Gość: dddd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 15:51 "Na śródmieściu" LOL! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Chciał sprzedać kanarowi kradzione rowery IP: *.acn.waw.pl 27.06.09, 19:25 Nie wiem z czego się śmiejesz bo to poprawna forma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Chciał sprzedać kanarowi kradzione rowery IP: *.acn.waw.pl 27.06.09, 21:25 Co by nie mówić - (nasz) świat jest piękny! News mnie szczerze uśmiechnął Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Kanarowi?! 27.06.09, 21:51 Skoro już zamiat słowa kontroler biletów piszecie kanar, to policjantów nazywajcie psami, a pracowników służby więziennej klawiszami, panowie pismaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec Re: Kanarowi?! IP: *.chello.pl 28.06.09, 09:12 a Kanap pewnie za chwilę uśmiechnie się do Papugi. Piguła zmierzy mu puls, a na koniec wsadzą do do suki i pojadą ( nie wiem jak się mówi grypserą więzienie) do paki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernesto Chciał sprzedać kanarowi kradzione rowery IP: *.aster.pl 27.06.09, 22:45 Kanarowi się sprzedaje bilet nie rower. Elementarny brak manier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Chciał sprzedać kanarowi kradzione rowery IP: *.chello.pl 28.06.09, 00:48 Kanarowi - dobra forma. Już blisko do "sku...elowi";-) Odpowiedz Link Zgłoś