiło na główną to trzeba to zgłosić. ;P Ale prawdopodobieństwo, że tam trafi jest nikłe i zazwyczaj nic nie trafia. Ale widzę, że ostatnio zastój na innych forach, to wklejają jak leci. ;D Odpowiedz Link