Gość: Piotr IP: 217.11.134.* 23.12.03, 08:22 Zostawcie palmę w spokoju. Jest w pięknym i reprezentacyjnym miejscu. Koło niej przejeżdża wielu turystów. Kto pojedzie na prowincję podziwiać naszą Warszawską palmę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbkk Re: Białołęka 23.12.03, 09:53 Jak postawią donice to ja współczuję kierowcom autobusów :( A jeśli chodzi o samo rondo, to od momentu zrobienia poprawiane było co najmniej 3 razy - nie ma to jak super jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisiekK Sztuczny problem... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 23.12.03, 13:30 I co z tego, ze przejezdzaja? Skoro jest bruk to jezdza. Piesi tam nie laza. Jak przeszkadza, to postawic policje niech wwala mandaty. Wielokrotnie wiedzialem jak duzy woz z przyczepa dzieki takiej budowie ronda mogl swobodnie przejechac. Zadnych donic, przebudowy i innych gadzetow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja jeszcze z 50 lat... IP: 207.13.167.* 23.12.03, 16:49 I moze polaczki dobija do ogona Europy? Takie ronda sa wszedzie w UK, i oni umieja z nich korzystac. W koncu jeszcze pare lat temu przecietny Polak nie umial skorzystac z toalety przy autostradzie w RFN, wiec trzeba byc dobrej mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
cleon a kto zaprojektowal te zawijasy na Topolowej? 30.12.03, 14:38 kawalek drogi a zakrety takie ze przy odrobinie lodu na asfalcie samochody tancza jak na balu. A widzial tam ktos "solniczke" albo inny plug jak byl lod??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIRAT Re: Białołęka IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 05.01.04, 14:36 PAN JAREK NIECH SOBIE ZNAJDZIE JAKIES ZAJECIE A NIE WYSTAWIA DUPE PRZEZ OKNO I OBSERWUJE RONDO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Białołęka IP: *.bp.com.pl 07.01.04, 10:24 nie rozmumiem tego problemu? komu to przeszkadza? sama tak jeżdze bo jest to rondo pół przejezdne a wiec mogę? i po co utrudniac życie innym? Odpowiedz Link Zgłoś