Dodaj do ulubionych

Obrazki logiczne

24.11.11, 11:12
Witam, znalazłem w necie info o nowym wydaniu obrazków logicznych z wydawnictwa Logi (www.wydawnictwologi.pl/3mega.php). Ktoś już to kupił? Nie wiem czego oczekiwać po tym wydaniu. Rozwiązuje obrazki online i to jest fajne. A papierowe? Sprawdza się to?
Obserwuj wątek
    • tomasz.kielpinski Re: Obrazki logiczne 24.11.11, 11:48
      Ja bym pozostał na Twoim miejscu przy zadaniach online. Ja wydawnictw papierowych od dawna nie kupuję (sztampa), ale często rozwiązuję zadania on-line. Z czystym sumieniem mogę polecić stronę griddlers. Niektóre z multi-obrazków czy wielokolorowych to naprawdę wyzwania na długie godziny :-)

Pozdrawiam,
      Kiełpiś
      • muszczek77 Re: Obrazki logiczne 09.12.11, 20:29
        Ja też rozwiązuję na tej stronie, ale od czasu do czasu kupujemy papierowe. Dobre w drodze :) Albo jak chce się odpocząć od komputera. Ale tam nie ma takich skomplikowanych, tylko czarno-białe i bez trójkątów.
    • przemo769 Re: Obrazki logiczne 22.02.12, 21:32
      Wszystkim tym, którzy uwielbiają łamigłówki, zabawy wymagające cierpliwości etc. polecam puzzle, których największy wybór znajdziecie tutaj:
      www.kuppuzzle.pl
      Warto spróbować, choćby od małych, a później stopniowo układać coraz większe i trudniejsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka