Dodaj do ulubionych

Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób

IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 23.12.03, 09:23
Obserwuj wątek
    • bluela Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób 23.12.03, 23:42
      Pod wojskowym namiotem z bigosem i kiełbaskami.
      • bluela Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób 30.12.03, 12:22
        Władziu, kolega stuka z domeny "gov.pl" to pewnie money jest :-)
        ...chyba, że stuka nielegalnie zamiast sprzątać ;-)
        Pytanie może tyż wskazywć, że on "nie nasz jest" znaczy sie nie Warszawiak.
    • Gość: władek Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób IP: *.acn.waw.pl 29.12.03, 17:12
      Jacku!
      Mój znajomy papuga zawsze mawia,że albo tanio albo dobrze.?Nie sprecyzowałeś
      jednak, co dla ciebie oznacza niedrogo.Jeśli miałeś na myśli sumę ok 20
      tys.zl.to ok, poniżej tej sumy możesz urządzać Św.Komunię.
      Człowiek nie bierze ślubu co miesiąc, zazwyczaj urządza się swoje wesele raz w
      życiu.
      NA WESELU SIĘ NIE OSZCZĘDZA!To nie bal maturalny,ta impreza zostaje w pamięci
      na całe życie, powinna być na maksa wypasiona.Przynajmniej ten jeden raz w
      życiu nie należy kutwić.
      • Gość: nini Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób IP: 217.11.141.* 31.12.03, 13:33
        zastaw sie a postaw sie? buhahhahha
        • Gość: władek Do Nini IP: *.acn.waw.pl 04.01.04, 19:12
          Ty pewnie należysz Nini do dusigroszy,którzy kutwią na czym się da.Nie chce mi
          się rozpisywać,ale uważam,że jak bierze się ślub trzeba być już chociaż trochę
          dorobionym,inaczej jest to żałosna dziecinada.Wiadomo,że często w urządzeniu
          wesela pomagają rodzice i nie powinni żałować kasy na tę wyjątkową imprezę.
          • mike_ Re: Do Nini 18.11.04, 13:32
            Pod warunkiem, że dodatkowo nie trzeba jeszcze kupić mieszkania, urzadzić itd
            itp. Więc dla mnie zbędne jest wydawanie full kasy na jeden wieczór jak można
            za to np lepiej urzadzić mieszkanie....I jak napisałem - jest to tyko jeden
            wieczór i wydanie na to 40 tysięcy jest mocną przesadą...no chyba, że ktoś nie
            ma co robić z kasą to wtedy czemu nie...
    • Gość: adzia Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 07.01.04, 13:40
      za 120 od osoby moze być? - liczac bez alkoholu
    • Gość: rodowitywarszawiak Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.01.04, 13:35
      Niestety nie polecę Ci żadnego lokalu, bo właśnie sam poszukuję przyjemnego
      miejsca na wesele. Jedno, co mogę powiedzieć, to raczej licz na znajomych, niż
      rady z forum. Jak widać - ludzie pomocni nie są. Patrząc na to, co wypisują,
      powoli zaczynam żałować, że zdecydowałem się na ślub w Warszawie. Tu jest
      drogo, ludzie wyjątkowo niesympatyczni, aż przykro patrzeć. Niby stolica, a
      jej mieszkańcy tacy ograniczeni. Wstyd! Nie dziwię się, że mieszkańcy innych
      regionów nas warszawiaków nie lubią.
      • Gość: KR Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób IP: 217.153.60.* 05.02.04, 18:33
        jakos nie moge sie z Toba zgodzic.mieszkam w warszawie na stale od 6lat,w sumie
        nawet sie tutaj urodzilam,ale jakos nie zauwazylam,zeby ludzie byli tutaj jakos
        szczegolnie niemili.w kwestii wesela-wychodze za maz za niecale 2,5miesiaca i w
        dodatku w warszawie. sale polecila mi kolezanka-obok wedla,w parku
        skaryszewskim.moze to i praga,ale bardzo mi sie tam spodobalo.jest tam tez
        mozliwosc wynajecia pokoi dla gosci.cena nie nalezy do niskich,ale nie
        powiem,zeby byla powalajaca jak na warszawskie warunki.
      • tompia Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób 17.11.04, 22:17
        Jak w Warszawie są nie mili to w Poznaniu Ci polecam mistrzuniu. Jak spytasz o
        drogę to Ci powiedzą, "Pewnie, że wiem za 20 zyla powiem"....Narzekaj dalej.

Rodowityteż

Gość portalu: rodowitywarszawiak napisał(a):

> Niestety nie polecę Ci żadnego lokalu, bo właśnie sam poszukuję przyjemnego
        > miejsca na wesele. Jedno, co mogę powiedzieć, to raczej licz na znajomych,
        niż
        > rady z forum. Jak widać - ludzie pomocni nie są. Patrząc na to, co wypisują,
        > powoli zaczynam żałować, że zdecydowałem się na ślub w Warszawie. Tu jest
        > drogo, ludzie wyjątkowo niesympatyczni, aż przykro patrzeć. Niby stolica, a
        > jej mieszkańcy tacy ograniczeni. Wstyd! Nie dziwię się, że mieszkańcy innych
        > regionów nas warszawiaków nie lubią.
    • Gość: aa1 Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób IP: 157.25.130.* 10.02.04, 13:58
      polecam rest. KASKADA w Raszynie
      pycha jedzenie, w tamtym roku 150 PLN/ osoba (napoje wliczone w cene!!! i to
      nie jakies syfne oranzadki tylko cola, fanta, sprite)
    • mike_ Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób 18.11.04, 13:34
      Dedek w Skaryszaku. Ktoś wyżej o tym wspomniał. Mają dwie sale, mniejsza sala
      jest tańsza. Poza tym taniej bedziesz miał pod wawą czyli w takich gminach jak
      Wawer, Białołęka...
      • Gość: Robi Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:06
        Mike nie wprowadzaj ludzi w blad bo takie gminy jak wawer i bialoleka to wciaz
        jeszcze wawa a nie gminy podwarszawaskie jak napisales.Pozatym to juz nie
        gminy tylko dzielnice.
        • mike_ Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób 06.12.04, 23:31
          Ja to wiem, ale dla sporej grupy ludzi Wawer to jednak nie Wawa. Zresztą jak
          tam jestem to się też o tym przekonuję patrząc na "rozwój" tej dzielnicy - do
          miasta jeszcze sporo.
    • migos Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób 20.11.04, 13:37
      Rok temu w sierpniu odbyło się moje w "Hotelu Asystenckim" - czyli w
      tzw. "Hiltonie" obok WATu przy ul. Kaliskiego (Bemowo). Poniewaz lokal nadal
      podlega pod resort, to maja niskie stawki i naprawdę fajowo pod tym względem
      jest. No i nad duuużą salą mają hotel, więc super sprawa dla gości spoza Wawy.
      Polecam serdecznie
      MG
    • Gość: radman2 Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 22:46
      Pruszków słonko miło niedrogo i z klasą .POZDRAWIAM
    • Gość: MUSZLA Re: Gdzie WESELE? niedrogo dla 80 osób IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.12.04, 17:24
      POLECAM HOTEL ORLE GNIAZDO W SZCZYRKU. NIE JEST DROGO, BARDZO PRZYJEMNIE,
      KAMERALNIE I CICHO. JESLI CHCESZ MOGE CI OPOWIEDZIEC GG 1557958

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka