Gość: Riddler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:16 Bóg nigdy go nie widzi, Królowie rzadko, a my widzimy go codziannie. Kto Czy ktos zna odpowiedz ????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eMPiotr Re: Tough riddle IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 01.02.05, 18:40 To już chyba było ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMPiotr Re: Tough riddle IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 01.02.05, 18:54 Zaczyna się na e - po angielsku oczywiście. PM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riddler Re: Tough riddle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:57 Hej , a moglbys jasniej , bo ja mam dosc tej zagadki , jaka jest Polska odpowiedz , angielska tez sie zadowole :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an equal Re: Tough riddle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:10 "an equal" Odpowiedz Link Zgłoś
re4ct0r Re: Tough riddle 01.02.05, 22:19 Wg mnie jest to wlasny CIEŃ. Bog nie ma cienia bo nie ma ciala, a cos co nie ma ciala - nie rzuca cienia. Krolowie rzadko widza swoj cien bo siedza wiekszasc czasu w swoich zamkach i rzadza. Rzadko sa na dworzu gdzie jest slonce. Co innego przecietny czlowiek, ktory zeby zyc musi caly czas zalatwiac jakies sprawy i wychodzic z domu, a wiec swoj cien widzi codziennie lub prawie codziennie. hmmmm... nic lepszego do glowy mi nie przychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMPiotr Re: Tough riddle IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 01.02.05, 23:01 an equal, czli równy sobie. To już było. Odpowiedz Link Zgłoś