ronin-teraz-zarejestrowany 25.07.09, 09:38 "Od wczoraj zamieszkujemy w tym lokalu" hmmm .... a ten prawnik to po wyższej szkole zarządzania i grillowania, że udziela takich rad? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erg zarzuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 10:01 a ja jestem ciekaw co policja zrobiła z tym panem, który na załączonym kilka dni temu tak bardzo wyzywał policjantów Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Zawineli na dołek i dostał zarzuty o znieważenie 25.07.09, 10:14 a tu też on następnego dnia: www.youtube.com/watch?v=XM7DEyxahjs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Zawineli na dołek i dostał zarzuty o znieważe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 11:28 teraz to ma pretensje, że go zawinęli :) buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zawineli na dołek i dostał zarzuty o znieważe IP: 195.90.102.* 25.07.09, 13:44 A podobno mieli się znaleźć oni na dożywotnim już bezrobociu i żebractwie... Tak wygłaszali we wtorek wszystkim przynajmniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Zawineli na dołek i dostał zarzuty o znieważe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 13:36 I bardzo dobrze. Żal patrzeć, że takie zakały chodzą po świecie. Mam nadzieję, że ten film obejrzał jego szef w pracy, albo klienci. Będą wiedzieć, z kim mają do czynienia. -- Mów mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Dokąd pójdą ludzie z KDT? Mają dużo ofert IP: 83.143.142.* 25.07.09, 12:53 Mam kompletnie w dupie dokąd pójdą handlarze z kdt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Dokąd pójdą ludzie z KDT? Mają dużo ofert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 13:38 To chyba zaraźliwe, bo mnie jakoś też to zwisa i powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Dokąd pójdą ludzie z KDT? Mają dużo ofert IP: *.acn.waw.pl 25.07.09, 15:39 a to błąd, powinniśmy zatroszczyć się, żeby dla tej hołoty nie znalazło się miejsce w stolicy, bydła miejsce jest w oborze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rambo I tak połowa podnajmowała boksy VietCongowi! IP: *.chello.pl 26.07.09, 09:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prażanin "Panie komorniku - ja tu jestem bezumownie. " :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 13:18 Prawidłowa odpowiedź komornika powinna być: "Więc co pani/pan tu jeszcze robi?!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Dokąd pójdą ludzie z KDT? Mają dużo ofert 25.07.09, 15:39 Najpewniej do Pałacu, pod skrzydełka swego ukochanego prezydenta. Bo sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po ich stronie. To znaczy Prawo i Sprawiedliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Dokąd pójdą ludzie z KDT? Mają dużo ofert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 01:35 Kupcy z KDT maja dostawać pełnowartościowe lokale użytkowe bez przetargów i konkursów? To jest bezprawne. Art. 32 Konstytucji mówi, że jesteśmy równi wobec prawa. Chcę lokal użytkowy bez przetargu i konkursu. Dodatkowo, za bardzo małe pieniądze. Rezerwuję sobie lokal od miasta. .....To Jakubiak pisze takie uchwały. Rada Warszawy je tylko głosuje. To są barrrrdzo konstytucyjne akty prawa miejscowego. Wszyscy mamy takie same prawa. Kto potrzebuje lokal użytkowy, ten niech go sobie rezerwuje. Ja też mam jeden na oku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avic Piękne Lokale IP: *.acn.waw.pl 26.07.09, 12:10 Możesz sobie Brać te Lokale !!!!!!! WYKAZ LOKALI UŻYTKOWYCH DO WYNAJĘCIA W TRYBIE INDYWIDUALNYCH NEGOCJACJI STAWEK CZYNSZU Dział Najmu Obiektów Użytkowych w Zakładzie Gospodarowania Nieruchomościami w Dzielnicy Mokotów m.st. Warszawy informuje, że są do zagospodarowania w trybie indywidualnych negocjacji niżej wymienione lokale użytkowe, które nie znalazły nabywców w organizowanych konkursach ofert: adres lokalu: Belwederska 13 powierzchnia lokalu: 199,90 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Padewska 17 powierzchnia lokalu: 19,10 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: suterena wyposażenie lokalu: światło, stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Racławicka 30 powierzchnia lokalu: 223,30 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda, wc stan techniczny lokalu: do remontu, lokal zawilgocony położony pod podwórkiem uwagi: adres lokalu: Opoczyńska 4b powierzchnia lokalu: 30,73 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Ursynowska 12 powierzchnia lokalu: 20,20 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Narbutta 15 powierzchnia lokalu: 14,72 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: suterena wyposażenie lokalu: światło, stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Morszyńska 57 powierzchnia lokalu: 23,11 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Puławska 140 powierzchnia lokalu: 52,35 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda, wc, co, ccw stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Bałuckiego 24 powierzchnia lokalu: 27,75 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Puławska 27 powierzchnia lokalu: 7,50 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Stępińska 17 powierzchnia lokalu: 385,88 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: parter + piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda, wc stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: o zwrot budynku ubiegają się spadkobiercy byłego właściciela adres lokalu: Goszczyńskiego 36/40 powierzchnia lokalu: 69,08 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Grażyny 10 powierzchnia lokalu: 13,84 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda, co stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: złożone podanie o wynajęcie lokalu adres lokalu: Stępińska 7 powierzchnia lokalu: 28,05 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: suterena wyposażenie lokalu: światło, woda, co, ccw stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Karłowicza 16 powierzchnia lokalu: 11,45 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, co stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Woronicza 30 * budynek wolnostojący powierzchnia lokalu: 190,00 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, co stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: nieuregulowany stan prawny budynku sprawa w sądzie adres lokalu: Konduktorska 14 powierzchnia lokalu: 28,80 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: suterena wyposażenie lokalu: światło, woda, wc stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Podchorążych 4 powierzchnia lokalu: 38,99 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Tenisowa 8 powierzchnia lokalu: 16,51 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Stępińska 7 powierzchnia lokalu: 11,88 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: suterena wyposażenie lokalu: światło, woda, co, wc-wsp stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Kazimierzowska 68 powierzchnia lokalu: 53,10 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Chocimska 31 powierzchnia lokalu: 15,16 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda, co stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Narbutta 11 powierzchnia lokalu: 11,70 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, co stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Piaseczyńska 122 powierzchnia lokalu: 43,11 m2, położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: złożone podanie o wynajęcie adres lokalu: Wiktorska 27 powierzchnia lokalu: 35,00 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Opoczyńska 9 lok. 29 powierzchnia lokalu: 29,40 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: suterena wyposażenie lokalu: światło, stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Odyńca 1A powierzchnia lokalu: 17,74 m2, wejście z kl. schodowej położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, woda, co, ccw stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: adres lokalu: Puławska 115 powierzchnia lokalu: 117,31 m2, położenie lokalu: piwnica wyposażenie lokalu: światło, stan techniczny lokalu: do remontu gruntownego uwagi: adres lokalu: Krasickiego 16A powierzchnia lokalu: 33,30 m2 położenie lokalu: suterena wejście z kl. schodowej wyposażenie lokalu: światło stan techniczny lokalu: do remontu gruntownego uwagi: na cichą działalność gospodarczą adres lokalu: Puławska 43 powierzchnia lokalu: 5,32 m2 położenie lokalu: suterena, wejście poprzez kl. schodową wyposażenie lokalu: światło, woda stan techniczny lokalu: lokal do remontu gruntownego uwagi: adres lokalu: Kwiatowa 24B powierzchnia lokalu: 33,06 m2 położenie lokalu: piwnica, wejście poprzez kl. schodową wyposażenie lokalu: światło, woda stan techniczny lokalu: lokal do remontu bieżącego uwagi: cicha działalność, złożone podanie o wynajem adres lokalu: Konduktorska 14 powierzchnia lokalu: 24,73 m2 położenie lokalu: suterena, wejście poprzez kl. schodową wyposażenie lokalu: światło, woda, co stan techniczny lokalu: lokal do remontu gruntownego uwagi: cicha działalność, zgłoszone roszczenia do budynku adres lokalu: Kwiatowa 22 powierzchnia lokalu: 45,14 m2 położenie lokalu: piwnica, wejście poprzez kl. schodową wyposażenie lokalu: światło stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: cicha działalność adres lokalu: Al. Niepodległości 88 powierzchnia lokalu: 16,60 m2 położenie lokalu: piwnica, wejście poprzez kl. schodową wyposażenie lokalu: światło, stan techniczny lokalu: do remontu uwagi: cicha działalność Bliższych informacji na temat powyższych lokali można uzyskać w pokoju 17 lub 18 przy ulicy Irysowej 19 w Zakładzie Gospodarowania Nieruchomościami w Dzielnicy Mokotów m.st. Warszawy lub telefonicznie pod numerem tel. 022 549-37-18 lub 022 549-37-17 Podania wraz z propozycją stawki czynszu przyjmowane są w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 No i co z tewgo wynika? 26.07.09, 12:35 Standard w porównaniu z KDT, szczęką na pl. Defilad czy polówką na Marszałkowskiej i tak znacznie wyższy, ale jak się nie podoboa - nie wynajmuj. Przymusu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: No i co z tewgo wynika? IP: *.acn.waw.pl 26.07.09, 12:42 Dla mnie mogą stać na ulicy, jak to im zapewni chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Jestem wzruszony 26.07.09, 15:07 Gość portalu: neo napisał(a): > Dla mnie mogą stać na ulicy, jak to im zapewni chleb. Jaki piekny post napisales! Siegnales to najpiekniejszych tradycji naszego spoleczenstwa - takiej troski o innych i ich chleb dawno tu na forum nikt nie wykazal. Moze nalezaloby jedynie dostawic im krzeselka, aby mogli przysiasc, jedzac chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Jestem wzruszony 26.07.09, 20:39 ritzy napisał: > > > Jaki piekny post napisales! Siegnales to najpiekniejszych tradycji > naszego spoleczenstwa - takiej troski o innych i ich chleb dawno tu > na forum nikt nie wykazal. > > Moze nalezaloby jedynie dostawic im krzeselka, aby mogli przysiasc, > jedzac chleb. > Bardzo przepraszam, ale jesli firma z pól rocznym wyprzedzeniem dostaje termin "wynochy" od sądu, po wieloletnich przepychankach to kto jest winien że nie ma zapewnionego miejsca pracy, jeśli nie zwalniane indywiduum? Ja w firmie mam dwa miesiace na znalezienie sobie roboty, a oni to co, świete krowy? Ile lat juz trwa ta zabawa? Siłowy, prymitywny szantaż i nic innego. Wiedziały gały co brały, teoretycznie na trzy lata, a teraz prosze dalej mi jazda! I bez wystawiania ciężarnych i dzieciatych na gazy, a za nimi karki w dresach. Prymityna ohyzda! Odpowiedz Link Zgłoś
cortox Re: Dokąd pójdą ludzie z KDT? Mają dużo ofert 17.08.09, 11:30 widzisz, Ty tez możesz dostać taki lokal, pytanie tylko co z nim zrobisz? ehheehhehe....lepiej siedz nadal na pensyjce i mysl że Boga za nogi złapałes.....ci co wiedzą co z takim lokalem zrobić dziennie zarobia tyle co ty szaraczku w miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Dokąd pójdą ludzie z KDT? Mają dużo ofert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 03:07 Powinni wszyscy pójść na zasiłki.Skoro państwo się z nimi nie liczy i ich tłamsi,to teraz niech im płaci.Jeśli Tusk z Hanią są tacy mądrzy,to niech teraz łożą na nich,na stoczniowców i wszystkich innych zwalnianych z pracy.Może wreszcie to państwo zbankrutuje,a ludzie przejrzą na oczy i wreszcie zrozumieją jaki syf funduje nam PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dokąd pójdą ludzie z KDT? Mają dużo ofert IP: 195.90.102.* 26.07.09, 12:34 Gość portalu: kk napisał(a): > Powinni wszyscy pójść na zasiłki.Skoro państwo się z nimi nie > liczy i ich tłamsi,to teraz niech im płaci.Jeśli Tusk z Hanią są > tacy mądrzy,to niech teraz łożą na nich,na stoczniowców i > wszystkich innych zwalnianych z pracy.Może wreszcie to państwo > zbankrutuje,a ludzie przejrzą na oczy i wreszcie zrozumieją jaki > syf funduje nam PO. Typowy hipokryta ogłupiony przez PiS... Jeśli szukasz socjalizmu to lepiej się wyprowadź z tego kraju, bo coraz większej części zaczyna odpowiadać ten prawdziwie liberalny kapitalizm. Ludzie pragną gospodarki wolnorynkowej z czystymi zasadami, a nie takich oszustów - handlarzy chcących wydymać resztę społeczeństwa! Idź ciupciać gdzieś indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 22:36 Żaden hipokryta i przez nikogo nie ogłupiony(a już na pewno nie przez PiS).I dzięki za dobrą radę(tylko troszkę spóźnioną),bo od dłuższego czasu w tym kraju bywam tylko przejazdem.I na pewno nie zamierzam tu wracać.W zamian też Ci coś poradzę;Oglądaj się za siebie,żeby to Ciebie nie wyciupciał Donald ze swoimi przybocznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do ja IP: 195.90.102.* 26.07.09, 22:56 Gość portalu: kk napisał(a): > Żaden hipokryta i przez nikogo nie ogłupiony(a już na pewno nie > przez PiS).I dzięki za dobrą radę(tylko troszkę spóźnioną),bo od > dłuższego czasu w tym kraju bywam tylko przejazdem.I na pewno nie > zamierzam tu wracać.W zamian też Ci coś poradzę;Oglądaj się za > siebie,żeby to Ciebie nie wyciupciał Donald ze swoimi > przybocznymi. Dziwne, że jeszcze w tym kraju bywasz tak czasami. Będę się oglądał, kiedy tu wrócisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 12:11 Bywam tylko dlatego,że mam rodzinę,którą od czasu do czasu odwiedzam. Radzę Ci żebyś był czujny cały czas.Donald nie śpi i tylko patrzy,żeby Cię .... .Sam wiesz co.Ale pewnie jesteś przygotowany i zaopatrzyłeś się w wazelinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do ja IP: 195.90.102.* 28.07.09, 17:28 Gość portalu: kk napisał(a): > Bywam tylko dlatego,że mam rodzinę,którą od czasu do czasu > odwiedzam. Radzę Ci żebyś był czujny cały czas.Donald nie śpi i > tylko patrzy,żeby Cię .... .Sam wiesz co.Ale pewnie jesteś > przygotowany i zaopatrzyłeś się w wazelinkę. Wazelina jest dla takich cieniasów, którzy boją się zabrać nawet swoją rodzinę stąd... Mnie to nawet śpiący albo i cierpiący na bezsenność przywódca nie jest straszny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:08 Sam jesteś cienias,bo tu gnijesz.I smaruj dupsko obficie,żeby później nie bolało jak ci twoi się do niego dobiorą..Nikt się nie bał zabrać stąd rodziny.Zostali tylko ci,których już się nie "przesadza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do ja IP: 195.90.102.* 28.07.09, 21:13 Gość portalu: kk napisał(a): > Sam jesteś cienias,bo tu gnijesz.I smaruj dupsko obficie,żeby > później nie bolało > jak ci twoi się do niego dobiorą..Nikt się nie bał zabrać stąd > rodziny.Zostali tylko ci,których już się nie "przesadza". Kto gnije, ten gnije :) Przykładowo twoi zbyt starzy :) Ale na to już sam ich skazałeś jak wyżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 01:34 Ty jednak tępak jesteś."Nie przesadza się starych drzew"-ale ty pewnie tego przysłowia nie słyszałeś.Nie gniją,bo stać mnie na to,żeby żyli na poziomie,jakiego ty nie jesteś sobie nawet w stanie wyobrazić.I pewnie dlatego nawet ludzie z KDT ci przeszkadzali.Zazdrość cię zżera, że ktoś może mieć lepiej niż ty.I co najlepiej takiemu dokopać?Sam nie zeżresz i drugiemu nie dasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: World Re: do ja IP: 195.117.230.* 29.07.09, 09:52 Gość portalu: kk napisał(a): > Ty jednak tępak jesteś. Jak do tej pory to sam zrobiłeś z siebie idiotę. Albo się dałeś sprowokać tamtemu "tępakowi", albo naprawdę z ciebie aż taki debil :) Sam sobie zaprzeczasz nawet w takiej niewielkiej ilości postów. A jeśli będziesz chciał od udawania emigranta przejść do urzeczywistnienia tego, to przyleć do mnie za 2 miechy na Wschodnie Wybrzeże, to może w drodze wyjątku znajdę ci jakiś etat na zmywaku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:31 Przykro mi World,że masz kłopoty z logicznym rozumowaniem.W moich postach nie ma żadnego zdania,którym bym sobie zaprzeczył.Ale czego wymagać od kogoś,kto nawet na zmywaku sobie nie radzi i potrzebuje pomocnika.Ale to już twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do ja IP: 195.90.102.* 29.07.09, 18:58 Gość portalu: kk napisał(a): > Przykro mi World,że masz kłopoty z logicznym rozumowaniem.W moich > postach nie ma żadnego zdania,którym bym sobie > zaprzeczył.Ale czego wymagać od kogoś,kto nawet na zmywaku sobie > nie radzi i potrzebuje pomocnika.Ale to już twój problem. Cóż, niektórzy nie widzą tego, co widzą inni. Żadna to nowość :) Ale czego tu wymagać od głupszego nawet od "tępaka", który ma tylko dwie szare komórki w czaszce :D Wstydziłbyś się tak zostawiać swoich zbyt starych tu na gniciu. Ale z drugiej strony sami też na to zasłużyli jak widać, skoro nie tylko urodzili, ale nawet wychowali przeciwko sobie takiego zakałę rodziny... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 21:02 To mój ostatni wpis,bo naprawdę szkoda czasu na takiego debilka jak ty.Skoro nie rozumiesz,co piszę i nie potrafisz powiązać faktów,to już two problem.Nigdy nie napisałem,że zostawiłem tu starych na "gnicie". Stwierdziłem tylko,że "nie przesadza się starych drzew"-a to znaczna i zarazem znacząca różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do ja IP: 195.90.102.* 29.07.09, 23:16 Gość portalu: kk napisał(a): > To mój ostatni wpis,bo naprawdę szkoda czasu na takiego debilka > jak ty.Skoro nie rozumiesz,co piszę i nie potrafisz napisałem,że > powiązać faktów,to już two problem.Nigdy nie > zostawiłem tu starych na "gnicie". Stwierdziłem tylko,że "nie > przesadza się starych drzew"-a to znaczna i zarazem znacząca > różnica. Nic nie poradzę, że nawet nie potrafisz napisać tak, jakbyś tego chciał i wychodzi ci inaczej, z czego się potem nie możesz wytłumaczyć. Ale do tego musiałbyś przyspieszyć te swoje jedyne dwie szare komórki pod czachą, żeby coś takiego potrafić :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 00:54 Potrafię,potrafię i mam nawet odpowiednie papiery.Po prostu to ty jesteś taki tępak,który nie potrafi logicznie myśleć.Mogę ci tylko współczuć,że nie stać cię było na naukę.Ale to już tylko twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: World Re: do ja IP: 195.117.230.* 30.07.09, 09:52 Gość portalu: kk napisał(a): > Potrafię,potrafię i mam nawet odpowiednie papiery.Po prostu to ty > jesteś taki tępak,który nie potrafi logicznie myśleć.Mogę ci tylko > współczuć,że nie stać cię > było na naukę.Ale to już tylko twój problem. Widać i to bardzo jak potrafisz :D Kolejne potwierdzenie, że znasz się tylko na anty-logice :D Współczuje ci cała Polska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawak Dokąd pójdą ludzie z KDT? IP: *.aster.pl 26.07.09, 07:03 W dupie mam gdzie pójdą, ale czy dalej z Centrum tym lepiej ... najlepiej do Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rambo Wrócą do Wietnamu? Połowa tam to był IP: *.chello.pl 26.07.09, 12:38 VietCong. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Tu nie chodziło o Wyglą Warszawy IP: *.acn.waw.pl 26.07.09, 12:43 Chłopcy od propagandy w Ratuszu wraz z Panią Prezydent dobrze wiedzieli, kiedy opublikować zarządzenie w sprawie wprowadzenia regulaminu wynagradzania pracowników Urzędu (wtorkowa notka Nagroda dla urzędnika ma być). Umieszczając zarządzenie w BIPie we wtorek, w trakcie walki o KDT, mogli mieć pewność, że mało kto zainteresuje się tym tematem. A do tego media przychylne Pani Prezydent w trakcie konfliktu z KDT nie będą chciały mieszać w głowach swoim czytelnikom/widzom nową odsłoną sprawy nagród dla urzędników. Wyłamał się Super Express na swoich warszawskich stronach: Większe nagrody dla urzędasów. W artykule podana jest kwota 71 milionów złotych, która według regulaminu należałoby przeznaczyć w tym roku na nagrody według przepisu "Wydziela się co najmniej 10% planowanych środków na wynagrodzenia z przeznaczeniem na nagrody". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Dokąd pójdą ludzie z KDT? Mają dużo ofert IP: *.bb.online.no 26.07.09, 14:33 O nieeeeeeeeeeeeee , ja tam zawsze robilam zakupy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Szykuj pieniądze złodzieju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 20:23 www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=09696adf-6672-4a2f-823a-5b9caf1f1822&readcomment=1&orderBy=up&page=1 Drogo będzie Ciebie towarzyszu kosztowało odszkodowanie..Oj drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu7979 Będzie pusty plac za 2000 bezrobotnych 27.07.09, 19:19 Przetarg na metro został już zaskarżony w sądzie. Będzie stał pusty plac, z tym że 2000 ludzi straciło przez to prace. Wielki sukces. 2000 bezrobotnych, ogromne poniżenie i wykluczenie z życia Warszawy. HGW postanowiła za wszelką cenę zadowolić swoich wyborców z klasy sredniej kosztem ekonomicznego wykluczenia osób biedniejszych. Bo jak myślicie co teraz zrobi te 2000 kupców bez pracy. Zatrudnią się w cudzych firmach, gdzie stracą możliwość rozwoju. Szansę rozwoju niewątpliwie dawała by im budowa prawdziwej galerii za pieniądze KDT. Teraz stracili mozliwość skredytowania budowy. Jest to tez brutalne uświadomienie ludziom, że czasy kiedy można było załapac się na pociag do pieniędzy kończą się na dobre. To byli typowi usptarters, którzy stopniowo gromadząc kapitał chcieli zbudowac wieksze firmy. Już byli blisko postawienia a Warszawie prawdziwej Galerii polskich kupców(ewenement). Zostali spacyfikowani. Jedyna alternatywa jaką mieli było wysiedlenie poza granice opłacalnego handlu, to znaczy do Nadarzyna lub na Białołękę, czyli defacto w niebyt ekonomiczny, lub tak niska opłacalność, która nie dawała szans na rozwój. Z czego tu być dumnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Będzie pusty plac za 2000 bezrobotnych IP: 195.90.102.* 27.07.09, 22:36 zbychu7979 napisał: > Przetarg na metro został już zaskarżony w sądzie. Będzie stał > pusty plac, z tym że 2000 ludzi straciło przez to prace. Wielki > sukces. > > 2000 bezrobotnych, ogromne poniżenie i wykluczenie z życia > Warszawy. > Z czego tu być dumnym. Przede wszystkim z tego, że kończy się socjalizm w tym demokratycznym państwie kapitalistycznym z gospodarką wolnorynkową. To jest największy powód do dumy w wolnej Polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Re: Będzie pusty plac za 2000 bezrobotnych 27.07.09, 23:03 A ja jestem tez dumny z tego, ze Warszawa powoli sie cywilizuje. I menelstwo z chlamem usuwa sie poza Srodmiescie, na obrzeza miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
opornik4 Re: Będzie pusty plac za 2000 bezrobotnych 28.07.09, 03:57 ritzy napisał: > A ja jestem tez dumny z tego, ze Warszawa powoli sie cywilizuje. I > menelstwo z chlamem usuwa sie poza Srodmiescie, na obrzeza miasta. W zamian dostaniesz "piękne architektonicznie" Muzeum, które będzie utrzymywane z Twoich podatków. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: World Re: Będzie pusty plac za 2000 bezrobotnych IP: 195.117.230.* 28.07.09, 08:36 opornik4 napisała: > W zamian dostaniesz "piękne architektonicznie" Muzeum, które > będzie utrzymywane z Twoich podatków. > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) I myślisz, że to bardziej wkurzy ludzi, niż płacenie z podatków wyłudzaczy - handlarzy? Takim oszustom Polacy chcą już podziękować raz na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Dokąd pójdą ludzie z KDT? Mają dużo ofert 30.07.09, 08:03 To po co tak płakali? Odpowiedz Link Zgłoś