lupus76 12.08.08, 22:12 jechał samochodem innej marki, niż BMW to prasa też by to odnotowała? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5580610,Pijany_kierowca_bmw_zebral_110_punktow.html Jakby to wyglądało: Kierowca Renault 5 zarobił 110 punktów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl grzywna 720 tys. zl ???? 12.08.08, 22:29 i co z tego, ze koles dostaniw wyrok w zawiasach, jak i tak siadzie za kolkiem ? Do bani jest taka kara, ktora de facto zadna kara nie jest.Za taka ilosc wykorczen na dzien dobry przepadek mienia i roboty publiczne z napisem na plecach : "Jestem piratem drogowym, 110 punktow po pijaku". Jeszcze zebys synku mial czym a tu taki rupiec.... Znajomi, ktorzy prowadza agencje celna opowiadali mi, ze ostatnio mieli klienta :19 latka, ktory przywiozl z Niemiec bodajze ...BMW. PJ ma od roku....chcial im zrobic dobrze i podrzucic do centrum....jazda po dzielnicy Dg gdzie obowiazuje 50km/h z predkoscia 120km....on i na przednim siedzeniu jego dziunia lat 17...kolejny chetny na podroz do Sw.Piotra.Znajomi czym predzej chcieli z tego auta uciekac.Wcale im sie nie dziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Jeśli jechałby renault 5... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 22:30 ...to policjant by wysiadł, dogonił go na piechotę i wyciągnął kluczyk ze stacyjki. I koniec pościgu;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Jeśli jechałby renault 5... 12.08.08, 23:43 Gość portalu: mg napisał(a): > ...to policjant by wysiadł, dogonił go na piechotę i wyciągnął kluczyk ze stacy > jki. I koniec pościgu;) Szybko musiałby nogami przebierać :D www.auto-swiat.pl/wydania,artykul/Renault_5_Turbo,Renault_5_Turbo___Wyczynowy_z_mocnymi_plecami,Artykul-13243/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno ...a propos renault 5... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.08.08, 15:42 www.youtube.com/watch?v=0vW40_hqhpM Odpowiedz Link Zgłoś
dipolzg Re: Jeśliby ten kierowca 12.08.08, 23:23 >(...) jechał samochodem innej marki, niż BMW to prasa też by to odnotowała? Myślę, że prasa odnotowałaby, ale niekoniecznie w tytule. Co tu dużo gadać, jedno bmw drugiemu nie równe, a marka ta sama. 20-letnie chłopaczki w złomaskach wyrobiły zdanie o marce. Faktem jest, że tacy brawurowcy często zakupują akurat bmw... i trudno. Aż tak bardzo boli Cię tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Jeśliby ten kierowca 12.08.08, 23:45 Wcale mnie nie boli. Ot - tak dla paddierzania razgawora :D Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku_bzyku Re: Jeśliby ten kierowca 12.08.08, 23:42 lupus76 napisał: > Jeśliby ten kierowca jechał samochodem innej marki, niż BMW to prasa > też by to odnotowała? nie wiadomo moze inne pytanie cos wyjasni - dlaczego w przypadku BMW to "odnotowala" ? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Jeśliby ten kierowca 13.08.08, 13:01 gdyby jechał golfem, to na pewno :D Odpowiedz Link Zgłoś