bbaju 29.12.05, 21:07 Czy ktoś może wie, dlaczego wciąż nie ma wyników ostatniej edycji PQRST? A może są, tylko ja nie umiem się do nich dogrzebać? Pozdrawiam wszystkich łamigłówkowiczów i życzę wszystkiego naj... w 2006 roku. Baj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tororo Re: PQRST 29.12.05, 22:34 Witaj Baju, Cihan - bardzo miły facet - robi to wszystko sam i to zupełnie społecznie - układa zadania, dzierga stroniczkę netową no i oczywiście sprawdza zadania. Widać zaplatął się troszkę czasowo. Myślę, że najlepiej mu posłać życzenia noworoczne i miło spytać się kiedy uda mu się z tym wszystkim uporać. W każdym razie jak tak zrobię - i dam tu znać - jeśli odpowie. Fajnego Nowego Roku :) pozdr tororo Odpowiedz Link Zgłoś
akrzem Re: PQRST 05.01.06, 13:59 Witam, no i co, ma ktoś jakieś wieści o PQRST, mam chyba pecha, pierwszy raz rozwiązywałem ich zadanka i co???? koniec zabawy ???? akrzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: PQRST IP: *.siedmiorog.pl 06.01.06, 09:05 Zadnych wiesci, choc spodziewam sie, ze Cihan jest bombardowany mailami - powiedzmy, ze z zyczeniami noworocznymi :) Tak, czy siak w styczni powinien odbyc sie kolejny turniej, wiec mysle, ze niebawem poznamy tez wyniki. pozdrawiam, slawek Odpowiedz Link Zgłoś