mrdziad 01.09.09, 19:31 Chciałbym poinformować iż nasza pani developer zmarła, w piątek najprawdopodonie odbędzie się pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orla11 Re: Inf. 02.09.09, 16:29 pan Łukasz Świderski pełni funkcję (jeśli się nie mylę i inaczej się jego funkcja w zarządzie firmy Anłuk nazywa) vice-prezesa i z nim np osoby niektóre z inwestycji z ul.Orlej podpisywały akty notarialne. Także jest osobą reprezentująca fimę Anłuk, która to firma nadal przecież istnieje, choć z pewnością nie ma takiego doświadczenia jak oani prezes. Także ktoś musi przejąć obowiązki po pani Świderskiej to pewnie on i osoby współpracujące w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_kania Re: Inf. 03.09.09, 12:15 Panią Świderską widziałam jeszcze tydzień temu na budowie i wygladała świetnie. Podeszła bardzo żywotnie, z uśmiechem, dlatego w szoku jestem że tak nagle zmarła. Coś wcześniej obiło mi się o uszy,że to rak ale ona wcale nie wyglądała na osobę chorą. Teraz tak ludzie szybko odchodzą. Smutne, ale taka już jest podła ta choroba- RIP Ciekawi i niepokoi mnie inna kwestia. Co dalej z naszymi aktami notarialnymi, komórkami lokatorskimi, co z placem zabaw, co z niedoróbkami części wspólnych oraz,(przyjmując czarną wizję),jeśli Anłuk ogłosi upadłość, to ile jeszcze będziemy musieli dopłacać kasy bankowi z własnej kieszeni? Jak na razie to od kilku tygodni widać ,że zwożą jakieś rury, płyty, deski na sąsiedni plac budowy i robią składowisko. Ciekawe, czy to już ściągają materiały pod fundamenty nowego bloku? Na razie nie widać żadnych posunięć, ale lepiej by było, żeby najpierw skończyli jedną robotę, a nie brali się za następną. Odpowiedz Link Zgłoś